Filtrera
Stäng

Sportex

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Sportex Absolut - 7ft 10-30gr

Sportex Absolut - 7ft 10-30gr. Spöt för den som fiskar precisionsfiske, extremt exakt klinga med tillräckligt mycket ryggrad för större arter också, man slås av dess lätthet. "Ultra fast" aktion så inget för den som vill ha mjuka saker. Absolut serien har tagit Sportex 2 år att få fram i produktion. Klingan är tillverkad med en teknik som kallas nano-resin där man får extremt stabila och starka klingor pga att man använder sig av bindmaterial som har partiklar i nanostorlek som tränger in bättre än vanliga i kolfibrets små luftspalter. Dessutom så är spöt extremt lätt och vill du ha ett spö som tål tuffa tag så är det här rätt spö för dig. Man får en fantastisk beteskontakt med klingan och tillslaget vid mothugg är distinkt utan att vara för styvt. Klockrent!
3.799,00 kr 3.499,00 kr

Sportex Absolut - 8ft 12-34gr

Sportex Absolut - 8ft 12-34gr. Ännu lite hårdare än lillebror 7 fot, lämpar sig för större vatten där råstyrka i kasten trumfar precision. Spöt är fortfarande mer precist än det mesta på marknaden idag. Absolut serien har tagit Sportex 2 år att få fram i produktion. Klingan är tillverkad med en teknik som påminner om nano-tekniken där man får extremt stabila och starka klingor. Dessutom så är spöt extremt lätt och vill du ha ett spö som tål tuffa tag så är det här rätt spö för dig. Man får en fantastisk beteskontakt med klingan och tillslaget vid mothugg är distinkt utan att vara för styvt. Klockrent!
3.899,00 kr 3.599,00 kr

Sportex Absolut - 9ft 30-50gr

Sportex Absolut - 9ft 30-50gr. "basebollträt" (i en positiv benämning) , för den som vill ha ett löjligt lätt spö som har löjligt mycket ryggrad med bibehållen känsla. Allt som händer i vattnet känner fiskaren, du kan gå emot med betet mot ett löv och direkt känna vad det är! Absolut serien har tagit Sportex 2 år att få fram i produktion. Klingan är tillverkad med en teknik som på minner om nano-tekniken där man får extremt stabila och starka klingor. Dessutom så är spöt extremt lätt och vill du ha ett spö som tål tuffa tag så är det här rätt spö för dig. Man får en fantastisk beteskontakt med klingan och tillslaget vid mothugg är distinkt utan att vara för styvt. Klockrent!
4.299,00 kr 3.899,00 kr

Sportex Absolut Jigging 6,3ft -150gr

Sportex Absolut Jigging 6,3ft -150gr. Perfekt spö för den som vill ha det värsta pillemetespöt som finns, eller om du ofta fiskar grundare vatten efter de flesta arter och vill ha extra mycket känsla! Sportex säger själva att det här är deras vassaste spöserie för havsfiske någonsin. Sättet som man kombinerat materialen och limmet har gett en lättviktsklinga med en enorm kraft! Spöt har dessutom SIC ringar och Fuiji rullfäste av högsta kvalité.
3.999,00 kr 3.299,00 kr

Sportex Absolut Jigging 6'3ft -200gr

Sportex Absolut Jigging 6'3ft -200gr. Perfekt allroundspö för Öresunds sydligare delar, eller för den som vill köra mer japanska slow pitch/jiggingmetoder uppe i Norge då spöt lätt tar rekordtorskar utan problem. Sportex säger själva att det här är deras vassaste spöserie för havsfiske någonsin. Sättet som man kombinerat materialen och limmet har gett en lättviktsklinga med en enorm kraft! Spöt har dessutom SIC ringar och Fuiji rullfäste av högsta kvalité.
3.999,00 kr 3.299,00 kr

Sportex Absolut Jigging 6'3ft -250gr

Sportex Absolut Jigging 6'3ft -250gr. Grymt spö för den som vill kriga med riktigt stora arga fiskar! Superlätt och superskönt spö med ryggrad, största fiskarna som tagits hittills på det är 53kg hälleflundra och 28kg torsk i Norge. Vill du ha en speciell upplevelse så är Sportex Absolut svaret! Sportex säger själva att det här är deras vassaste spöserie för havsfiske någonsin. Sättet som man kombinerat materialen och limmet har gett en lättviktsklinga med en enorm kraft! Spöt har dessutom SIC ringar och Fuiji rullfäste av högsta kvalité.
3.999,00 kr 3.399,00 kr

