Filtrera
Stäng

Strike King

Amerikanska Strike King är ett företag som specialiserat sig på att ta fram riktigt bra och effektiva fiskedrag till rimliga priser. I Strike Kings sortiment hittar du allt ifrån wobblers, crankbaits, jiggar och spinnerbaits till jiggskallar och solglasögon för sportfiskare. Strike King grundades 1966 och introducerades för första gången på svenska marknaden 2021. Är du på jakt efter effektiva och prisvärda beten för rovfiskar som abborre, gös och gädda kan vi varmt rekommendera produkter från Strike King!

Beställ dina fiskedrag och tillbehör från Strike King av oss online - enkelt & smidigt


EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Strike King Rage Swimmer 9,5cm (7 pack)

Rage Swimmer från Strike King är jiggar med ribbad kropp som ger extra mycket vibrationer i vattnet som väcker stor uppmärksamhet för att trigga abborrar, gösar och gäddor under vattenytan! En tunnare framdel och en mjukt ribbad kropp imiterar en mindre fisk och ger extra vibrationer när den jiggas fram. Jiggarna är extremt mångsidiga och ger dig möjlighet att jigga med traditionell jiggskalle, dropshot eller som trailer bakom ett spinnerbait!
Lagernivå:
Från 69,00 kr

Strike King Tour Grade Football Jig 14,2g

Tour Grade Football Jig från Strike King är jigs med breda football-skallar som gör att betet står upp på botten som passar riktigt bra för fiske på djupt vatten! Jigen har en stark Gamakatsu-krok som tål det mesta samt att den är utrustad med vasskydd och utrustad med en slitstark gummikjol.
Lagernivå:
Från 49,00 kr

Strike King Diamond Dust Skirt (3 pack)

Strike King Diamond Dust Skirt är utbytbara kjolar av hög kvalitet med glittriga flakes för extra fisklik flash. Levereras i trepack!
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Strike King Hack Attack Heavy Cover Jig 10,6g

Hack Attack Heavy Cover Jig från Strike King är en jig med riktigt bra vasskydd. Betet har en superstark Gamakatsu-krok och en silikonkjol som ger riktigt fin rörelse i vattnet! En jig som du kan kasta med trygghet och säkerheten att du inte fastnar i tät vegetation. Fungerar att fiska både djupt och grunt!
Lagernivå:
Från 59,00 kr

Strike King Tour Grade Tungsten Weights (3-4 pack)

Tour Grade Tungsten Weights från Strike King är tungstensänken av högsta kvalitet med alla de fördelar som tungstensänken medför. Optimala för texas och carolina-riggar! Tungsten ger dig tyngre vikter än blysänken med samma massa för att din presentation ska optimeras. Genom att tungsten är hårdare än bly får du även bättre kontakt med botten när du fiskar hem ditt bete.
Lagernivå:
Från 89,00 kr
Visar 5 av 5 produkter