Filtrera
Stäng

Quantum

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Quantum Big Eye Hook (10 pack)

Quantum Big Eye Hook är sylvassa enkelkrokar som är speciellt designade för att använda på wobblers, skeddrag m.m. Detta tack vare att krokögat är såpass stort att man kan fästa den genom en fjäderring. Att använda sig av enkelkrok på beten blir bara mer och mer populärt då det är betydligt mer skonsamt mot fisken. Storlek #4 är den minsta storleken och lämpar sig för mindre skeddrag och wobblers och storlek #2/0 är den största storleken som lämpar sig för lite större beten.
Lagernivå:
Från 44,00 kr

Quantum Big Pike Offset Hook (2-3 pack)

Quantum Big Pike Offset Hook är en viktad krok med shallowskruv som är speciellt framtagen för gäddfiske med stora jiggar! Den perfekta produkten för dig som vill fiska med jiggar men att jiggen skall fiskas väldigt nära ytan istället för att dras ner djupt som jiggskallar gör. Här får du sylvassa krokar av hög kvalitet! Under vikten finns en liten ögla för att fästa din stinger i. En storfavorit bland personalen på EL-GE Sportfiske!
Lagernivå:
Från 79,00 kr

Quantum Cabo Spin 8ft -250gr

Quantum Cabo Spin är ett haspelspö speciellt framtaget för riktigt extrema fiskeförhållanden. Ett perfekt spö att använda för popperfiske i varmare breddgrader efter GT, tonfisk och andra snabbsimmande arter men det fungerar även utmärkt som spö till Norgefisket för dig som vill ha haspelrulle. Här får du en riktig slitvarg med de bästa tänkbara komponenterna, just för att den skall klara av riktigt tuffa tag.
2.999,00 kr 2.499,00 kr

Quantum EXO Ti 30

Quantum EXO Ti är utan tvekan en utav marknadens bästa haspelrullar i detta prissegment. Här har Quantum inte snålat på prestanda och material! Detta är en 3000 storlek vilket är så allround det kan bli. Fungerar perfekt både på kusten och i insjöar. Tack vare rullens unika "skeleton design" är rullen väldigt lätt. Här får du en rulle med silkeslen gång, aluminiumspole, 11st högkvalitativa kullager, maxbroms på 9kg och mycket, mycket mer! En rulle för den kräsna fiskaren.
3.399,00 kr 3.199,00 kr

Filter by:

Nollställ filtret
Min: 0,00 kr Max: 3.199,00 kr
kr0 kr3199