Sportex Air Spin 8ft 12-29gr

Sportex Air Spin 8ft 12-29gr. Detta är ett grymt spö för abborrefiskarna som letar efter det ultimata i fiskeväg, jigg, Texas, Carolina, Neko, skeddrag, wobblers you name it! Spöt klarar allt med galans.
6.999,00 kr 5.999,00 kr

Sportex Air Spin Seatrout 10,5ft 12-39gr

Sportex Air Spin Seatrout 10,5ft 12-39g. Spöt för den riktigt kräsne havsöringsfiskaren, vi har använt detta till det mesta öringfiske man kan tänka sig och får alltid ett leende på läpparna. Spöt är trots sin längd fantastiskt lätt och precist, såpass känslig och fin klinga att vi numera också använder det till jiggfiske efter abborre med 7 och 10g skallar med 100% bibehållen känsla och kastlängd. Man slutar inte att häpnas över hur långt man kastar de lättaste och jobbigaste betena på marknaden över hela sjön! Rekommenderas starkt för den som letar efter det ultimata spöt!
7.999,00 kr 6.799,00 kr

Sportex Black Arrow - 10'5ft 21-42gr

Black Arrow 10'5ft 21-42gr lämpar sig utmärkt till tyngre Havsöringsfiske, i Skåne/Danmark tex. Även till lättare laxfiske från land i Vättern och traditionellt spinnfiske efter Gädda/Torsk/Makrill från land. Riktigt kvalitets spö, spöt har en oerhört känslig topp men fortfarande en kraftigt ryggrad ger dig bästa möjliga chans att kroka fisken. Detta spöet är ett riktigt allround spö som kan användas till nästan alla olika typer utav fiskeformer. Toppen är fortfarande så känslig så du kan använda spöet till alla former utav jiggfiske. Sportex Black Arrow fungerar också alldeles utmärkt till att använda till det traditionella spinnfisket med allt från väldigt lätta beten samt tyngre. Spöna är lite lätt underklassade så det går alldeles utmärkt att kasta med lite mer än vad som är utmärkt på spöet. Hela Sportex Black Arrow serien har en väldigt toppig aktion, men en väldigt markerad ryggrad som kommer relativt fort efter den mer känsliga toppen. Spöna är utrustade med Fuji rullfäste och ringar för högsta möjliga kvalité samt livslängd.
2.349,00 kr 1.999,00 kr

Sportex Black Arrow - 10ft 48-75gr

Black Arrow - 10ft 48-75gr Nu börjar det bli ryggrad i grejorna! Perfa till lättare lågvattensfiske efter lax, Störmete i Danmark och Torskfiske/lättare Surfspö! Riktigt kvalitets spö, spöet har en oerhört känslig topp men fortfarande en kraftigt ryggrad ger dig bästa möjliga chans att kroka fisken. Detta spöet är ett riktigt allround spö som kan användas till nästan alla olika typer utav fiskeformer. Toppen är fortfarande så känslig så du kan använda spöet till alla former utav jiggfiske. Sportex Black Arrow fungerar också alldeles utmärkt till att använda till det traditionella spinnfisket med allt från väldigt lätta beten samt tyngre. Spöna är lite lätt underklassade så det går alldeles utmärkt att kasta med lite mer än vad som är utmärkt på spöet. Hela Sportex Black Arrow serien har en väldigt toppig aktion, men en väldigt markerad ryggrad som kommer relativt fort efter den mer känsliga toppen. Spöna är utrustade med Fuji rullfäste och ringar för högsta möjliga kvalité samt livslängd.
2.599,00 kr 2.399,00 kr

Sportex Black Arrow - 6ft 3-12gr

Black Arrow - 6ft 3-12gr är mycket lätt spö för Abborrefisket, perfekt till allround lättare jiggfiske och traditionellt lättspinn. Riktigt kvalitets spö, spöet har en oerhört känslig topp men fortfarande en kraftigt ryggrad ger dig bästa möjliga chans att kroka fisken. Spöna är lite lätt underklassade så det går alldeles utmärkt att kasta med lite mer än vad som är utmärkt på spöet. Hela Sportex Black Arrow serien har en väldigt toppig aktion, men en väldigt markerad ryggrad som kommer relativt fort efter den mer känsliga toppen. Spöna är utrustade med Fuji rullfäste och ringar för högsta möjliga kvalité samt livslängd.
1.549,00 kr 1.299,00 kr

