Filtrera
Stäng

Rovex

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Rovex Poseidon 200R

Rovex Poseidon är trots sin slimmade storlek en riktig tuffing! Poseidon har testfiskats både på guidefiske i Nordnorge och i Svenska vatten med gott resultat. Rullarna har en dubbelverkande jämn, urstark broms på upp till 20kg och har vunnit stor mark bland havsfiskare i USA. Poseidon är en rulle för dig som ställer stora krav på havsfisket när väl drömfisken nappat.
2.999,00 kr 2.399,00 kr

Rovex Poseidon 400R

Rovex Poseidon är trots sin slimmade storlek en riktig tuffing! Poseidon har testfiskats både på guidefiske i Nordnorge och i Svenska vatten med gott resultat. Rullarna har en dubbelverkande jämn, urstark broms på upp till 30 kg (400R/L) och har vunnit stor mark bland havsfiskare i USA. Poseidon är en rulle för dig som ställer stora krav på havsfisket när väl drömfisken nappat.
3.499,00 kr 2.599,00 kr

Rovex Hurricane Jerk 6ft -> 120g

Rovex Hurricane Jerk är ett väldigt prisvärt och endelat jerkbaitspö med kastvikter upp till 120 gram. Detta gör att du kan använda de allra flesta typer av jerkbaits på marknaden i jakten på stora gäddor. Självklart kan du även använda Rovex Hurricane Jerk till andra typer av beten, så som stora gäddjiggar, spinnerbaits etc. Här får du ett spinnspö som är byggt på en kolfiberklinga som är utrustad med aluminiumoxid spöringar och korkhandtag. Ett perfekt alternativ för dig som vill köpa ett jerkbaitspö men inte är redo att lägga ut en förmögenhet. Nu till ett riktigt bra pris!
699,00 kr 349,00 kr