Filtrera
Stäng

Rovex

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Rovex Poseidon 200R

Rovex Poseidon är trots sin slimmade storlek en riktig tuffing! Poseidon har testfiskats både på guidefiske i Nordnorge och i Svenska vatten med gott resultat. Rullarna har en dubbelverkande jämn, urstark broms på upp till 20kg och har vunnit stor mark bland havsfiskare i USA. Poseidon är en rulle för dig som ställer stora krav på havsfisket när väl drömfisken nappat.
2.999,00 kr 2.399,00 kr

Rovex Poseidon 400R

Rovex Poseidon är trots sin slimmade storlek en riktig tuffing! Poseidon har testfiskats både på guidefiske i Nordnorge och i Svenska vatten med gott resultat. Rullarna har en dubbelverkande jämn, urstark broms på upp till 30 kg (400R/L) och har vunnit stor mark bland havsfiskare i USA. Poseidon är en rulle för dig som ställer stora krav på havsfisket när väl drömfisken nappat.
3.499,00 kr 2.599,00 kr

Rovex Havsöringset 9ft 5-25g

Det här haspelkombot från Rovex är speciellt framtaget för havsöringsfisket längst de svenska kusterna, men utrustningen fungerar även utmärkt för bl.a makrill och torsk. Perfekt för kustwobblers, skeddrag eller bombarda. Spöet är ett kolfiberspö av hög kvalitet från Rovex och rullen är en Ryobi Oasys med hela 5 kullager. Prisvärt!
1.399,00 kr 799,00 kr

Hurricane Makrillcombo

Hurricane Makrillcombo är en utrustning speciellt framtaget för makrillfisket från båt. Då spöet är endast 140cm långt blir det smidigt att gömma undan i båten när det inte används. Perfekt att använda till fiske med häcklor och man behöver inte vara orolig att spöet inte klarar av en full häckla med makrill. Rullen är påspolad med gul 0,25mm flätlina som har ett brottstyrka på hela 19kg. En väldigt rolig och bra utrustning för sommarens fiske efter makrill helt enkelt!
849,00 kr 599,00 kr