Filtrera
Stäng

Simms-Vadare

Simms vadare förknippas av de flesta med hög kvalité och sedan reparationscentret i Oslo tillkom har även Simms Warranty blivit en viktig faktor för att etablera Simms som den stora aktören på vadarbyxor i Sverige. 

Simms G4 Pro vadare är tillsammans med Simms G4Z vadarbyxan flaggskeppen och riktar sig till fiskare som vill ha det abslut bästa. Simms G3 vadare är ett vanligt val bland fiskare med många pass per år och vår mest sålda vadarbyxa i sitt prisläge tätt följd av Simms Headwater vadaren. 

Läs om ett av våra besök på reparationscentret i Oslo här.

Köp dina Simms Vadare av oss idag! Snabba leveranser och stort utbud!

 

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Simms Freestone Vadarbyxa (Tillval med sko)

Simms Freestone är våra absolut mest sålda vadarbyxor. På bröstet finns det en stor och rymlig ficka där man får plats med flugaskar eller liknande. Det ingår även ett vadarbälte. Freestone är tillverkade av ett membran som heter Toray® fabric. Andningen är inte lika hög som ett GoreTex membran men är slitstarkt och har samma robusta söm uppbyggnad som övriga Simms vadare. Komplettera gärna med en Simms Wader Pouch.
Lagernivå:
Från 3.799,00 kr

Simms G4 Pro Vadarbyxa

Vi benämner ofta Simms G4 Pro Stockingfoot som pansarvadaren. Den stryktåligaste vadarbyxan på marknaden enligt oss. Grenar, hasa sig på klippor och allmänt slitage. En vadare som står pall!
Lagernivå:
Från 8.999,00 kr

Simms Headwater Convertable Vadarbyxa

Simms Headwater är den lättaste den vadare i Simms sortimentet som andas bäst. Ett par Gore-Tex vadare till det här priset med Simms genomgående kvalité och unika supportprogram, torde vara ett självklart val för alla prismedvetna och smarta flugfiskare! Grym passform och 3-lagers Gore-Tex Performance Shell. Convertable innebär att man enkelt kan välja att rulla ihop bröst delen och konvertera vadarna till midjevadare. På ett smidigt sätt kan du sedan låsa in överdelen av vadaren i en ficka och den är inte i vägen under ditt fiske.
Lagernivå:
Från 3.499,00 kr

Simms Headwater Pro Vadarbyxa

Simms Headwater vadarbyxan är konstruerad efter samma mall som G3 Guide™ och är försedda med 3-lagers GORE-TEX® Pro membran. Patenterad fram- och baksöm på benen som ger rörelsefrihet och ökad hållbarhet. Genomgående handvärmarfickor och bröstficka för smart förvaring.
Lagernivå:
Från 5.799,00 kr

Simms G3 Guide Vadarbyxa

Simms G3 Guide är en av de bäst sålda modellerna av vadarbyxor i våra butiker. Vadaren är försedd med ett 3-lagersmaterial från midjan och uppåt och ett 5-lagersmaterial från midjan och ner. Slitstarka, bra i passform, Goretex membranet och den grymma Simmsgarantin gör detta till ett klockrent köp oavsett plånbokens storlek. Det lönar sig i längden!
Lagernivå:
Från 6.999,00 kr

Simms G4Z Guide Vadarbyxa

Vi benämner ofta Simms G4Z Guide som pansarvadaren. Den stryktåligaste vadaren på marknaden enligt oss. Grenar, hasa sig på klippor och allmänt slitage. En vadare som står pall!
Lagernivå:
Från 9.999,00 kr

Simms Womens G3 Guide (Inkommer våren 2018)

Womens G3 Guide är anpassad för att passa tjejer och finns i ett annat storleksutbud än övriga vadare i deras program. Vadaren är försedd med ett 3-lagersmaterial från midjan och uppåt och ett 4-lagersmaterial från midjan och ner. Slitstarka, bra i passform, Goretex membranet och den grymma Simmsgarantin gör detta till ett klockrent köp oavsett plånbokens storlek. Det lönar sig i längden!
Lagernivå:
Från 6.999,00 kr