Filtrera
Stäng

Snappers och hakar

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

BIOS Pimpelkedja

BIOS Pimpelkedja - din länk i vintermörkret. Den ultimata metoden att förlänga avståndet mellan pirken och kroken.
26,00 kr 22,00 kr

Blue Fox Finnhaken (5-pack)

Blue Fox Finnhaken används för att fästa kroken till pirk.
Från 45,00 kr

Flugsnapper / Flughake Dubbel

En liten hake som man enkelt kan fästa till både flugtafs och i änden av linan vid pimpelfiske. Underlättar byte av fluga/pirk avsevärt då man inte behöver knyta. Här som dubbelsnapper. 25st/förp.
44,00 kr 40,00 kr

Mustad Fastach Clip (8-12 pack)

Istället för att använda jobbiga beteslås som är svåra att öppna har vi har Mustad Fastach Clip! Här "snurrar" du enkelt på ditt bete och sen är det bara att börja fiska. Perfekt vid kalla dagar då fingrarna är extra känsliga. Kolla gärna filmen under fliken "Mer information".
Från 44,00 kr

Mustad Flugsnapper (25 pack)

En liten hake som man enkelt kan fästa till både flugtafs och i änden av linan vid pimpelfiske. Underlättar byte av fluga/pirk avsevärt då man inte behöver knyta.
Från 34,00 kr

Pimpelkedja med 2 snappers

Pimpelkedja med 2 snappers. Perfekt för dig som enkelt vill fästa ditt bete utan att behöva knyta varje gång du skall byta.
24,00 kr 22,00 kr

Pimpelkedja med snappers (2 pack)

Två snappers som sitter fast i en silvrig pimpelkedja. Fäst ena snappern i ditt blänke eller pirk och den andra i din krok.
Från 16,00 kr

Snappers (10 pack)

Snappers som används antingen till pimpelfiske eller flugfiske. Perfekt för dig som inte vill knyta om varje gång man skall byta krok eller fluga.
Från 44,00 kr