Filtrera
Stäng

Simms

Vi har ett grymt sortiment på Simms produkter! Allt från Simms vadare som Simms Headwater, Simms G3  & Simms G4. Både Simms G4 Pro och Simms G4 Zip är givna favoriter men Simms G3 är en av de bäst säljande modellerna i det högre prisspannen. Simms Freestone paketet är det många som inlett sin Simms karriär med, och det är förståeligt! Ett extremt prisvärt kombo! Simms G4 jackan och Simms Guide jackan är två favoriter bland vadarjackorna, bättre blir det inte? Passa även på att spana in jackor, mössor, vadarskor, funktionskläder, flugfisketillbehör m.m från Simms.

Köp din Simms produkt hos oss idag! Snabba leveranser och trygga köp!Läs om vårt besök på Flyfish Europe/Simms här

Du kan se hela Simms sortiment här

 

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Flasköppnare Simms

Perfekt till köket, baren, fiskestugan eller varför inte på en stubbe invid tältet? Skruvar är inkluderat i priset.
259,00 kr

Gore-Tex Repair Kit

Lagningskit för alla produkter som är gjorda med Gore-Tex tyg, t ex vadarbyxor och jackor. Låt inte ett håll förstöra fiskeresan, se alltid till att ha ett lagningskit i fiskeväskan.
99,00 kr

Hardbite Boot Studs - Filt

Simms Hardbite är skruvar framtagna att fästa under dina vadarskor från SIMMS. Extremt hårda, slitstarka och hållbara. Funkar för samtliga typer av sulor.
299,00 kr

Kapsylöppnare Tarpon

Precis vad alla fiskare behöver, en kapsylöppnare som matchar din utrustning. Köp en till båten, en till hemmet, en till dig och en till fiskekompisen.
Lagernivå:
Från 59,00 kr

Kapsylöppnare Trout

Precis vad alla fiskare behöver, en kapsylöppnare som matchar din utrustning. Köp en till båten, en till hemmet, en till dig och en till fiskekompisen.
Lagernivå:
Från 59,00 kr

Simms Acklins Jacket

Simms Acklins Jacket är en 3 lagers Goretex lättviktsjacka som är enkel att packa ihop och tar då minimalt med plats. Dessutom är jackan givetvis helt vattentät och har riktigt bra andning som du kan komplettera med blixtlås försedda ventilations öppningar i armhålorna.
Lagernivå:
Från 3.799,00 kr

Simms AlumiBite Star Cleat (10-pack)

Simms AlumiBite Star Cleat är en typ av dubb som är anpassad för Simms vadarskor med Vibram sula. Rostfri aluminium med grymt fäste och stryktålighet.
249,00 kr

Simms Axis Hoody

En Polartec hoody som ger dig bra andning och väldigt bra isoleringsförmåga. Dessutom så är materialet snabbtorkande och har stretch. Muddarna håller borta vatten från dina armar.
Lagernivå:
Från 1.999,00 kr

Simms Backsaver Vadarbälte

Reducerar avsevärt påfrestningarna på nedre ryggen, ökar värmen och blodcirkulationen. Simms Backsaver är ett vadarbälte som inte enbart håller brallorna på plats, utan ökar komforten, inte minst för dig med ryggont. Simms själva säger följande: "- a must-have for any angler with a back." Vi kan bara hålla med!
599,00 kr

Simms Badge Of Authenciy Hoody

En varm och skön hoody från Simms som fungerar vid vattnet, i stugan eller på restaurangen. Skön handvärmar ficka på fronten och snygga tryck!
Lagernivå:
Från 799,00 kr

Simms Big Sky Wallet (Fler färger)

Simms Big Sky Wallet är gjord i premium läder och återvunnet material från vadare. Den rymmer 3 kort och en transparent ficka för ID-kort.
Lagernivå:
Från 599,00 kr

Simms Black's Ford Flannelshirt

Simms Black's Ford Flannelshirt är en snygg och skön flanellskjorta från Simms med slimmad passform för att inte begränsa din rörlighet.
Lagernivå:
Från 899,00 kr

Simms Black's Ford Flannelshirt

Simms Black's Ford Flannelshirt är en snygg och skön flanellskjorta från Simms med slimmad passform för att inte begränsa din rörlighet.
Lagernivå:
Från 899,00 kr