Sportex Black Arrow - 7ft 14-26gr

Black Arrow - 7ft 14-26gr Perfekt allroundspö, denna modellen funkar till allt lättare fiske. HÖ/Abborre/Regnbåge/Gädda, ja spöt hör hemma överallt! Riktigt kvalitets spö, spöet har en oerhört känslig topp men fortfarande en kraftigt ryggrad ger dig bästa möjliga chans att kroka fisken. Detta spöet är ett riktigt allround spö som kan användas till nästan alla olika typer utav fiskeformer. Toppen är fortfarande så känslig så du kan använda spöet till alla former utav jiggfiske. Sportex Black Arrow fungerar också alldeles utmärkt till att använda till det traditionella spinnfisket med allt från väldigt lätta beten samt tyngre. Spöna är lite lätt underklassade så det går alldeles utmärkt att kasta med lite mer än vad som är utmärkt på spöet. Hela Sportex Black Arrow serien har en väldigt toppig aktion, men en väldigt markerad ryggrad som kommer relativt fort efter den mer känsliga toppen. Spöna är utrustade med Fuji rullfäste och ringar för högsta möjliga kvalité samt livslängd.
1.699,00 kr 1.449,00 kr

Sportex Black Arrow - 8ft 28-51gr

Black Arrow - 8ft 28-51gr Allround Gäddspö för den kräsne! Funkar perfekt med traditionella beten och jiggar för den som är trött på att kasta 250g beten. Light in hand. Riktigt kvalitets spö, spöet har en oerhört känslig topp men fortfarande en kraftigt ryggrad ger dig bästa möjliga chans att kroka fisken. Detta spöet är ett riktigt allround spö som kan användas till nästan alla olika typer utav fiskeformer. Toppen är fortfarande så känslig så du kan använda spöet till alla former utav jiggfiske. Sportex Black Arrow fungerar också alldeles utmärkt till att använda till det traditionella spinnfisket med allt från väldigt lätta beten samt tyngre. Spöna är lite lätt underklassade så det går alldeles utmärkt att kasta med lite mer än vad som är utmärkt på spöet. Hela Sportex Black Arrow serien har en väldigt toppig aktion, men en väldigt markerad ryggrad som kommer relativt fort efter den mer känsliga toppen. Spöna är utrustade med Fuji rullfäste och ringar för högsta möjliga kvalité samt livslängd.
1.899,00 kr 1.699,00 kr

Sportex Black Arrow - 8ft 5-14gr

Black Arrow - 8ft 5-14gr Väldigt mjuk topp på denna 8 fotaren, perfekt till mindre jiggar och lätt Havsöringsfiske på västkusten. Riktigt kvalitets spö, spöet har en oerhört känslig topp men fortfarande en kraftigt ryggrad ger dig bästa möjliga chans att kroka fisken. Detta spöet är ett riktigt allround spö som kan användas till nästan alla olika typer utav fiskeformer. Toppen är fortfarande så känslig så du kan använda spöet till alla former utav jiggfiske. Sportex Black Arrow fungerar också alldeles utmärkt till att använda till det traditionella spinnfisket med allt från väldigt lätta beten samt tyngre. Spöna är lite lätt underklassade så det går alldeles utmärkt att kasta med lite mer än vad som är utmärkt på spöet. Hela Sportex Black Arrow serien har en väldigt toppig aktion, men en väldigt markerad ryggrad som kommer relativt fort efter den mer känsliga toppen. Spöna är utrustade med Fuji rullfäste och ringar för högsta möjliga kvalité samt livslängd.
1.749,00 kr 1.549,00 kr

