Filtrera
Stäng

Rullar

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Abu Garcia Cardinal 50FD

Enkel och användbar lite överallt. En bra haspelrulle att börja fiska seriöst med, eller som din extrarulle. Denna storlek är en "UL" modell som är framtagen för det absolut lättaste fisket efter arter som abborre, bäcköring, harr m.m. Den hanterar alla sorts linor, lägger upp linan perfekt och har en slirbroms som ger rätt, mjukt motstånd när det hugger på riktigt. Prislappen stämmer, även om priset verkar orimligt lågt!
499,00 kr 249,00 kr

Abu Garcia Cardinal 51FD

Enkel och användbar lite överallt. En bra haspelrulle att börja fiska seriöst med, eller som din extrarulle. Denna storlek är en liten modell som är framtagen för lätt insjöfiske efter arter som abborre, öring, harr m.m. Den hanterar alla sorts linor, lägger upp linan perfekt och har en slirbroms som ger rätt, mjukt motstånd när det hugger på riktigt. Prislappen stämmer, även om priset verkar orimligt lågt!
499,00 kr 249,00 kr

Abu Garcia Cardinal 52FD

Enkel och användbar lite överallt. En bra haspelrulle att börja fiska seriöst med, eller som din extrarulle. Denna storlek är en storlek som passar perfekt för blandat insjöfiske efter regnbåge, abborre och andra mindre arter eller som en mindre rulle längst våra kuster. Den hanterar alla sorts linor, lägger upp linan perfekt och har en slirbroms som ger rätt, mjukt motstånd när det hugger på riktigt. Prislappen stämmer, även om priset verkar orimligt lågt!
499,00 kr 249,00 kr

Abu Garcia Silver Max 10

Abu Garcia Silver Max är en mycket prisvärd rulle med en modern design. Funktion och stabilitet utan onödiga detaljer, men däremot med precision och kvalitet i alla komponenter. Denna storlek passar för det lättare insjöfisket efter arter som abborre, öring, harr m.m. Rullen är bl.a utrustad med 6 kullager, rocket line manangement system som ger långa, stabila och trasselfria kast och har en lättviktsspole i aluminium. En väldigt prisvärd haspelrulle vi varmt kan rekommendera!
799,00 kr 699,00 kr

Abu Garcia Silver Max 20

Abu Garcia Silver Max är en mycket prisvärd rulle med en modern design. Funktion och stabilitet utan onödiga detaljer, men däremot med precision och kvalitet i alla komponenter. Denna storlek passar perfekt för blandat insjöfiske efter abborre, ädelfisk m.m eller för kustfisket i jakten på havsöring och makrill. Rullen är bl.a utrustad med 6 kullager, rocket line manangement system som ger långa, stabila och trasselfria kast och har en lättviktsspole i aluminium. En väldigt prisvärd haspelrulle vi varmt kan rekommendera!
799,00 kr 699,00 kr

Abu Garcia Silver Max 30

Abu Garcia Silver Max är en mycket prisvärd rulle med en modern design. Funktion och stabilitet utan onödiga detaljer, men däremot med precision och kvalitet i alla komponenter. Denna är väldigt allround och klarar av de allra flesta fiskesituationer, oavsett om du fiskar i salt- eller sötvatten. Rullen är bl.a utrustad med 6 kullager, rocket line manangement system som ger långa, stabila och trasselfria kast och har en lättviktsspole i aluminium. En väldigt prisvärd haspelrulle vi varmt kan rekommendera!
799,00 kr 699,00 kr

Abu Garcia Silver Max 40

Abu Garcia Silver Max är en mycket prisvärd rulle med en modern design. Funktion och stabilitet utan onödiga detaljer, men däremot med precision och kvalitet i alla komponenter. Denna storlek passar perfekt för fiske efter gädda eller som en lite större kustrulle i jakten på makrill, torsk m.m. Rullen är bl.a utrustad med 6 kullager, rocket line manangement system som ger långa, stabila och trasselfria kast och har en lättviktsspole i aluminium. En väldigt prisvärd haspelrulle vi varmt kan rekommendera!
799,00 kr 699,00 kr

Abu Garcia Silver Max 5

Abu Garcia Silver Max är en mycket prisvärd rulle med en modern design. Funktion och stabilitet utan onödiga detaljer, men däremot med precision och kvalitet i alla komponenter. Denna storlek är en "UL" modell som är framtagen för det absolut lättaste fisket efter arter som abborre, bäcköring, harr m.m. Rullen är bl.a utrustad med 6 kullager, rocket line manangement system som ger långa, stabila och trasselfria kast och har en lättviktsspole i aluminium. En väldigt prisvärd haspelrulle vi varmt kan rekommendera!
799,00 kr 699,00 kr

DAM Quick Fighter Pro Metal 320FD

Quick Fighter Pro Metal är en väldigt prisvärd haspelrulle med aluminiumspole och två kullager. Ett perfekt val för dig som inte vill lägga ner en förmögenhet på en ny rulle eller för dig som behöver en reservrulle. Denna storlek lämpar sig bra för blandat insjöfiske efter abborre, regnbåge, öring etc eller för lättare kustfiske i jakten på havsöring och makrill.
349,00 kr 249,00 kr

DAM Quick Fighter Pro Metal 330FD

Quick Fighter Pro Metal är en väldigt prisvärd haspelrulle med aluminiumspole och två kullager. Ett perfekt val för dig som inte vill lägga ner en förmögenhet på en ny rulle eller för dig som behöver en reservrulle. Denna storlek är väldigt allround och gör sig lika bra för blandat fiske i insjöar som för kustfiske.
349,00 kr 249,00 kr

DAM Quick Fighter Pro Metal 340FD

Quick Fighter Pro Metal är en väldigt prisvärd haspelrulle med aluminiumspole och två kullager. Ett perfekt val för dig som inte vill lägga ner en förmögenhet på en ny rulle eller för dig som behöver en reservrulle. Denna storlek är framför allt framtagen fisket efter gädda eller för lite tyngre kustfiske efter havsöring, makrill torsk m.m. Rullen fungerar även utmärkt för blandat fiske om du vill ha en lite större rulle med stor linkapacitet.
369,00 kr 279,00 kr

DAM Quick Fighter Pro Metal 350FD

Quick Fighter Pro Metal är en väldigt prisvärd haspelrulle med aluminiumspole och två kullager. Ett perfekt val för dig som inte vill lägga ner en förmögenhet på en ny rulle eller för dig som behöver en reservrulle. Denna storlek är framtagen för tyngre fiske efter gädda, längst våra kuster efter torsk, makrill m.m eller för laxfiske.
369,00 kr 279,00 kr