Filtrera
Stäng

Spöbälten

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Black Magic Equalizer Fighting Belt XL

Här snackar vi Rolls-Royce inom spöbälten. När du fightar din drömfisk kommer Black Magic Equalizer hjälpa dig att sätta stor press på fisken utan att öka trycket på din rygg, armar samt ben. Bältet är vaderat på insidan för högsta möjliga komfort mot kroppen och ökad blodcirkulation under längre fighter. Ha på dig bältet hela dagen om du vill och när det är dags för att fighta en stor fisk fäster du enkelt på spöhållaren och då är det bara att köra. Tillverkad i mycket slitstarkt material!
3.499,00 kr 3.299,00 kr

Kinetic Fighting Belt

Kinetic Fighting Belt är ett spöbälte du enkelt justerar storlek på med hjälp av ett kardborreband. Perfekt för dig som vill avlasta armar och rygg vid drillning av större fisk.
239,00 kr 199,00 kr

Ron Thompson Spöbälte

Ett spöbälte av plats som fungerar utmärkt när du vill avlasta armarna och övre ryggen när det drar ordentligt i andra änden av linan.
229,00 kr 159,00 kr

Salty Beast T-Bar Gimbal

Salty Beast T-Bar Gimbal är troligen en av de bättre båtfisketillbehören som kommit fram på senare tid. Kan användas till de flesta båtspön. Framtagen för att avlasta rygg och armar vid fight av stor fisk. Tillverkad i anodizerad aluminium med mjukt EVA överdrag för bästa komfort.
399,00 kr 319,00 kr

Spöbälte

Ett spöbälte du lätt fäster runt midjan. Mycket tacksamt att ha när man är ute tills havs och får på något större!
199,00 kr 179,00 kr

Sölvkroken Spöbälte

Ett praktiskt spöbälte från Sölvkroken med justerbart band vilket gör att den passar alla kroppsformer. En väldigt tacksam pryl att ha vid tyngre havsfiske så man kan avlasta armar och rygg. Spöbältet är även gummerat på insidan för bästa komfort.
349,00 kr 299,00 kr

Wasabi Spöbälte Large

Ett spöbälte av plast i högre kvalité än normalt i detta prisläge. Perfekt för dig som får på en stor fisk och vill avlasta armar och övre delen av ryggen.
399,00 kr 359,00 kr

Wasabi Spöbälte Small

Ett spöbälte av plast i högre kvalité än normalt i detta prisläge. Perfekt för dig som får på en stor fisk och vill avlasta armar och övre delen av ryggen.
279,00 kr 249,00 kr