Sportex Black Arrow - 9ft 32-53gr

Black Arrow - 9ft 32-53gr Bra spö att ta med sig på resan söder ut, klarar de mindre arterna i tropikerna utan problem. passar bra för den som metar gädda med lite mindre beten likväl. Riktigt kvalitets spö, spöet har en oerhört känslig topp men fortfarande en kraftigt ryggrad ger dig bästa möjliga chans att kroka fisken. Detta spöet är ett riktigt allround spö som kan användas till nästan alla olika typer utav fiskeformer. Toppen är fortfarande så känslig så du kan använda spöet till alla former utav jiggfiske. Sportex Black Arrow fungerar också alldeles utmärkt till att använda till det traditionella spinnfisket med allt från väldigt lätta beten samt tyngre. Spöna är lite lätt underklassade så det går alldeles utmärkt att kasta med lite mer än vad som är utmärkt på spöet. Hela Sportex Black Arrow serien har en väldigt toppig aktion, men en väldigt markerad ryggrad som kommer relativt fort efter den mer känsliga toppen. Spöna är utrustade med Fuji rullfäste och ringar för högsta möjliga kvalité samt livslängd.
2.149,00 kr 1.799,00 kr

Sportex Black Arrow - 9ft 73-94gr

Black Arrow - 9ft 73-94gr BRAAH! Ryggraden är utanför Kosmos på detta spöt, ej jämnförbart med "vanliga" 100G spön. För de största, skulle man åkt till Spanien och spinnfiskat Mal hade detta varit solklara valet. Riktigt kvalitets spö, spöet har en oerhört känslig topp men fortfarande en kraftigt ryggrad ger dig bästa möjliga chans att kroka fisken. Detta spöet är ett riktigt allround spö som kan användas till nästan alla olika typer utav fiskeformer. Toppen är fortfarande så känslig så du kan använda spöet till alla former utav jiggfiske. Sportex Black Arrow fungerar också alldeles utmärkt till att använda till det traditionella spinnfisket med allt från väldigt lätta beten samt tyngre. Spöna är lite lätt underklassade så det går alldeles utmärkt att kasta med lite mer än vad som är utmärkt på spöet. Hela Sportex Black Arrow serien har en väldigt toppig aktion, men en väldigt markerad ryggrad som kommer relativt fort efter den mer känsliga toppen. Spöna är utrustade med Fuji rullfäste och ringar för högsta möjliga kvalité samt livslängd.
2.499,00 kr 2.249,00 kr

Sportex Black Pearl 9,2ft 49-71gr

Sportex Black Pearl är ett perfekt allround spö för dig som fiskar större fiskar med stora rätt tunga beten. Funderar lika bra på kusten som i insjöar efter gädda eller älvar i jakt på lax. Serien baseras på den legendariska Black Stream serien som var en av Sportex mest sålda spöserier när den kom ut. Den distinkta, rappa aktionen finns kvar i klingan och man har gjort spöna lättare. Man har även infört de populära ergonomiska handtagen.
1.399,00 kr 1.149,00 kr

Sportex Carat Z - 7ft 12-33gr

Sportex Carat Z - 7ft 12-33gr är den senaste generationen haspelspön från Sportex. Designade med Zylonfibrer i klingan vilket ger ojämförbart delikata och smäckra spön. Snabb till medium progressiv aktion. Hi-Tech Zylon och HM carbon fibrer, specialbehandlade SIC-ringar optimerade för flätlinor, Fuji rullfästen, integrerad viktbalans i butten, AAA kork, m m.
1.899,00 kr 1.249,00 kr

Sportex Carat Z - 9ft 23-44gr

Sportex Carat Z - 9ft 23-44gr är den senaste generationen haspelspön från Sportex. Designade med Zylonfibrer i klingan vilket ger ojämförbart delikata och smäckra spön. Snabb till medium progressiv aktion. Hi-Tech Zylon och HM carbon fibrer, specialbehandlade SIC-ringar optimerade för flätlinor, Fuji rullfästen, integrerad viktbalans i butten, AAA kork, m m.
2.399,00 kr 1.549,00 kr

Sportex Carat Z Jig - 9ft 25-40gr

Sportex Carat Z Jig - 9ft 25-40gr är den senaste generationen haspelspön från Sportex. Designade med Zylonfibrer i klingan vilket ger ojämförbart delikata och smäckra spön. Snabb till medium progressiv aktion. Hi-Tech Zylon och HM carbon fibrer, specialbehandlade SIC-ringar optimerade för flätlinor, Fujirullfästen, integrerad viktbalans i butten, AAA kork, m m. Denna modell är optimal för jiggfisket, vilken klinga !!
2.299,00 kr 1.449,00 kr