Simms Boatpatch

Simms har den perfekta lösningen för båtfiskaren som vill ha flugorna lättillgängliga under sitt fiske. Boatpatchens foam har 13 slitsar som du får ner allt från streamers till torrflugor i. Fästes på insidan av båten, kanoten eller varför inte flytringen. Har även en magnetisk flughållare (10 cm x 7.5cm).
269,00 kr

Simms Bounty Hunter 3 Single-hand Rod Canon

Simms Bounty Hunter 3 Single-hand Rod Canon rymmer upp till 3st 4-delade 10-fots spön. 1680D dobby ballistisk tyg och hög densitet plaströr håller dem skyddade från utsidan. Formpressad gavlar med avtagbar skum ger plats att torka vid dagens slut. Ytterligare detaljer inkluderar en avtagbar, justerbar axelrem och vadderat handtag.
999,00 kr

Simms Bounty Hunter 3 Spey Rod Canon

Simms Bounty Hunter 3 Spey Rod Canon rymmer upp till 3st 4-delade 15-fots flugspön. 1680D dobby ballistisk tyg och hög densitet plaströr håller dem skyddade från utsidan. Formpressad gavlar med avtagbar skum ger plats att torka vid dagens slut. Ytterligare detaljer inkluderar en avtagbar, justerbar axelrem och vadderat handtag. Dessutom en löstagbar ficka som rymmer en flugfiskerulle.
1.199,00 kr

Simms Bounty Hunter 50 liter

Simms Bounty Hunter är en 50 liters duffelbag som är byggd för att klara tuffa tag. En mångsidig väska som kan bäras med bärmesar på ryggen eller som en traditionell väska. Den har massor med fästpunkter för lastsäkring och lättåtkomliga fack.
1.499,00 kr

Simms Bounty Hunter 6 Single-hand Rod Canon

Simms Bounty Hunter 6 Single-hand Rod Canon rymmer upp till 6st 4-delade 10-fots flugspön. 1680D dobby ballistisk tyg och hög densitet plaströr håller dem skyddade från utsidan. Formpressad gavlar med avtagbar skum ger plats att torka vid dagens slut. Ytterligare detaljer inkluderar en avtagbar, justerbar axelrem och vadderat handtag. Dessutom en löstagbar ficka som rymmer en flugfiskerulle.
1.199,00 kr

Simms Bounty Hunter 6 Spey Rod Canon

Simms Bounty Hunter 6 Spey Rod Canon rymmer upp till 6st 4-delade 15-fots flugspön. 1680D dobby ballistisk tyg och hög densitet plaströr håller dem skyddade från utsidan. Formpressad gavlar med avtagbar skum ger plats att torka vid dagens slut. Ytterligare detaljer inkluderar en avtagbar, justerbar axelrem och vadderat handtag. Dessutom en löstagbar ficka som rymmer en flugfiskerulle.
1.399,00 kr

Simms Bounty Hunter Double Rod Case

Dyrbara last kräver skydd som inte kommer att svika. Simms Bounty Hunter Double Rod / Reel Case är tillverkad i 1680D Dobby ballistiskt tyg och hög densitet plaströr. Tuben rymmer 2st 4-delade 10 fotsspön. Rullförvaringen rymmer 2 stora saltvattensrullar. En utdragbar bagagetag levereras som standard.
999,00 kr

Simms Bounty Hunter Drybag (28 liter)

Simms Bounty Hunter Drybag är ett perfekt kompliment till en rollerbag eller duffelbag för att hålla blöta plagg separata från annan packning. Anpassad för att rymma vadare och vadarskor.
349,00 kr

Simms Bounty Hunter Reel Case Large

Premium skydd för en hel samling flugrullar! Simms Bounty Hunter Case Large med vadderade och justerbara avdelare för att hålla åtta till tio flugrullar. De formpressade förstärkningarna utvändigt ger stryktålighet under transporten. Och inre blixtlås försedda mesh fickor håller tafsar och spolar organiserade. Byggd från Bomber 1680D Dobby ballistisk tyget med en vattenavstötande DWR finish.
999,00 kr

