Filtrera
Stäng

Fishbum: Social dag idag

Fishbum: Social dag idag

Idag har det inte blivit så mycket fiskat faktiskt, ligger lite lågt i väntan på dom stora sländorna. Imorgon lovas det lite mulet och förhoppningsvis kommer det några droppar regn, tror att det är det som fattas nu. Så imorgon eller på lördag!

Besöken har avlöst varandra på ön idag! Först en äldre herre som fiskar här med båt som kom i land och bjöd på en kopp. Sedan dök en av dom andra stammisarna upp här och vi diskuterade fiske i allmänhet och jag fick några tips på strömmar i Jämtland.
Sen kom kamrat Dennis! Jag måste säga att det är en klippa! Han hade med sig godis,kakor,frukt,lite färdigmat, pilsner,en påse chips och framförallt en grillad kyckling!!! 
 
Så ifrån att ha känt mig lite allmänt trött och småhungrig känner jag mig nu prima!
Det behövs en boost inför det kommande lågtrycket nu när jag blivit så bortskämd med blå himmel varenda dag.
 
Jag och Dennis provade även på fisket lite granna med några fina mat abborrar som resultat. Tappade även min hitils största borre på fluga, lade ut flugan och lät den sjunka...gjorde ett drag så small den på. Gick och stånka lite innan den började rusa, kunde inte hålla emot alls så den gick tyvärr in i någon gren och kom loss. Imorrn är en ny dag ;)
 
Nu när jag har varit ute i över en hel vecka går det inte att låta bli att reflektera över hur lätt det vanliga livet är. Allt finns nära och tyvärr tar man allt för givet, kan säga att dom där två chokladrutorna är fruktansvärt goda när man hållt sig två dagar för att inte göra slut på allt ;)
 
Jaja mycket text o lite bild men så är det ibland! Husdjuren mår bra förresten :)Fridens liljor
Andreas (För fler bilder, spana in min instagram andreasadiels)

Ursprungligen publicerad 2016-05-13
Skriv en kommentar