Sportex Carboflex Turbo 5ft 1-7gr

Sportex Carboflex Turbo 5ft 1-7gr. Perfekt spö om du fiskar från Kayak eller liknande och inte behöver ett långt spö. Carboflexserien har gjorts lättare och mer dynamiska än tidigare upplagor av serien. Med den nya HM karbonfibret är dom inte bara lättare utan har dessutom en rejäl ryggrad. Det mest kännetecknande med serien är korta efterslag och rappa aktioner.
899,00 kr 629,00 kr

Sportex Carboflex Turbo 6ft 1-7gr

Sportex Carboflex Turbo 6ft 1-7gr. Spöt som gäller om du behöver ett kort, snabbt och lätt spö för mindre arter. Testa Bergylta längs bergskanter? Spöt levererar och är inga problem att köra 10g på det. Carboflexserien har gjorts lättare och mer dynamiska än tidigare upplagor av serien. Med den nya HM karbonfibret är dom inte bara lättare utan har dessutom en rejäl ryggrad. Det mest kännetecknande med serien är korta efterslag och rappa aktioner.
1.199,00 kr 839,00 kr

Sportex Carboflex Turbo 7ft 15-30gr

Sportex Carboflex Turbo 7ft 15-30gr. Lagom mycket spö för allround insjöfiske efter Abborre och Gös. Carboflexserien har gjorts lättare och mer dynamiska än tidigare upplagor av serien. Med den nya HM karbonfibret är dom inte bara lättare utan har dessutom en rejäl ryggrad. Det mest kännetecknande med serien är korta efterslag och rappa aktioner.
1.199,00 kr 839,00 kr

Sportex Carboflex Turbo 7ft 3-15gr

Sportex Carboflex Turbo 7ft 3-15gr. Perfekt att använda vid båtfiske med lättare beten. Jigga och vertikala Borre. Carboflexserien har gjorts lättare och mer dynamiska än tidigare upplagor av serien. Med den nya HM karbonfibret är dom inte bara lättare utan har dessutom en rejäl ryggrad. Det mest kännetecknande med serien är korta efterslag och rappa aktioner.
1.199,00 kr 839,00 kr

Sportex Carboflex Turbo 8ft 15-35gr

Sportex Carboflex Turbo 8ft 15-35gr. Allroundspö med ryggrad för den kräsne fiskaren med stil. Carboflexserien har gjorts lättare och mer dynamiska än tidigare upplagor av serien. Med den nya HM karbonfibret är dom inte bara lättare utan har dessutom en rejäl ryggrad. Det mest kännetecknande med serien är korta efterslag och rappa aktioner.
1.299,00 kr 899,00 kr

Sportex Carboflex Turbo 9ft 34-52gr

Sportex Carboflex Turbo 9ft 34-52gr. Bra om du vill ha lite mer längd på dina kast när du fiskar Gädda mm på mer traditionellt vis som med Spinnare och Skeddrag. Carboflexserien har gjorts lättare och mer dynamiska än tidigare upplagor av serien. Med den nya HM karbonfibret är dom inte bara lättare utan har dessutom en rejäl ryggrad. Det mest kännetecknande med serien är korta efterslag och rappa aktioner.
1.399,00 kr 979,00 kr

Sportex Competition Sport 13'5ft 5.5lbs

Den Engelska känslan, SPORTEX teknologi. Utsökta spön för "prickfiske" och full kontroll. Robusta SIC-ringar, Fuji rullfästen, snygg finish och design.
1.999,00 kr 1.799,00 kr

Sportex Diamondfly - 9ft #5

Sportex Diamond Fly är inte bara otroligt välbyggda och vackra flugspön, de är extremt lätta, distinkta, fria från efterslag och all form av utmatning. Sportex har här fört över sina mångåriga kunskaper och avancerade tillverkningsteknologi till sina flugspön. Samtliga spöna har en vacker, djup, smaragdgrön färg på klingorna. Aktionen är individuellt anpassad för varje linklass och det ändamål de är ämnade för. Detta är helt fantastiska flugspön med en otrolig prestation. Varje del är markerad med punkter vid holkarna som när de är brevid varandra, indikerar att ringarna är i en rätlinje. Klingorna är i högmodulsgrafit och otroligt lätta.
3.400,00 kr 2.799,00 kr

