Filtrera
Stäng

Rovex

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Rovex Poseidon 200R

Rovex Poseidon är trots sin slimmade storlek en riktig tuffing! Poseidon har testfiskats både på guidefiske i Nordnorge och i Svenska vatten med gott resultat. Rullarna har en dubbelverkande jämn, urstark broms på upp till 20kg och har vunnit stor mark bland havsfiskare i USA. Poseidon är en rulle för dig som ställer stora krav på havsfisket när väl drömfisken nappat.
2.999,00 kr 2.399,00 kr

Rovex Poseidon 400R

Rovex Poseidon är trots sin slimmade storlek en riktig tuffing! Poseidon har testfiskats både på guidefiske i Nordnorge och i Svenska vatten med gott resultat. Rullarna har en dubbelverkande jämn, urstark broms på upp till 30 kg (400R/L) och har vunnit stor mark bland havsfiskare i USA. Poseidon är en rulle för dig som ställer stora krav på havsfisket när väl drömfisken nappat.
3.499,00 kr 2.599,00 kr

Rovex Integra Gold Boat Combo 7ft 20lbs

Rovex Integra Gold Boat Combo är en havsfiskeutrustning som lämpar sig utmärkt för blandat havsfiske i Sverige. Här får du ett gediget och slitstarkt glasfiberspö samt en rulle som är saltvattensbeständig och har ett kullager. Utrustningen är perfekt för lättare torskfiske med pilk, makrillfiske etc. Rullen är även påspolad med nylonlina i lämplig dimension, så det är bara att åka ut och börja fiska! Så vill du ha en schysst havsfiskeutrustning men inte vill lägga ner en förmögenhet är detta rätt val för dig.
1.099,00 kr 599,00 kr