Filtrera
Stäng

Sebile

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Game Snaps Light (15-pack)

Sebile Game Snaps Light är till för finlir fisket. Dessa snapsen håller för 6lb till 10lb. Så är man en given optimist så är detta något man kommer pimpa sin betesbox med. Äntligen finns det beteslås du kan lita på!
Lagernivå:
Från 54,00 kr

Game Snaps Medium (10-pack)

Sebile Game Snaps Medium är till för fisket efter lite mer "normala" fiskar. Dessa snapsen håller för 25lb till 100lb så håller för det mesta. Så är man en given optimist så är detta något man kommer pimpa sin betesbox med. Äntligen finns det beteslås du kan lita på!
Lagernivå:
Från 54,00 kr

Koolie Minnow 42,5gr

Koolie Minnow är en wobblerserie som vi förväntar oss stordåd av. Du kan göra detsamma. Makalös finish, galet fin gång i vattnet och med en finkänslighet inbakad. Ett litet drag, eller mnyck med spöt och Koolie Minnow rycker till i en ren dödslängtan som rovfisken garanterat triggas av. Gången är likabra, oavsett fiskdjup. De här betena kommer förmodligen prenumerera på en plats i linänden, som spinnbete eller som djupsökande trollingvobbler. Se till att ha de olika varianterna i din betesbox. Medium Lip tar hand om grundare fiske, Big Round Lip sköter mellanvattnet, och de djupt stående fiskarna har inget att sätta emot när du knäpper fast en Long Lipp. Gösar, laxar, gäddor, öringar och andra rovfiskar bör definitivt se upp. Ta med några Koolie Minnows på dina salta äventyr.
Lagernivå:
Från 124,00 kr

Magic Swimmer 10,5gr

Magic Swimmer är hårda, skönsimmande och fångstgivande beten i ledad, stryktålig plast. Kasta ut, låt sjunka till önskat djup och veva in dem. De simmar som äkta vara och lockar till hugg precis som en stackars ensam bytesfisk. Använder du en lätt twitch- eller jerkteknik, där du knycker försiktigt med spöspetsen, kommer Magic Swimmer att ändra riktning och göra oväntade manövrar. Det beteendet lockar ännu mer till attack. Glöm inte att växla tempo mellan varven. Även när du stannar upp fiskar Magic Swimmer, med vobblande och lockande reflexer. Detaljrikedomen och alla de olika färgkombinationerna ger dig ett val för varje fiskesituation.
Lagernivå:
Från 116,00 kr

Filter by:

Nollställ filtret
Min: 0,00 kr Max: 189,00 kr
kr0 kr189