Filtrera
Stäng

Quantum

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Quantum Big Eye Hook (10 pack)

Quantum Big Eye Hook är sylvassa enkelkrokar som är speciellt designade för att använda på wobblers, skeddrag m.m. Detta tack vare att krokögat är såpass stort att man kan fästa den genom en fjäderring. Att använda sig av enkelkrok på beten blir bara mer och mer populärt då det är betydligt mer skonsamt mot fisken. Storlek #4 är den minsta storleken och lämpar sig för mindre skeddrag och wobblers och storlek #2/0 är den största storleken som lämpar sig för lite större beten.
Lagernivå:
Från 44,00 kr

Quantum Big Pike Offset Hook (2-3 pack)

Quantum Big Pike Offset Hook är en viktad krok med shallowskruv som är speciellt framtagen för gäddfiske med stora jiggar! Den perfekta produkten för dig som vill fiska med jiggar men att jiggen skall fiskas väldigt nära ytan istället för att dras ner djupt som jiggskallar gör. Här får du sylvassa krokar av hög kvalitet! Under vikten finns en liten ögla för att fästa din stinger i. En storfavorit bland personalen på EL-GE Sportfiske!
Lagernivå:
Från 79,00 kr

Quantum Iron PT 30

Quantum Iron PT är en riktigt robust haspelrulle speciellt framtagen för saltvatten och riktigt tuffa fiskar. Detta är en 3000 storlek som lämpar sig för lite tyngre insjöfiske efter abborre, gädda m.m men även för kustfisket. Rullen är utrustad med 6st PT-kullager vilket ger rullen en silkeslen och jämn gång. Rullens kropp och gavlar är tillverkade av SCR aluminium vilket gör rullen väldigt robust och stark. Iron PT är även behandlad med ett saltvattensskydd vilket gör att den skyddas mot korrosion från riktigt salta vatten. Utöver detta är rullen utrustad med bland annat en titanium bygel, kolfiber bromssystem m.m. Här får du verkligen en bra fiskerulle för pengarna!
1.999,00 kr 1.899,00 kr

Specialist Gädda & Gös Kit

Specialist Gädda & Gös Kit är ett kanon sortiment för den som vill börja fiska med jigg efter större fiskar i sjön. Innehåller allt man behöver för att börja med, 3 st jiggar i olika storlekar och färger, två jiggskallar samt en gäddtafs. Perfekt för jiggfisket efter Gädda & Gös.
59,00 kr 39,00 kr