Filtrera
Stäng

Tafsar/Stinger

När man talar tafsar så är det som regel en stålvire med lekande i ena änden och ett beteslås i den andra som man syftar till. Dessa används främst till gäddfiske eller vid fiske där gädda är en vanlig bifångst och man vill behålla sina beten.

Jerkbait

I början var det enbart stela tafsar av pianotråd eller liknande som rekomenderades till jerkbaitfisket. Detta för att den "gångjärnseffekt" som skapades med den behövdes för att få igång betets gång. Numera så har båte beten, hemtagningstekniker och tafsmaterial utvecklats såpass att många har gått över till de mjuka tafsarna. Titan är ett populärt material som du hittar i både wire och tafsform. Materialet kostar lite mer men håller desto längre. Dessutom är det ett väldigt spänstigt material som fjädrar fint och inte "kinkar" lika lätt.  

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

BFT Fluorocarbon Tafs 45cm

En fluorocarbon gäddtafs från BFT som är riktigt stark och "osynlig" under vattnet. Utrustade med lekande och crosslock-hake av hög kvalitet. Du får bättre gång i dina beten tack vare tafsens flexibilitet och låga vikt. Tafsen har en brottstyrka på 40kg.
85,00 kr 69,00 kr

BFT Shallow Stinger SS

BFT Shallow Stinger SS är tillverkad av nylonöverdragen 7-trådig rostfri wire med super vassa krokar. Den ultimata "shallow riggen". Perfekt för gäddfiskaren som använder sig av Pig Shad, McRubber och andra gäddjiggar.
Lagernivå:
Från 89,00 kr

Climax Snatch Flexsteel Tafs

Climax Snatch Flexsteeltafs är två färdig riggade tafsar på 60cm som är perfekt att använda till jiggar. Slitstarkt wirematerial och rostfria. Krokar från VMC av högsta kvalité. Antagligen den mest prisvärda tafsen på marknaden.
Lagernivå:
Från 29,00 kr

Climax Snatch Titanflex Leader (2-pack)

Climax Snatch Titanflex Leader är en titaniumtafs ämnad till både söt- och saltvatten. Längre livslängd än stål, extremt flexibel och stark. Perfekt till predatorfiske med deadbait.
Lagernivå:
Från 69,00 kr

Climax Snatch Titanflex Leader (med wirelås)

Climax Snatch Titanflex Leader är en titaniumtafs ämnad till både söt- och saltvatten. Längre livslängd än stål, extremt flexibel och stark. Perfekt till predatorfiske med deadbait. 3 meter titaniumtafs och 20st matchande wirelås.
Lagernivå:
Från 149,00 kr

Climax Snatch Titanflex Tafs

Climax Snatch Titanflextafs är två färdig riggade tafsar på 50cm som är perfekt att använda till jiggar. Titanium är ett väldigt slitstarkt material som klarar av många hugg innan de börjar trasa samman. Krokar från VMC av högsta kvalité. Antagligen den mest prisvärda titanium tafsen på marknaden!
Lagernivå:
Från 44,00 kr

Daiwa Prorex 7x7 Wire Gäddtafs 20cm (2 pack)

Gäddtafsar av hög kvalitet från välkända Daiwa. Wiren är tillverkad av 7x7 wire vilket gör att den är väldigt stark och slittålig för dess tunna dimension. Tafsarna är även utrustade med beteslås och lekanden av hög kvalitet. Väldigt prisvärda helt enkelt! Välja brottstyrka nedan.
Lagernivå:
Från 25,00 kr

Daiwa Prorex 7x7 Wire Gäddtafs 30cm (2 pack)

Gäddtafsar av hög kvalitet från välkända Daiwa. Wiren är tillverkad av 7x7 wire vilket gör att den är väldigt stark och slittålig för dess tunna dimension. Tafsarna är även utrustade med beteslås och lekanden av hög kvalitet. Väldigt prisvärda helt enkelt! Välja brottstyrka nedan.
Lagernivå:
Från 29,00 kr

Darts Pike Rig

Finns i shallow och tre olika viktade modeller för olika djup och inspinningshastigheter. Tacklas enkelt på dina gummibeten med hjälp av en skruv. Riktigt smart system som får dina gummibeten att simma grymt och ökar dessutom hållbarheten. Ger dina beten en mycket stabil och fin gång.
Lagernivå:
Från 59,00 kr

Darts Texas Rig/Tungsten

Färdigknutet tackel för fiske med Texas Rig. Denna rigg är mycket effektiv vid fiske efter abborre och gös. Offsetkroken gör att betet kan fiskas vasskyddat, vilket gör det möjligt att även fiska i svåra miljöer. Knuten på 0,30mm lina med en offsetkrok i storlek 2/0.
Lagernivå:
Från 69,00 kr

Fluorocarbon Gäddtafs

Gäddtafs tillverkad av fluorocarbon från Japan av högsta tänkbara kvalitet. Fluorocarbon som är näst intill osynlig under vattnet och som dessutom är UV-beständig. Många av de främsta gäddfiskarna i världen föredrar fluorocarbon framför wire i klart vatten då fluorocarbonen är "osynlig" för fisken. Du får även bättre gång på dina beten tack vare tafsens flexibilitet och låga vikt. Tafsen har lekande och beteslås av hög kvalitet. Tafsen är knuten på 0,90mm fluorocarbon och har en brottstyrka på hela 42kg. Dessa är handknutna av oss på EL-GE Sportfiske med bästa tänkbara komponenter. Välj längd på din tafs nedan!
Lagernivå:
Från 49,00 kr

Illex Dexter Tip Up Screw Rig

Dexter Tip Up Screw Rig är en stinger från Illex som är framtagen för gäddjiggar. Stingern är tillverkad på en stark stålwire som är utrustad med två sylvassa trekrokar. Monteras enkelt fast i din jiggskalle/shallowskruv med hjälp av en fjäderring. Krokarna placeras under jiggens mage med stinger spikes som man enkelt trycker upp. Fördelen med stinger spikes är att dom slits ut från din jigg vid hugg vilket minskar risken att gäddan tuggar sönder dina beten under fighten. 20cm modellen passar perfekt för jiggar runt 20cm i längd och 25cm passar perfekt för jiggar som mäter ca 25cm.
Lagernivå:
Från 64,00 kr