Filtrera
Stäng

Rapport från Mön | Team Janne

Rapport från Mön | Team Janne

Vår teamfiskare Janne åkte till Møn i Danmark med ett par vänner och fick uppleva långa trappor, grov öring och branta stup!


Ett tips Janne delade med sig av till mig som är värt att känna till är att ta inte med för mycket packning. När du vandrat och fiskat i 12 timmar så är inte den där 496 (danmarks längsta) steg långa trappan att leka med då du ska gå hem.


Møn erbjuder minst sagt spektakulär natur med dess höga kritvita klippor som når höjder upp till 128 meter. Fisket då? Helt okej utdelning för att vara första turen tyckte Janne. Första turen till en ny destination får man alltid se lite som ett rekognoserings uppdrag, så det är lämpligt att ha måttliga förväntningar. Janne med vänner fiskade Møn klint & Møn fyr och Janne själv tog resans bästa fisk, en grann öring på 2,4kg (C&R). Flera mindre fiskar togs också men de gick tillbaka utan att förevigas på bild.


"Högg på en Vaskebjørn i #6 bunden på en Ahrex saltwater shrimp krok. Spöet på bilden är Scotts grymt fina Tidal och rullen är ifrån finska Alfa"

Bild på Alfa Reel 5+
Alfa Reel 5+ sattes på prov...
Skriv en kommentar