Filtrera
Stäng

Nytt EL-GE Team!

EL-GE Sportfiske i Göteborg satsat stenhårt på havsfisket med hjälp av sina nya team-fiskare Fredrik von Elern, Henrik Estling och Kristofer Estling. All tre är oerhört duktiga fiskare som har många års erfarenhet av det svenska havsfisket.


Fredrik von Elern

Fredrik är 50 år uppvuxen i Norra Bohuslän, bor i Göteborg och älskar havet. Utbildad Sjökapten, jobbar som rederitjänsteman och är en pionjär inom svensk djuphavsfiske, initiativ tagare till de första Bratten turerna. Fredrik driver Kämpersvik's Båtsport & Äventyr och älskar att fiska, främst i havet men har upptäckt att det finns fisk även i sötvatten. Fångade 2013 nuvarande Svenska rekordet i Hälleflundra 111,3kg. Drömmer om att lära sig flugfiska. Henrik Estling
 
Gammal gäddfiskare som har sadlat om till havsfiske. Har fiskat i både insjöar och hav sedan barnsben.
Nu är det framförallt vrakfiske och de stora djupen i Skagerrak som lockar, men även pillemete på grundare vatten samt havsöringfiske. Bor i Göteborg, har Ulebergshamn som hemmahamn, skriver Henrik.
 
 
Kristofer Estling
 
Har varit fisketokig hela mitt liv. Hållt på mycket med tillgängligt fiske såsom gädda,abborre och öring. Alltid sökt nya utmaningar och nu djuphavsfiske på Skagerrak som är det mest spännande. Bor i Göteborg, har Ulebergshamn som hemmahamn där jag delar båt med min bror Henrik, skriver Kristofer.
 
Skriv en kommentar