Sportex Diamondfly - 9ft #6

Sportex Diamond Fly är inte bara otroligt välbyggda och vackra flugspön, de är extremt lätta, distinkta, fria från efterslag och all form av utmatning. Sportex har här fört över sina mångåriga kunskaper och avancerade tillverkningsteknologi till sina flugspön. Samtliga spöna har en vacker, djup, smaragdgrön färg på klingorna. Aktionen är individuellt anpassad för varje linklass och det ändamål de är ämnade för. Detta är helt fantastiska flugspön med en otrolig prestation. Varje del är markerad med punkter vid holkarna som när de är brevid varandra, indikerar att ringarna är i en rätlinje. Klingorna är i högmodulsgrafit och otroligt lätta.
3.400,00 kr 2.799,00 kr

Sportex Jolokia Boat 7ft 50lbs

Nya Sportex Jolokia Boat är riktigt trevliga lättvikts havsfiskespön som lämpar sig utmärkt för tyngre fiske på t.ex vrak eller i Norge! En spöserie som ger dig en fiskeupplevelse om vad som närmast kan beskrivas som perfekt. Nämnde vi att dom är snyggt orangea? Perfekt för beten mellan 300-600gram. Spöt är även utrustat med saltvattenståliga SIC spöringar, slitstarkt EVA-handtag för bästa grepp samt ett DPS rullfäste. En favorit bland personalen på EL-GE Sportfiske!
1.799,00 kr 1.499,00 kr

Sportex Jolokia Jigging 6,2ft 20lbs

Nya Sportex Jolokia Jigging är riktigt trevliga lättvikts havsfiskespön som perfekt för blandat havsfiske i Sverige efter torsk, makrill och sej m.m men även för lättare havsfiske i Norge! En spöserie som ger dig en fiskeupplevelse om vad som närmast kan beskrivas som perfekt. Nämnde vi att dom är snyggt orangea? Perfekt för beten mellan 100-200gram men går att ha beten upp till 300gr. Spöt är även utrustat med saltvattenståliga SIC spöringar, slitstarkt EVA-handtag för bästa grepp samt ett DPS rullfäste. Denna modell är speciellt framtagen för haspelrullar men fungerar även för multirullar.
1.699,00 kr 1.399,00 kr

Sportex Jolokia Trolling 7ft 10-20lbs

Sportex Jolokia Trolling är ett lättviktsspö av riktigt hög kvalitet. Spöt fungerar lika bra vid trollingfiske efter lax och torsk som till lättare havsfiske i Sverige eller Norge. Jolokia Trolling har en mjuk och skön aktion som laddas med en bra ryggrad så du kan sätta press på större fiskar. Spöt är även utrustat med saltvattenståliga SIC spöringar, slitstarkt EVA-handtag för bästa grepp samt ett DPS rullfäste. Så vill du ha ett väldigt prisvärt och bra spö till lättare havsfiske eller trolling efter lax har du hittat rätt! Personalen på EL-GE har fångat ett flertal 20kg+ torskar och en hälleflundra på 55kg på detta spöet.
1.249,00 kr 1.199,00 kr

Sportex Magnus Boat - 7ft 20lbs

Magnus Boat är ett mångsidigt havsfiskespö som går att använda både till haspel och multirulle. Med en mjukare topp och en kraftfullare ryggrad är det ett spö som är till för stor fisk. Klingan är byggt utav HM/IM kolfiber vilket ger spöet en härlig känslighet men samtidigt mycket kraft för att kunna ta större fisk. Spöet har med stor framgång användes till allt från stor Torsk i Nordnorge till tropisk trolling efter Guldmakrill. En riktig bästsäljare för havsfisket!
1.599,00 kr 1.399,00 kr

Sportex Magnus Boat - 7ft 30lbs

Magnus Boat är ett mångsidigt havsfiskespö går att använda både till haspel och multirulle. Med en mjukare topp och en kraftfullare ryggrad är det ett spö som är till för stor fisk. Klingan är byggt utav HM/IM kolfiber vilket ger spöet en härlig känslighet men samtidigt mycket kraft för att kunna ta större fisk. Spöet har med stor framgång användes till allt från stor Torsk i Nordnorge till tropisk trolling efter Guldmakrill. En riktig bästsäljare för havsfisket.
1.699,00 kr 1.499,00 kr

