Filtrera
STOR HÖSTREA! MÄNGDER AV SUPERKLIPP! KLICKA HÄR
Stäng
STOR HÖSTREA! MÄNGDER AV SUPERKLIPP! KLICKA HÄR

Skull Gear

Skull Gear är ett varumärke som specialiserat sig på att ta fram fiskeprylar för put & take fisket efter arter som regnbåge, öring m.m. Skull Gear är framförallt kända för deras Flexibait jiggar som är ett väldigt flexibelt gummibete som är speciellt framtaget för fisket efter just regnbåge och öring. Dessa jiggar har en otrolig töjningsförmåga (upp till 7ggr dess egna längd) och går att använda till ditt bombardaflöte, dropshot eller direkt monterad på en liten jiggskalle. Skull Gear har även fiskespön, verktyg och kläder i deras sortiment som är framtaget för den morderna sportfiskaren.

Beställ dina fiskeprylar från Skull Gear av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Skull Gear Bone Collector 11'5ft 8-32g

Bone Collector från Skull Gear är ett haspelspö som är speciellt framtaget för kustfisket efter arter som havsöring och makrill. Tack vare spöts längd fungerar det ypperligt för bombardafiske men den fungerar även utmärkt för vanliga skeddrag, genomlöpare, kustwobblers etc. Spöet är byggt på en högkvalitativ kolfiberklinga som är utrustad med premiumkomponenter som bl.a rullfäste från Fuji, K-Frame trasselfria spöringar och korkhandtag. Spöt är fyrdelat vilket gör att det passar perfekt för den resande sportfiskaren som vill ha ett spö som är enkelt att transportera och förvara. Detta är ett haspelspö för havsöringsfiskaren som ställer höga krav på sin utrustning!
2.799,00 kr 2.079,00 kr

Skull Gear Flexibait Triple Tail

Flexibait Triple Tail från Skull Gear är ett väldigt flexibelt gummibete som är speciellt framtaget för Put & Take fisket efter regnbåge och öring. Den ribbade kroppen och den slingrande svansen ger Triple Tail en livlig gång i vattnet även vid långsam invevning. Använd Flexibait Triple Tail med enkelkrok efter ditt bombardaflöte, dropshot eller direkt monterad på en liten jiggskalle och fiska den med UL utrustning. Triple Tail har en otrolig töjningsförmåga (upp till 7ggr dess egna längd) och den har även väldigt goda krokningsegenskaper. Varje bete är behandlat med ett doftmedel (vitlök eller tutti frutti) vilket resulterar i att regnbågen och öring snabbt lägger märke till betet i vattnet. Ett grymt bete för Put & Take fisket vi varmt kan rekommendera! Jiggarna är 4cm långa och varje burk levereras med 15 stycken Flexibait Triple Tail.
Lagernivå:
Från 59,00 kr

Skull Gear Flexibait Booby Worm

Flexibait Booby Worm från Skull Gear är ett väldigt flexibelt gummibete som är speciellt framtaget för Put & Take fisket efter regnbåge och öring. Den ribbade kroppen ger Booby Worm en livlig gång i vattnet även vid långsam invevning. Använd Flexibait Booby Worm med enkelkrok efter ditt bombardaflöte, dropshot eller direkt monterad på en liten jiggskalle och fiska den med UL utrustning. Booby Worm har en otrolig töjningsförmåga (upp till 7ggr dess egna längd) och den har även väldigt goda krokningsegenskaper. Varje bete är behandlat med ett doftmedel (vitlök, banan, tutti frutti eller pellets) vilket resulterar i att regnbågen och öring snabbt lägger märke till betet i vattnet. Ett grymt bete för Put & Take fisket vi varmt kan rekommendera! Jiggarna är 5,5cm långa och varje burk levereras med 15 stycken Flexibait Booby Worm.
Lagernivå:
Från 59,00 kr
Visar 3 av 3 produkter