Filtrera
Stäng

Tyvärr - Denna produkt är utgående och ej längre tillgänglig eller är slut i lager

DAM Räkneverk (meter)

Hjälper dig att hålla koll på hur långt ditt bete hänger bakom båten eller hur djupt du fiskar. Fästs enkelt på fiskespöet med en klämma. Linda sedan linan runt hjulet på räkneverket för att sen låta linan löpa igenom dina spöringar, så har du ett portabelt räkneverk! Fiffigt! Mätaren räknar i meter och kan räkna upp till 999 meter.
Lagerstatus: Tillfälligt slut
Artikelnr: 111610
Tillverkare: DAM
200,00 kr
149,00 kr
Skriv din egen recension
*
*
  • Dålig
  • Utmärkt
*
*
*
Kunder som köpte denna köpte också

Penn Fathom Lever Drag 2-speed 25N

Med Penn Fathom Lever Drag 2 speed är du rustad för de kaxigaste och hårdaste äventyren i fiskets tecken. Här pratar vi metall och rostfri kompromisslöshet. Kör på den höga växeln när du letar fisk och växla sedan ner när det sitter en stor fisk i andra änden av linan för att underlätta fighten. En skönhet med obändig styrka och hållbarhet! Maxbroms på 15kg.
2.999,00 kr 2.245,00 kr

Darts Soft Bait Spike (15 pack)

Använd Darts Soft Bait Spike för en perfekt infästning av tackel i dina gummibeten. Den smarta clipsfunktionen gör det möjligt att utan verktyg fästa spiken på redan färdiga tackel. Den unika formen på spiken ger en säker infästning - utan att förstöra betet. Varje spike är 25mm.
39,00 kr 35,00 kr

Merlin Baits Jiggskruv (8 pack)

Jiggskruvar (shallowskruvar) från Merlin Baits av hög kvalitet. Perfekt storlek för diverse gäddjiggar, oavsett fabrikat! Jiggskruv används med fördel när du vill få dina gummibeten att inte sjunka ner så djupt vilket en jiggskalle med blyhuvud gör. Perfekt för grundvattensfiske i vikar m.m. Jiggskruvarna mäter totalt 5,5cm och levereras i åtta pack.
34,00 kr 29,00 kr