Filtrera
Stäng

Smith

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Smith Baby Runboh EX 78gr

Smith Baby Runboh EX är ett mycket lätt- och välkastande bete för tropiskt fiske. Vissa i tropiska kretsar kallar det t.o.m för ett "presentationsbete". SMITH Runboh EX gillar att jerkas försiktigt med långa pauser med längre slides tillsammans med en lätt jerk kan vara dödligt på både GT och Tonfisk. Finishen på detta betet är som vanligt från SMITH helt perfekt. Rekommenderad krok är OWNER ST-66 2/0. Mycket viktigt att man inte använder sig av för tung krok då betets gång är känslig. Betet är tillverkat av trä med snygg finish och är av riktigt hög kvalitet.
Lagernivå:
Från 699,00 kr

Smith Gants Mesh Pro Big Game Gloves

Smith Gants Mesh Pro Big Game Gloves är de enda vettiga handskarna att använda vid Big Game/poppingfiske. Mocka på undersida för grepp och skydd och mesh för god ventilation på ovansida. Skall fiskas och tas på blöta. Väldigt sköna handskar med god passform. Finns endast i storlek large som motsvarar en stor medium/liten large. Japanska mått.
899,00 kr 799,00 kr

Smith GTK-77 Amami-3 7'7ft -200gr

Smith GTK-77 Amami-3 är ett perfekt tredelat spö för den resande fiskaren, ett spö som enklast beskrivs med en medium aktion som sträcker sig ner till första öglan med fantastisk ryggrad. Spöt är i och med sin aktion ett fantastiskt allroundspö för både GT poppers och stickbaits. Fungerar även bra för mindre BFT. Spöt för den som inte vill tumma en millimeter på kvalitet, fantastiskt lätt i handen!
9.999,00 kr 8.299,00 kr

Smith Jack Knife-R 180gr

Smith Jack Knife-R är en speed jig som släpptes i Japan redan 1998. Jack Knifer var den första riktiga speedjiggen på marknaden och ses idag som en pionjär i branschen. Mycket lättfiskad jigg för både varmt och kallt klimat. "Fit and finish" är hundraprocentigt som vanligt från SMITH! Perfekt om du skall fiska bl.a amberjack, GT eller storsej! Levereras utan krok.
Lagernivå:
Från 229,00 kr

Smith KOZ Magnum Husky 8ft -300gr

Smith KOZ Magnum Husky är ett spö för den som vill ha det absolut värsta som pengar kan uppbringa, både vad det gäller prestanda och material. Ett "super heavy" Snakehead-spö som funkar ypperligt som tyngre allroundspö för gädda. Vi kom även på i butiken att detta kommer vara ett fantastiskt havsfiskespö, framförallt för flundra och havsmete i Norge då det besitter enormt med ryggrad. Kastvikten på 300g motsvarar ungefär 500g vertikal vikt vid båtfisket men det går utmärkt att kasta med vikter ner till 50g. Bilderna är inte rättvisa då detta spöet har ohyggligt snygg finish. Spöet är klassat som ett PE #8-12 spö. OBS: Endast 5 exemplar i hela Europa och vi har lyckats få tag i ett av dom som nu kan bli ditt.
7.499,00 kr 6.999,00 kr

Smith Mejiyume SL 300gr

Smith Mejiyume SL är en c"enter weighted balance jig" dvs en slow pitch/jerk jig med mycket rörelse. Mejiyume spinner runt under fall för att sedan övergå att simma sida till sida vid invevning vilket är en väldigt attraktiv gång för stora fiskar. Ett bra alternativ när fisken inte är lika huggvillig eller för att rikta sig in på större individer. Tänkt för tropiskt fiske men funkar lika bra i Norge eller ute på svenska kusten. 100% kvalitet som vanligt när man köper prylar från SMITH. Levereras utan krok.
Lagernivå:
Från 249,00 kr

Smith Super Surger 17,5gr

Smith Super Surger är ett väldigt effektivt fiskedrag som har en unik gång. Betet kommer att simma nån meter under ytan och i kombination med en snabb hemtagning och små "jerks" så plaskar betet ovanför ytan och skapar lite extra uppståndelse för att locka fisk till hugg. Detta betet är galet hett till havsöringen under sommarkvällar! Kastar riktigt långt! Levereras utan krok. Väldigt fin finish och form! En favorit bland personalen på EL-GE. Trots det höga priset är betet värt varenda krona!
Lagernivå:
Från 249,00 kr

Smith WRC Yunaguni 5'5ft -400gr

Smith WRC Yunaguni är ett spö speciellt designat för stora amberjacks och stora dogtooth tunas, med en lite extremare toppaktion har man exceptionell lyftkraft i hela klingan under hela fighten. Rekommenderas om du vet med dig att det finns riktigt stora fiskar i vattnet du fiskar.
5.999,00 kr 4.999,00 kr

Smith WRC-55 Nirai 5'5ft -500gr

Smith WRC-55 Nirai är ett jiggingspö designat för big game och tunga jigs, ett spö som har en mycket väl avvägd toppaktion för stora fiskar och stora jigs. Mycket lättfiskat spö. Populärt för stor fisk på öppet vatten. Fungerar även som en fantastiskt spö för större flundror, sejar och torskar i Norge.
6.999,00 kr 6.299,00 kr

Filter by:

Nollställ filtret
Min: 0,00 kr Max: 8.299,00 kr
kr0 kr8299