Simms Bounty Hunter Reel Case Medium

Premium skydd för rullar på resande fot, är Simms Bounty Hunter Case Medium byggs från 1680D Dobby ballistisk tyg med en vattenavstötande DWR finish. Vadderade, konfigurerbara avdelare rymmer upp till sex (normalstora) flugrullar. Formpressade yttre arkitektur tillåter hårda tag under transporten. Och inre blixtlås försedda mesh fickor håller tafsar och spolar organiserade.
699,00 kr

Simms Bounty Hunter Reel Case Small

Behandla dina rullar som kungligheter i Simms Bounty Hunter Case Small. Väskan har ett formpressat yttre och en vadderad, konfigurerbar interiör för att skydda ett par. Ytterligare detaljer är vadderade väggar och en icke-scratch borstad liner; en inre nätficka för att organisera ledare och linjer. Bomber 1680D dobby ballistisk yttertyget har en vatten-shedding DWR finish.
399,00 kr

Simms Bounty Single Rod Reel Case

Håll dina fiskeutrustning organiserad och säker med Simms Bounty Hunter Single Rod / Reel Case. Premium skydd robust 1680D Dobby ballistiskt tyg och hög densitet plaströr med en DWR finish. Tuben rymmer upp till ett 4-delat 10 fots spö. En utdragbar bagagetag levereras som standard.
799,00 kr

Simms Bugstopper Net Cap

Simms Bugstopper Net Cap har ett 5-panels nät i lnsectShield® behandlat material som håller myggen borta. Snabbtorkande svettband, elastiskt band ger dig möjlighet att reglera hur hårt spänt nätet ska vara.
499,00 kr

Simms Bugstopper Net Sombrero

Simms Bugstopper Net Sombrero är en heltäckande hatt med mesh sidor som håller borta mygg tillsammans med lnsectShield®technology som är inbyggt i materialet.
599,00 kr

Simms Bugstopper Shirt

Simms Bugstopper Shirt är en långärmad skjorta som är gjord i InsectShield® vilket håller myggen på avstånd. Skjortan är snabbtorkande och har solskydd UPF30.
Lagernivå:
Från 1.149,00 kr

Simms Buy Local Black

Simms Buy Local Black är en bekväm T-shirt i 100% bomull med snyggt tryck på bröstet.
Lagernivå:
Från 349,00 kr

Simms Camp Gift Pack

Simms Camp Gift Pack är ett perfekt kit att överraska fiskekompisen med. Allt du behöver för den strömlösa fiskestugan eller tältet. En rostfri plunta och spelkort i camotema!
349,00 kr

Simms Carbon Vadarstav

Simms Carbon vadarstav har överträffat förväntningarna under sina produkttester i staterna där man trots den låga vikten fått en otroligt stark konstruktion. Staven är 4 delad och kommer i ett neopren hölster som enkelt fästs in i vadarbältet.
1.499,00 kr

Simms Cascadia Cap

En riktigt schysst keps som lämpar sig ypperligt vid regn då materialet är behandlat med ett typ av vax vilket gör kepsen vattenavstötande. Kepsen har även ett svettband sytt på insidan. Den är även justerbar i nacken.
349,00 kr

Simms Cascadia Cap

En riktigt schysst keps som lämpar sig ypperligt vid regn då materialet är behandlat med ett typ av vax vilket gör kepsen vattenavstötande. Kepsen har även ett svettband sytt på insidan. Den är även justerbar i nacken.
349,00 kr

Simms Catch & Release T-shirt

Simms Catch & Release är en snygg t-shirt från Simms med ett av deras orginal tryck. Man har tagit bort taggen i nacken för ökad komfort.
Lagernivå:
Från 349,00 kr

Simms Challanger Bass Jacket (Black)

Simms Challanger Bass Jacket har ett 2-lagers Toray® material, tejpade sömmar, 100% vattentät och membran som andas. Fleece klädda insidor på fickor håller händerna varma och en 3 punkts justerbar stormhuva håller dig skyddad oavsett väder.
Lagernivå:
Från 3.199,00 kr

Simms Chunky Beanie

Simms Chunkie Beanie är den perfekta mössan att ha med sig ut riktigt kalla dagar. Med fleece på insidan och den handstickade designen gör det denna mössa till ett måste!
349,00 kr

Simms Chunky Beanie

Simms Chunkie Beanie är den perfekta mössan att ha med sig ut riktigt kalla dagar. Med fleece på insidan och den handstickade designen gör det denna mössa till ett måste!
349,00 kr

