Filtrera
Stäng

Rullväskor

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Kingfisher Rullväska

Kingfisher Rullväska är en styv botten och justerbara (velcro) ramar invändigt som gör att du kan förvara dina rullar säkert och organiserat. Insidan är klädd med en mjuk och glatt stoppning med gott om justerbara väggar för att konfigurera den efter dina specifika behov. Locket har fyra stora nätfickor med dragkedja. Väskan har ett rejält handtag med gummerat handtag samt valmöjlighet att fästa en axelrem på den. OBS! Innehåll i väskan på bild ingår ej.
699,00 kr 499,00 kr

Guideline Rullväska

Guideline Rullväskan är tillverkad i ett väderbeständigt 600D/300D/400g TPE-material. Den har en styv- och stötsäker ram som skyddar dina värdesaker på ett bra sätt. Insidan är ordentligt fodrad med ett mjukt material och har gott om justerbara innerväggar. Allt för att den skall kunna anpassas efter dina specifika behov. På insidan av locket hittar man fyra stora nätfickor med dragkedja. Bakom dessa finns ytterligare en stor förvaringsficka för mer tillbehör eller en liten bärbar dator.
799,00 kr 559,00 kr

Guideline Rullväska Large

Guideline Rullväska Large är en ny tuff bag med förvaring till allt från spolar, rullar och flugaskar till din bärbara dator, kamera och mat. Den här väskan har mängder med plats och är väldigt enkel att anpassa efter ditt eget behov. Tillverkad i ett starkt och väderbeständigt 600D/300D/400g TPE-material. Väskan har en gjuten, vattentät och solid botten samt en styv och stötsäker ram som värnar om dina värdesaker som kamera och dator. Insidan är klädd med en mjuk och glatt stoppning med gott om justerbara väggar för att konfigurera den efter dina specifika behov. Locket har fyra stora nätfickor med dragkedja. Ytterligare en extra stor vadderad ficka med dragkedja som är designad för att förvara datorn inuti. Large Gear Bag levereras med ett robust bärhandtag i neopren och en avtagbar, fodrad axelrem.
899,00 kr 829,00 kr

Loop Reelbag

Loop Reelbag är en rejäl rullväska från Loop för förvaring av rullar, linor och andra tillbehör. Ett stort förvaringsutrymme med justerbara väggar som gör att du kan inreda den så att det passar dina rullar. konstruerad i ett slitstarkt och vattentåligt material.
990,00 kr

Simms Headwaters Reel Briefcase

Simms Headwaters Reel Briefcase är den perfekta rullväskan för dig som behöver plats för många rullar. Med stora och rymliga fack för rullarna får du plats med totalt 10st rullar. Väskan är även försedd med två stora "mappar" med flera fack på vardera så du får plats med linor, tafsar m.m. Detta är helt enkelt den perfekta väskan för fiskeresan.
699,00 kr