Filtrera
Stäng

Primus

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Bränsleflaska (1 liter)

Primus Bränsleflaska är ultralätt i extruderad aluminium utan skarvar och lackerad insida för bättre skydd. Anslutningsgänga standard, passar de vanligaste pumpkröken för flytande bränslen.
179,00 kr 149,00 kr

Primus Easy Fuel

Easy Fuel II är som namnet antyder ett mycket lättanvänt kök. Den enkla och pålitliga konstruktionen gör köket perfekt för såväl den globala resenären som vardagsturerna i skogen. Med den smidiga piezotändaren behövs inga tändstickor för att tända, skruva på gasen, tryck på en knapp och en gnista från tändaren gör jobbet. För att vara på den säkra sidan kan det dock alltid vara bra att ta med tändstickor eller tändare. Ett perfekt kök för den globale resenären. Levereras med nylonpåse. Gas ingår ej.
899,00 kr

Primus Lite+ Svart

Lite+ sätter en ny standard för kompakta allt-i-ett-kök. Den unika låsmekanismen (patentsökt) gör köket väldigt stabilt och tack vare modellens Laminar Flow Burner-teknologi (patentsökt) är brännaren lägre än vad som annars vore möjligt, vilket möjliggör ett robustare, lättare och mindre kök. Perfekt för soloäventyret eller kaffe för två – med tillvalet kaffepress får du två nybryggda koppar kaffe inom loppet av ett par minuter! Köket, alla tillbehör inklusive en 100 grams gasbehållare, får plats i kökets 500 ml hårdanodiserade aluminiumkastrull. En nyhet 2015 är att Lite+ har fått ett värmebeständigt fodral tillverkat i det slitstarka materialet G-1000 med insida av filt. Fodralet har även ett handtag i sadelgjord, för säker hantering och möjligheten att använda köket hängande. Locket reducerar koktiden och håller ihop delarna i ryggsäcken och kan med fördel användas som mugg! Lite+ levereras med ett fotstöd som gör att köket förblir stabilt även på ojämna underlag samt en upphängningsanordning med krok. Gas ingår ej.
1.399,00 kr 999,00 kr

Primus Mattermos 1,2liter

Mattermosen är en vakuumtermos i pulverlackat rostfritt stål med vid öppning som gör den enkel att fylla, äta ur och rengöra. Termosen fungerar lika bra för såväl kall och varm mat. Termosen är dubbelväggig med god vakuumisolering som bevarar matens temperatur länge. Locket går att använda som mugg. Smidig design och låg vikt ihop med läckagesäker förslutning gör termosen enkel att bära med sig i ryggsäcken.
369,00 kr 349,00 kr