Simms Chunky Beanie Bark

Simms Chunkie Beanie är den perfekta mössan att ha med sig ut riktigt kalla dagar. Med fleece på insidan och den handstickade designen gör det denna mössa till ett måste!
349,00 kr

Simms Coldwater Henley

Simms Coldwater Henley är en skön mix av polyester och bomull, perfekt vid älven likväl som på den lokala puben. Bröstfickorna är anpassade för att passa flugasken och armbågarna är förstärkta med ett extra lager. UPF 50 solskydd.
Lagernivå:
Från 749,00 kr

Simms Coldweather Pant

Simms Coldweather Pant håller dig varm dom där riktigt kalla höst och vårdagarna vid fiskevattnet. Microfleece klädd insida och handvärmarfickor.
Lagernivå:
Från 999,00 kr

Simms Coldweather Shirt

Simms Coldweather Shirt är en fodrad skjorta med våffelklädd microfleece insida. Skjortan är snabbtorkande, har UPF50 solskydd och en grymt skön passform. Två rejäla bröstfickor och en klockren design.
Lagernivå:
Från 1.099,00 kr

Simms Coldweather Shirt

Simms Coldweather Shirt är en snabbtorkande microfleece skjorta med vofflat foder invändigt. Skjortan har dessutom UPF50 solskydd och två rejäla bröstfickor till askarna.
Lagernivå:
Från 1.099,00 kr

Simms Coldweather Shirt

Simms Coldweather Shirt är en snabbtorkande microfleece skjorta med vofflat foder invändigt. Skjortan har dessutom UPF50 solskydd och två rejäla bröstfickor till askarna.
Lagernivå:
Från 1.099,00 kr

Simms Confluence Reversible

Simms Confluence Reversible är en isolerad skjorta/jacka som ger dig två utseenden i samma plagg eftersom den kan vändas ut och in. Vattenavstötande yttertyg som dessutom är motståndskraftigt mot revor och slitage. Handvärmar fickor och 2st fronsfickor med blixtlås.
Lagernivå:
Från 1.399,00 kr

Simms Downstream Jacket

Simms Downstream Jackan har ett Primaloft® Gold syntetiskt isoleringsmaterial som behandlats för att vara vattenavstötande. Primaloft håller dig varm även när det blivit blött och samtidigt luftar den dig när du blivit varm. Muddar vid ärmarna håller dina händer varma.
Lagernivå:
Från 3.999,00 kr

Simms Downstream Sweater

Simms Downstream Sweater har ett Primaloft® Gold syntetiskt isoleringsmaterial som behandlats för att vara vattenavstötande. Primaloft håller dig varm även när det blivit blött och samtidigt luftar den dig när du blivit varm. Muddar vid ärmarna håller dina händer varma.
Lagernivå:
Från 3.299,00 kr

Simms Dry Creek Backpack 36 liter

Simms Dry Creek Backpack är en helt vattentät ryggsäck från Simms med dubbla ruskigt slitstarka yttertyg och 36 liters lastutrymme. Stretch mesh fickor på insidans väggar hjälper dig organisera din packning. I fronten finns en ficka för förvaring av våta kläder som är avskild från övriga delar av din packning.
1.799,00 kr

Simms Dry Creek Duffelbag Large 150 liter

Simms Dry Creek Large är en massiv duffelbag som rymmer hela 150 liter. Väskan är helt vattentät och har en s.k rolltop stängning upptill. Vadderade bärmesar och handtag.
2.199,00 kr

Simms Dry Creek Duffelbag Medium 100 liter

Simms Dry Creek Medium är en massiv duffelbag som rymmer hela 100 liter. Väskan är helt vattentät och har en s.k rolltop stängning upptill. Vadderade bärmesar och handtag.
1.999,00 kr

Simms Dry Creek Hippack 10 liter

Dry Creek Hippack är helt vattentät och den perfekta kompanjonen till den fiskande minimalisten. En rolltop lösning gör att du enkelt tar dig in i väskan trots kalla fingrar och sköna stoppningar i midjebältet ser till att väskan sitter skönt på plats under ditt fiske. Väskan är försedd med dockningsstation för retractors, verktyg och tafsspolar.
1.299,00 kr