Sportex Magnus Boat - 7ft 50lbs

Magnus Boat är ett mångsidigt havsfiskespö som går att använda både till haspel och multirulle. Med en mjukare topp och en kraftfullare ryggrad är det ett spö som är till för stor fisk. Klingan är byggd utav HM/IM kolfiber vilket ger spöt en härlig känslighet men samtidigt mycket kraft för att kunna ta större fisk. Spöet har med stor framgång användes till allt från stor Torsk i Nordnorge till tropisk trolling efter Guldmakrill. En riktig bästsäljare för havsfisket!
1.799,00 kr 1.599,00 kr

Sportex Magnus Boat 7ft 20lb

Teknologi förenad. HM-Grafit och glas- fiber förenar låg vikt med råstyrka. Prisvärda båtspön för både västkusten och Norgeresan. Sic saltvattens- resistenta ringar. Aluminium och komposit rullfäste. Duplonhandtag och X-butt med skydds-kåpa.
1.599,00 kr 1.299,00 kr

Sportex Magnus Catfish Vertical 6ft 20-30lbs

En slimmad och extremt snabb klinga som är framtagen för jiggfiske efter extremt stor fisk. En snabb och känslig topp registrerar dom lättaste huggen och den kraftiga ryggraden sätter mothugget. Spöts ryggrad gör det också perfekt att drilla in stora fiskar med.
3.699,00 kr 2.299,00 kr

Sportex Magnus Catfish Vertical 7ft 20-30lbs

En slimmad och extremt snabb klinga som är framtagen för jiggfiske efter extremt stor fisk. En snabb och känslig topp registrerar dom lättaste huggen och den kraftiga ryggraden sätter mothugget. Spöts ryggrad gör det också perfekt att drilla in stora fiskar med.
3.899,00 kr 2.399,00 kr

Sportex Magnus Inliner 8ft 30lb

Magnus Inliner är en perfekt kombination av styrka, aktion och riktigt skönt samt att det är ett inliner. Testfiskarna var lyriska efter testfiskena i Norge, enligt ryktena så ville dom inte sluta fiska med Magnus Inliner spöna än mindre skicka tillbaksdom till fabriken. Denna nya generationen inlinerspön aktionskurva stör inte av ringar utan ger dig alla fördelar och styrkan från klingan. Klarar beten upp till 250 gram.
1.799,00 kr 1.599,00 kr

Sportex Magnus Jigging 6,2ft 100-200gr

Känslig topp kombinerat med en rejäl ryggrad och kraft i klingan ger ett optimalt jigging spö. Ger dig kontroll över betet samtidigt som du känner minsta pill på betet. Dessutom en grym klinga att drilla stor fisk på.
1.699,00 kr 1.499,00 kr

Sportex Magnus Jigging 6,2ft 150-250gr

Känslig topp kombinerat med en rejäl ryggrad och kraft i klingan ger ett optimalt jigging spö. Ger dig kontroll över betet samtidigt som du känner minsta pill på betet. Dessutom en grym klinga att drilla stor fisk på.
1.799,00 kr 1.599,00 kr

Sportex Magnus Jigging 6,2ft 250-380gr

Känslig topp kombinerat med en rejäl ryggrad och kraft i klingan ger ett optimalt jigging spö. Ger dig kontroll över betet samtidigt som du känner minsta pill på betet. Dessutom en grym klinga att drilla stor fisk på.
1.999,00 kr 1.699,00 kr

Sportex Opal Dropshot 7ft 7-18gr

Sportex Opal Dropshot 7ft 7-18gr. Det perfekta dropshot och jiggspöet för Abborre. Med en mjukare topp och rejäl ryggrad gör att du även har möjligheten att kroka fisken på längre avstånd. Det är en tunnare och lättare klinga får du en maximerad känsla när du ska fiska hem jiggen med full kontroll, samt ha största möjliga chansen att kroka fisk. Spöet är utrustat med Fujirullfäste och Fujiringar, vilket ger spöet maximal livslängd och hållbarhet. Ett spö som vi från EL-GE rekommenderar varmt.
1.999,00 kr 1.599,00 kr

