Filtrera
Stäng

Rapala

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Rapala X-Rap Twitchin Minnow 14g

Rapala X-Rap Twitchin Minnow är en wobbler med aggressiv sida-till-sida gång i vattnet som fiskas strax under ytan. X-Rap Twitchin Minnow fiskas med fördel hem ryckigt och oregelbundet eller som "walk-the-dog" bete. Här får du ett långkastande drag som är långsamt sjunkande och är perfekt på jakt efter abborre, gös, havsöring och andra rovfiskar. Rapala X-Rap Twitchin Minnow är utrustad med två stycken saltvattensbeständiga enkelkrokar från VMC av högsta kvalitet. Spana gärna in videon nedan!

Rapala Scatter Rap Husky 13cm 12g

Rapala Scatter Rap Husky, är den legendariska balsawobblern Rapala Husky men utrustad med Scatter Lip. Designen gör att Scatter Rap Husky får en mycket oregelbunden darrande gång från vänster till höger som imiterar en flyende fisk. En wobbler som passar utmärkt till göstrolling men även våra andra stora predatorer som gädda, lax och öring brukar inte tack nej när den passerar framför näsan. Färgerna är framtagna för att passa det nordiska fisket efter gös, gädda, öring och lax.
Lagernivå:
Från 139,00 kr

Rapala X-Rap Magnum Xplode 145g

Rapala X-Rap Magnum Xplode är en tuff popper som är utrustad med en riktigt stark genomgående wire samt en slitstark kropp tillverkad av kraftig ABS plast för att klara av de allra starkaste saltvattensfiskar. Den lågt placerade nosöglan ger Magnum Xplode ett bra grepp i vattnet och ger möjligheten att kunna fiska även när det går lite sjö. Tack vare sitt long-casting utförande med att vara viktad baktill blir kastegenskaperna perfekta och när du gör ett spinnstopp sjunker bakdelen ner något för att ge krokarna en bra vinkel i vattnet för att ge ökade krokningsegenskaper. Utrustad med 5/0 VMC 75 Series 6X Tropic Spark Point trekrokar monterade på 2501b fjäderringar.
Lagernivå:
Från 259,00 kr

Rapala Shadow Rap 7cm 5g

Rapala Shadow Rap är en wobbler som är designad för att perfekt härma en döende fisk. När man ”Twichar” hem den så ställer sig wobblern sig 180 grader åt sidan med huvudet hängande nedåt för att sedan sakta sjunka, perfekt när du vil fiska av begränsade ytor. Jerka den och du får en längre rörelse framåt och en tajt vibrerande sida-sida gång när du vill täcka mer vatten i jakten på fisk. “Twich twitch stopp, Twich twitch stopp, Twich stopp...” är en effektiv metod på stor abborre, hugget kommer ofta när wobblern sakta sjunker. Shadow Rap är perfekt balanserad med volfram-och metallvikter för långa kast och har 2 st krokar från VMC. Perfekt wobbler för abborre, havsöring, gädda m.m men även för trolling. Här i en 7cm modell som blev oerhört populär i serien "Perch Fight".
Lagernivå:
Från 139,00 kr
Min: 0,00 kr Max: 499,00 kr
kr0 kr499