Filtrera
Stäng

Smith

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Smith Baby Runboh EX 78gr

Smith Baby Runboh EX är ett mycket lätt- och välkastande bete för tropiskt fiske. Vissa i tropiska kretsar kallar det t.o.m för ett "presentationsbete". SMITH Runboh EX gillar att jerkas försiktigt med långa pauser med längre slides tillsammans med en lätt jerk kan vara dödligt på både GT och Tonfisk. Finishen på detta betet är som vanligt från SMITH helt perfekt. Rekommenderad krok är OWNER ST-66 2/0. Mycket viktigt att man inte använder sig av för tung krok då betets gång är känslig. Betet är tillverkat av trä med snygg finish och är av riktigt hög kvalitet.
Lagernivå:
Från 699,00 kr

Smith GTK-77 Amami-3 7'7ft -200gr

Smith GTK-77 Amami-3 är ett perfekt tredelat spö för den resande fiskaren, ett spö som enklast beskrivs med en medium aktion som sträcker sig ner till första öglan med fantastisk ryggrad. Spöt är i och med sin aktion ett fantastiskt allroundspö för både GT poppers och stickbaits. Fungerar även bra för mindre BFT. Spöt för den som inte vill tumma en millimeter på kvalitet, fantastiskt lätt i handen!
9.999,00 kr 8.299,00 kr

Smith Jack Knife-R 180gr

Smith Jack Knife-R är en speed jig som släpptes i Japan redan 1998. Jack Knifer var den första riktiga speedjiggen på marknaden och ses idag som en pionjär i branschen. Mycket lättfiskad jigg för både varmt och kallt klimat. "Fit and finish" är hundraprocentigt som vanligt från SMITH! Perfekt om du skall fiska bl.a amberjack, GT eller storsej! Levereras utan krok.
Lagernivå:
Från 229,00 kr

Smith Mejiyume SL 300gr

Smith Mejiyume SL är en c"enter weighted balance jig" dvs en slow pitch/jerk jig med mycket rörelse. Mejiyume spinner runt under fall för att sedan övergå att simma sida till sida vid invevning vilket är en väldigt attraktiv gång för stora fiskar. Ett bra alternativ när fisken inte är lika huggvillig eller för att rikta sig in på större individer. Tänkt för tropiskt fiske men funkar lika bra i Norge eller ute på svenska kusten. 100% kvalitet som vanligt när man köper prylar från SMITH. Levereras utan krok.
Lagernivå:
Från 229,00 kr

Smith Super Surger 17,5gr

Smith Super Surger är ett väldigt effektivt fiskedrag som har en unik gång. Betet kommer att simma nån meter under ytan och i kombination med en snabb hemtagning och små "jerks" så plaskar betet ovanför ytan och skapar lite extra uppståndelse för att locka fisk till hugg. Detta betet är galet hett till havsöringen under sommarkvällar! Kastar riktigt långt! Levereras utan krok. Väldigt fin finish och form! En favorit bland personalen på EL-GE. Trots det höga priset är betet värt varenda krona!
Lagernivå:
Från 249,00 kr

Smith WRC Yunaguni 5'5ft -400gr

Smith WRC Yunaguni är ett spö speciellt designat för stora amberjacks och stora dogtooth tunas, med en lite extremare toppaktion har man exceptionell lyftkraft i hela klingan under hela fighten. Rekommenderas om du vet med dig att det finns riktigt stora fiskar i vattnet du fiskar.
5.999,00 kr 4.999,00 kr

Smith WRC-55 Nirai 5'5ft -500gr

Smith WRC-55 Nirai är ett jiggingspö designat för big game och tunga jigs, ett spö som har en mycket väl avvägd toppaktion för stora fiskar och stora jigs. Mycket lättfiskat spö. Populärt för stor fisk på öppet vatten. Fungerar även som en fantastiskt spö för större flundror, sejar och torskar i Norge.
6.999,00 kr 6.299,00 kr

Smith BTK Swimmer II 3,2g

Smith BTK Swimmer är ett litet minibete designat för brunöring i strömmande vatten, med sin låga vikt och viktfördelning kan du jigga hem detta hårdbetet längst stenar och grenar efter drömöringen. Internt viktad i skallen så det får en jigging action för att efterlikna bottenlevande fisk ute på en simtur. Detta betet fungerar även för LRF och UL-fiskarna som är ute efter Abborre, Asp, Havsöring, Gylta mm. Samma fina finish som vanligt från japanska Smith.
Lagernivå:
Från 189,00 kr

Smith Magnum Surger 52g

Smith Magnum Surger är ett mycket kompakt bete designat för att kasta riktigt långt efter stor fisk. Väldigt populärt i b la medelhavet för Tonfisk, fungerar även för liknande arter i tropiska klimat där stor fisk jagar långt bort och efter förhållandevis små byten. Smith Magnum Surger går att fiska väldigt fort med bibehållen gång och har genomgående vajer för att säkra upp emot de krafter subtropiska och tropiska fiskar besitter. Betet kommer att simma nån meter under ytan och i kombination med en snabb hemtagning och små "jerks" så plaskar betet ovanför ytan och skapar lite extra uppståndelse för att locka fisk till hugg. Som vanligt är finishen från Smith extremt bra och så även i detta fallet. Vi på El-GE tror detta kommer bli ett grymt bete för det ytnära spinnfisket efter storsej i Norge.
Lagernivå:
Från 249,00 kr

Smith/Hammerhead A-Cup Popper 54g

Smith/Hammerhead A-Cup Popper är framtagen i ett samarbete mellan välkända Hammerhead och japanska Smith tackle, A-cup är den minsta i Hammerheads line up och är för tillfällen där ett mindre bete behövs eller om man vill ha lite mindre stress på kastarmen efter flera dagars fiske. Denna popper i trä är populär för en rad olika fiskar och kommer fungera för bla GT, Mahi mahi, yellow tail kingfish, sailfish mm. Rekommenderad splitring är 100lbs och rekommenderad krokstorlek är 2-4x heavy 3/0-4/0 trekrok. A-Cup kommer vara vårat förstaval för popperfisket efter storsej i Å, Norge.
Lagernivå:
Från 499,00 kr

Filter by:

Nollställ filtret
Min: 0,00 kr Max: 8.299,00 kr
kr0 kr8299