Sportex Opal Dropshot 8ft 10-21gr

Sportex Opal Dropshot 8ft 10-21gr. Det perfekta dropshot och jiggspöet efter Abborre. 1 fot längre än lillebror och några gram extra i kastvikt! Med en mjukare topp och rejäl ryggrad gör att du även har möjligheten att kroka fisken på längre avstånd. Det är en tunnare och lättare klinga får du en maximerad känsla när du ska fiska hem jiggen med full kontroll, samt ha största möjliga chansen att kroka fisk. Spöet är utrustat med fuji rullfäste och fujiringar, vilket ger spöet maximal livslängd och hållbarhet. Ett spö som vi från EL-GE rekommenderar varmt.
1.999,00 kr 1.699,00 kr

Sportex Opal Jerk - 6ft 49-80gr

Super lätt och slimmat jerk spö, som är gjort för att kasta lite lättare beten med men kan fortfarande ta riktigt stora fiskar. Spöet är oerhört snabbt men samtidigt ger en distinkt känsla när du kastar och fiskar hem betet. Spöet har en kraftig ryggrad som alla sportex spön, men det ger även en skön känsla att drilla mindre fisk på det. Spöet har integrerade vikter i handtaget, vilket gör att du kan optimera efter dina personliga önskemål, för att få den perfekta känslan. Spöet är utrustat med fuji rullfäste och fuji ringar.
1.950,00 kr 1.699,00 kr

Sportex Pike Combo 8ft 28-51gr

En gäddutrustning med noga utvalda komponenter för maximal upplevelse! Här har du en utrustning som går att använda till de flesta typer av gäddfiske och som är en otroligt skön känsla att fiska med och är perfekt för dig som är trött på utrustningar för kastvikter på 250gr. Spöet är aningen underklassat, så det går utmärkt att kasta aningen tyngre beten än 51gr. Här får du ett Sportex Black Arrow spö som är en storfavorit bland personalen på EL-GE. Riktigt kvalitets spö där spöet har en oerhört känslig topp men fortfarande en kraftigt ryggrad som ger dig bästa möjliga chans att kroka fisken samt sätta press på stor fisk. Det ingår även en Penn Conflict rulle som är en riktig slitvarg och är framtagen för riktigt tuffa tag. Allt detta levereras med en Climax Touch 8 flätlina.
4.057,00 kr 2.599,00 kr

Sportex Pikétröja

Klassisk och snygg piké från det tyska varumärket Sportex.
Från 269,00 kr

Sportex Styx B - 8ft 28-55gr

Sportex Styx B - 8ft 28-55gr är ett perfekt spö som lämpar sig till de flesta fiskesituationerna. Detta spöt är optimalt till Gädda och Predatorfiske överlag då den har en sinnesjuk ryggrad, svårt att matcha med andra fabrikat! Spöna är så finkänsliga att du får direktkontakt med betet vilket gör det lätt att påverka betets gång i vattnet. Styxspöna är superlätta och har en aktion som folk drömmer om att få ha på sina spön. Perfekt för insjöfiske, laxfiske och även stå på kusten i Norge och kasta efter exempelvis gråsej. Sen är ju designen på spöt bara hur snygg som helst? Fuijiringar.
3.299,00 kr 2.999,00 kr

Sportex Styx B - 9ft 28-55gr

Sportex Styx B - 9ft 28-55gr. Lika bra som 8 fotaren fast med lite extralängd för dom där lite längre kasten med jobbiga beten. .Spöna är så finkänsliga att du får direktkontakt med betet vilket gör det lätt att påverka betets gång i vattnet. Styxspöna är super lätta och har en aktion som folk drömmer om att få ha på sina spön. Perfekt för insjöfiske, laxfiske och även stå på kusten i Norge och kasta efter exempelvis gråsej. Sen är ju designen på spöt bara hur snygg som helst?
3.599,00 kr 3.199,00 kr

Sportex Styx V - 6,6ft 19-38gr

Sportex Styx V - 6,6ft 19-38gr. Lätt och känsligt spö med abnorm ryggrad. Skall du drilla Gös på över 9kg ? Gädda över 10kg? Släpp ner vertikaljiggen och njut av spöt när det hugger och du vet att spöt inte kommer ge upp. Spöna är så finkänsliga att du får direktkontakt med betet vilket gör det lätt att påverka betets gång i vattnet. Styxspöna är super lätta och har en aktion som folk drömmer om att få ha på sina spön. Perfekt för insjöfiske, laxfiske och även stå på kusten i Norge och kasta efter exempelvis gråsej. Sen är ju designen på spöt bara hur snygg som helst?
2.599,00 kr 2.399,00 kr