Filtrera
Stäng

Tafsar/Stinger

När man talar tafsar så är det som regel en stålvire med lekande i ena änden och ett beteslås i den andra som man syftar till. Dessa används främst till gäddfiske eller vid fiske där gädda är en vanlig bifångst och man vill behålla sina beten.

Jerkbait

I början var det enbart stela tafsar av pianotråd eller liknande som rekomenderades till jerkbaitfisket. Detta för att den "gångjärnseffekt" som skapades med den behövdes för att få igång betets gång. Numera så har båte beten, hemtagningstekniker och tafsmaterial utvecklats såpass att många har gått över till de mjuka tafsarna. Titan är ett populärt material som du hittar i både wire och tafsform. Materialet kostar lite mer men håller desto längre. Dessutom är det ett väldigt spänstigt material som fjädrar fint och inte "kinkar" lika lätt.  

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Abu Garcia Tafs & Beteslås sortiment

Ett paket med blandade beteslås och gäddtafsar från Abu Garcia. Perfekt för dig som vill bunkra upp lite för en väldigt bra peng.
69,00 kr 62,00 kr

BFT Fluorocarbon Tafs 45cm

En fluorocarbon gäddtafs från BFT som är riktigt stark och "osynlig" under vattnet. Utrustade med lekande och crosslock-hake av hög kvalitet. Du får bättre gång i dina beten tack vare tafsens flexibilitet och låga vikt. Tafsen har en brottstyrka på 40kg.
79,00 kr 69,00 kr

BFT Shallow Stinger SS

BFT Shallow Stinger SS är tillverkad av nylonöverdragen 7-trådig rostfri wire med super vassa krokar. Den ultimata "shallow riggen". Perfekt för gäddfiskaren som använder sig av Pig Shad, McRubber och andra gäddjiggar.
Lagernivå:
Från 76,00 kr

BFT Shallow Stinger Titanium

BFT Titanium Shallow 7-strand Tandem Stinger Rig är tillverkad av 7-trådig titanium wire med super vassa krokar. Titanium vajern kinkar aldrig och håller sig flexibel. Den ultimata "shallow riggen". Perfekt när du vill fiska med gäddjiggar grunt.
Lagernivå:
Från 119,00 kr

BFT Titanium No-Kink Leader 40cm

BFT Titanium No-Kink Leader är en superstark, enkeltrådiga titaniumtafs. Stay-Lok-hake och kvalitets-lekande. Krympslang skyddar wirehylsan.
Lagernivå:
Från 109,00 kr

Bigfish Kevlar Stinger (2-pack)

Big Fish Kevlar Stinger från Savage Gear är en mycket genomtänkt stinger för havsfiske. Kroken är en kraftig, vass enkelkrok i storlek 9/0 med liten dubbelkrok på baksidan för att fästa i jiggen. Kevlartafsen tål mycket nötning och har en brottsstyrka på hela 100 kg. Tafsen kan enkelt justeras på längden med den flexibla öglan. Tafsens ögla läggs på jiggen linfäste och låses enkelt med beteslåset. Med Big Fish Kevlar Stinger flexibla stingerkrok påverkas inte gången på din jigg som den har en tendens att göra aom trekrok med tafs av styv nylon eller fluorcarbon. Denna lösning på stingerkrok fungerar utmärkt vid fiske bla. havsfiske i Norge efter hälleflundra.
69,00 kr 62,00 kr

Climax Snatch Flexsteel Leader 60cm (2 pack)

Climax Snatch Flexsteel Leader är en gäddtafs på 60cm av riktigt bra kvalité, trots priset. Wire av rostfritt stål och klarar av saltvatten utan konstigheter.
Lagernivå:
Från 19,00 kr

Climax Snatch Flexsteel Tafs

Climax Snatch Flexsteeltafs är två färdig riggade tafsar på 60cm som är perfekt att använda till jiggar. Slitstarkt wirematerial och rostfria. Krokar från VMC av högsta kvalité. Antagligen den mest prisvärda tafsen på marknaden.
Lagernivå:
Från 29,00 kr

Climax Snatch Titanflex Leader (2-pack)

Climax Snatch Titanflex Leader är en titaniumtafs ämnad till både söt- och saltvatten. Längre livslängd än stål, extremt flexibel och stark. Perfekt till predatorfiske med deadbait.
Lagernivå:
Från 69,00 kr

Climax Snatch Titanflex Leader (med wirelås)

Climax Snatch Titanflex Leader är en titaniumtafs ämnad till både söt- och saltvatten. Längre livslängd än stål, extremt flexibel och stark. Perfekt till predatorfiske med deadbait. 3 meter titaniumtafs och 20st matchande wirelås.
Lagernivå:
Från 149,00 kr

Climax Snatch Titanflex Tafs

Climax Snatch Titanflextafs är två färdig riggade tafsar på 50cm som är perfekt att använda till jiggar. Titanium är ett väldigt slitstarkt material som klarar av många hugg innan de börjar trasa samman. Krokar från VMC av högsta kvalité. Antagligen den mest prisvärda titanium tafsen på marknaden!
Lagernivå:
Från 44,00 kr

Cormoran Double Steel Wire Stinger 12cm

En stålwire stinger från Cormoran på 12cm som är framtagen för jiggar på 18-22cm. Utrustad med en storlek #1 krok samt en storlek #2 krok. Stingern har en brottstyrka på 18kg.
49,00 kr 39,00 kr