Filtrera
Stäng

Shakespeare

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Shakespeare Salt Boat 7ft 20-30lb

Salt Boat från Shakespeare är ett havsfiskespö som är framtaget för dig som inte vill betala en förmögenhet på havsfisket men ändå söker god kvalité. Detta spö fungerar utmärkt för sommarens havsfiske i Sverige när man är på jakt efter arter som makrill, torsk, sej, långa, lubb m.m. Oavsett om du tänkt att fiska inomskärs eller långt ut till havs ute på vrak så kommer Shakespeare Salt Boat klara av det med bravur! Detta är helt enkelt ett väldigt mångsidigt havsfiskespö i en väldigt attraktiv prisklass!
489,00 kr

Shakespeare Salt Lumiflash Lure (5 krokar #1/0)

Shakespeare Salt Lumiflash är en häckla av hög kvalité som är framtagen för fisket efter arter som Makrill, Torsk, Bleka, Sej m.m.
49,00 kr 45,00 kr

Shakespeare Salt Mack 300 (5 krokar #1)

Shakespeare Salt Mack 300 är en häckla av hög kvalité som är speciellt framtagen för fisket efter makrill. De olika färgerna på krokarna, dvs Multicolor modeller brukar vara väldigt effektiva.
49,00 kr 45,00 kr

Shakespeare Salt Mackerel Feathers White (7 krokar #1/0)

Shakespeare Salt Mackerel Feathers är en häckla av hög kvalité som är speciellt framtagen för fisket Makrill. Varje krok är utrustad med flash och vita fjädrar som skapar en vacker pulserande gång i vattnet som makrillen verkligen älskar!
49,00 kr 45,00 kr
Visar 15 av 15 produkter