Filtrera
Stäng

Plano

Året 1952 så kom Warren "Pete" Henning hem från en fiskeresa med en stark känsla av att vilja förbättra sina fiskelådor. Han var trött på stora beteslådor av metall som rostade direkt vilket gav honom idéen  om ett lättare och tåligare material som även skulle motstå det saltaste av vatten! Hans design som ersatte metall med plast, blev lättare men ändå otroligt tåligt. Detta möjliggjorde även att man kunde utforma sin förvaring lite som man själv vill! Idag är Plano synonymt med kvalité och deras utbud är stort nog för att du lätt ska kunna hitta den storlek och utformning som just du letar efter!

Beställ dina fiskeväskor, betesaskar och fiskelådor från Plano av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Plano Guide Series™ Tackle Bag 3700

Unikt designade och tillverkade för dagens moderna sportfiskare, Plano Guide Series™ fiskeväskor tar dig till fisket med stil. Tillverkade av extremt robust 1680 Denier-tyg, kommer dessa väskor att ge många års användning. Rymliga ytterfickor och förvaringsutrymmet på insidan rymmer all din utrustning, och det magnetiska Dropzone™-locket ger snabb och enkel åtkomst till dina favoritverktyg och beten. De medföljande StowAway® verktygslådorna ger ett anpassningsbart sätt att hålla ordning på dina beten.
1.899,00 kr 1.699,00 kr

Plano Double-Sided StowAway Medium

Plano Double-Sided StowAway är en dubbelsidig betesask som passar utmärkt för småprylar och beten som mindre wobblers, spinnare samt skeddrag. Perfekt för dig som bara vill ha med dig några få utvalda favoritbeten till vattnet! Asken har justerbara fack vilket gör att du kan själv strukturera och organisera storleken på de olika facken efter dina behov. OBS! Beten ingår ej!
91,00 kr 79,00 kr

Plano Terminal Tackle Accessory Boxes (3 pack)

Plano Terminal Tackle Accessory Boxes är ett trepack med små betesaskar för att förvara småprylar! Dessa askar är vattentäta och transparenta vilket gör att man snabbt och smidigt hittar rätt innehåll. Perfekta för att förvara allt från vikter, beteslås, fjäderringar och andra småprylar. Samtliga tre askar är i samma storlek men de har olika layout när det kommer till hur många fack de har (1 fack, 4 fack och 6 fack).
111,00 kr 99,00 kr

Plano 3700 Deep Hydro-Flo StowAway

3700 Deep Hydro-Flo StowAway från Plano är en beteslåda med hundratals dräneringshål för vatten att rinna ut samtidigt som hålen tillåter luft att cirkulera inuti asken. Detta förhindrar att dina beten och krokar rostar. Asken har justerbara fack (4-24 stycken) vilket gör att du själv kan organisera din ask precis efter dina behov. Just denna storlek passar perfekt för dig som har större beten för t.ex gäddfiske och havsfiske. OBS! Beten på bilderna ingår ej.
239,00 kr 169,00 kr

Plano Rustrictor Terminal Tackle Box

Plano Rustrictor Terminal Tackle Box är en riktigt schysst betesbox med 26 fixerade fack och är framtagen för att förvara alla dina småprylar! Denna transparenta betesask är behandlad med Vapor Corrosion Inihibitor (VCI) teknologi vilket gör att asken håller borta rost mer än 5ggr så länge som en traditionell fiskelåda. Plano Rustrictor Terminal Tackle Box är perfekt för att förvara bl.a sänken, krokar, beteslås, lekanden, pärlor m.m. OBS! Prylarna inuti asken på bilderna ingår ej!
223,00 kr 199,00 kr

Plano Three-Drawer Tackle Box

Plano Three-Drawer Tackle Box är en betesbox för dig som vill ha ordning och reda på dina prylar och en låda som har många smidiga förvaringslösningar. En perfekt betesbox för dig som vill få plats med mycket prylar på ett och samma ställe! Topplocket på boxen är transparent så du får god översikt över prylarna du förvarar där. På fronten finns det tre stycken rymliga och skjutbara lådor samt ett fack som rymmer t.ex upp till tre stycken betesaskar i storlek 3500 (det medföljer en ask i denna storlek). Plano Three-Drawer Tackle Box är tillverkad av högklassiga material och håller precis som alla andra Plano produkter god kvalité.
1.579,00 kr 1.399,00 kr

Plano Two-Tray Tackle Box Blue Metallic/White

Plano Two-Tray Tackle Box är en fiskelåda som har två våningar och rymmer mycket av dina fiskeprylar! Den har en klassisk design och är tillverkad av tåliga samt högkvalitativa material. På locket finns två mindre fack som är perfekta att förvara småprylar man vill ha lätt åtkomst till.
448,00 kr 399,00 kr

Plano 3400 Six-Compartment StowAway

Plano 3400 Six-Compartment StowAway är en betesask som passar utmärkt för småprylar och beten som mindre wobblers, spinnare och skeddrag. Perfekt för dig som bara vill ha med dig några få utvalda favoritbeten till vattnet! Asken har sex stycken fasta fack. OBS! Beten ingår ej!
60,00 kr 55,00 kr

Plano 3600 Guide Series Two-Tiered StowAway

Plano 3600 Guide Series Two-Tiered StowAway är en beteslåda med två separata våningar och justerbara fack vilket gör att du får stora möjligheter att organisera och strukturera i denna låda. Asken är tillverkad av högklassiga material och är precis som alla andra produkter från Plano av riktigt god kvalité. OBS! Beten på bilderna ingår ej.
223,00 kr 199,00 kr

Plano Double-Sided StowAway Small

Plano Double-Sided StowAway är en dubbelsidig betesask som passar utmärkt för småprylar och beten som mindre wobblers, spinnare samt skeddrag. Perfekt för dig som bara vill ha med dig några få utvalda favoritbeten till vattnet! Asken har justerbara fack vilket gör att du kan själv strukturera och organisera storleken på de olika facken efter dina behov. OBS! Beten ingår ej!
81,00 kr 69,00 kr

Plano Weekend Softsider Bag 3700

Weekend Softsider Bag från Plano är en praktisk och genomtänkt fiskeväska. Denna väska har ytterfack och kommer med två stycken Plano 3700 askar med justerbara fack. Väskan är även utrustad med MOLLE-band, ett D-ringsfäste och en tånghållare.
662,00 kr 579,00 kr

Plano Guide Series Airliner Rod Tube

Om ditt nästa fiskeäventyr involverar flygresor så är Plano Guide Series Airliner Rod Tube något du verkligen borde investera i! Denna teleskopiska spötub kommer skydda dina spön från ovarsam hantering och går utmärkt att ta med som bagage på flygplan. Tuben har en justerbar längd på 119-223cm och rymmer upp till åtta stycken spön. Är du rädd om dina spön eller är på resande fot och tar med dina fiskespön, så bör du investera i en rejäl och justerbar spötub likt denna.
1.429,00 kr 1.299,00 kr

Plano Weekend Softsider Bag 3600

Weekend Softsider Bag från Plano är en praktisk och genomtänkt fiskeväska. Denna väska har ytterfack och kommer med två stycken Plano 3600 askar med justerbara fack. Väskan är även utrustad med MOLLE-band, ett D-ringsfäste och en tånghållare.
550,00 kr 459,00 kr
Visar 13 av 13 produkter