Filtrera
Stäng

Ryggsäckar

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Asymmetric 52+8 liter

En säck där man som namnet skvallrar om lagt fokus på bär komfort där säcken hamnar väldigt nära kroppen. Ett nyutvecklat upphängningssystem med två integrerade ramar ger perfekt viktfördelning och stabilitet. Man kan justera spännena för att passa olika längder på överkroppen så att belastningen hamnar rätt. Lättvikts midjebältet är väldigt flexibelt och ger bra rörelsefrihet. Förutom att du kan öppna huvudfacket från fronten så har man också en kartficka på säcken. Det justerbara och löstagbara locket har en smidig innerficka och en lättillgänglig ytterficka.
1.699,00 kr 1.599,00 kr

Guideline Experience Backpack 28 liter

Guideline Experience Backpack är en ryggsäck designad för fiske. Ryggsäcken har en spandex frontficka där du får i jackan, håv eller en spötub (finns velcro låsning vid locket för att hålla tuben). Komfortabel att bära med mesh på ryggen för ventilation och riktigt bra bärmesar, på dessa finns och fästanordning för Guidelines Experience Waistbag. I botten av säcken finns också ett regnskydd för väskan.
1.499,00 kr

Hidalgo 45+10 liter

En perfekt säck för dig som ska på din första vandring och behöver en pålitlig och stor säck utan att den kostar skjortan. Ryggsäcken har de klassiska tillbehören såsom justerbart lock med fack, spännband, utvändiga meshfickor och mycket mer. Bärsystemet ger en fin balans och en jämn viktfördelning, dessutom är systemet justerbart så att du kan få vikten på rätt ställe.
1.399,00 kr 1.299,00 kr

Loop Dry Backpack 35 (35 liter)

Loop Dry Backpack 35 är en rolltop ryggsäck i PVC Tarp och förstärkt botten. Väskan har svetsade sömmar och smarta fästningsanordningar för spön och tuber. Ryggsäcken har en ergonomiskt utformad ryggplatta med ventilationskanaler. En semitorr ryggsäck vilket innebär att den inte är helt vattentät, materialet kan andas. Väskan är helt vattentät upp till dragkedjan.
990,00 kr

Patagonia Stormfront Roll Top Pack (Black)

Patagonia Stormfront Roll Top Pack är en vattentät väska som försluts genom att rulla ihop toppen på ryggsäcken vilket håller vattnet borta. Väskan är tillverkad i vattentät nylon och coatad med vattenavstötande finish. Svetsade sömmar gör väskan 100% vattentät (nonsubmersible). Vadderade bärmesar och skön passform gör den utmärkt till längre vandringar för den som önskar.
1.499,00 kr

Patagonia Stormfront Roll Top Pack (Orange)

Patagonia Stormfront Roll Top Pack är en vattentät väska som försluts genom att rulla ihop toppen på ryggsäcken vilket håller vattnet borta. Väskan är tillverkad i vattentät nylon och coatad med vattenavstötande finish. Svetsade sömmar gör väskan 100% vattentät (nonsubmersible). Vadderade bärmesar och skön passform gör den utmärkt till längre vandringar för den som önskar.
1.499,00 kr

Shuttle Premium

En barnbärarväska som tar barn upp till 18kg. Upphängnings anordningarna och vadderingarna i midjan gör den perfekt att bära runt på ett rörligt barn utan att den hamnar snett eller halkar ur position. Dessutom håller den barnet säkert på plats och lämnar dessutom utrymme till ombyte och blöjor.
2.999,00 kr 2.699,00 kr

Simms Dry Creek Rolltop Bag 36 liter

Simms Dry Creek Rolltop Bag är en rejäl väska som håller utrustning, kameror och kläder torra. Väskan är helt vattentät och har s.k rolltop låsning upptill. Ett vertikalt transparent fönster på väskan gör att du kan hålla koll på vart saker ligger i packningen utan att riva ur allting.
899,00 kr

Simms Dry Creek Z Backpack - 25 liter

Simms Dry Creek Z Backpack är en helt vattentät ryggsäck från Simms med ett extremt stryktåligt yttertyg, vattentäta TIZIP® dragkedjor och stora lättillgängliga förvaringsutrymmen. Vadderad rygg och en s.k no-seat back håller ryggen torr och utan obekväm belastning.
2.899,00 kr

Simms Waypoints Backpack Large (30 liter)

Simms Waypoints Backpack är en slimmad ryggsäck med bra packningsrymd och väldigt god komfort. En lätt aluminium ram ger stabilitet och minimalt med vikt. Ett löstagbart midjebälte och ventilerad rygg kombinerat med spötubhållare och utanpåsittande spännremmar gör ryggsäcken både packvänlig och mångsidig.
1.699,00 kr

Stolsryggsäck Barn 7L

Denna stolrygga är speciellt framtagen för barn med sitt 7 liters utrymme. En praktisk stolsryggsäck i vattenavvisande nylon. För unga fiskare och äventyrare.
399,00 kr 299,00 kr

Sölvkroken Stolsryggsäck Barn

En praktisk stolsryggsäck speciellt framtagen för barn där de kan bara med sig matsäck, fiskeutrustning m.m. När benen blir trötta är det bara att fälla upp stolsryggsäcken och sätta sig och vila samtidigt som man slipper få våta byxor. En robust väska med ett stort huvudfack och två sidofickor. Ryggsäcken är mycket slitstark och står sig väl mot alla typer av väder!
349,00 kr 314,00 kr