Filtrera
Stäng

Pezon & Michel

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Avbitartång

En avbitartång från Pezon & Michel. Ergonomiskt handtag.
89,00 kr 79,00 kr

Buck Pike 20gr

Buck Pike är en riktig "killer" spinnare från Pezon & Michel. Med väldigt fina rörelser i vattnet samt hjorthår på kroken blir det svårt för gäddan att motstå att hugga.
Lagernivå:
Från 79,00 kr

Buck Pike Tandem 27gr

Buck Pike Tandem är en spinnare med två stycken skedar vilket gör att den rör sig otroligt förföriskt för fisken i vattnet. Spinnaren är även försedd med hjorthår på kroken för extra attraktion. En grym spinnare för gädda helt enkelt!
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Buck Pike Twin 28gr

Buck Pike Twin är en riktig "killer" spinnare från Pezon & Michel. Med två skedar för extra ljud och vibrationer samt hjorthår på kroken blir det svårt för gäddan att motstå att hugga.
Lagernivå:
Från 89,00 kr

Feather Pike 28gr

Feather Pike är en stor spinnare med väldigt mycket fjädrar på kroken för ökad attraktion. Den pulserar fint i vattnet och den stora skeden skapar mycket ljud och vibrationer. Klockrent bete att testa när fisket går trögt.
Lagernivå:
Från 79,00 kr

Fjäderring/Multi Tång

En fjäderringstång från Pezon & Michel. Även avbitarfunktion och wireklämmor.
199,00 kr 179,00 kr

Fjäderringar (15-pack)

Starka och pålitliga fjäderringar från Pezon & Michell. Enkla att öppna men håller sig ändå stängda. Rostfria.
Lagernivå:
Från 19,00 kr

Gummipärlor XXL 10 pack

En stor gummipärla som har på 12mm med ett hål på 2mm. Användbart vid olika typer av tackel eller mellan beteslåset och spöringen för att inte göra sönder spöringen.
19,00 kr 17,00 kr

Hiker Hard&Soft 8ft 5-20gr

Hiker Hard&Soft 8ft 5-20gr. tyngsta modellen i serien, fortfarande väldigt finesseorienterat. Bästa valet i serien om du fiskar i Stockholm eller Malmös lite större stadsvatten. Ett spö framtaget för just streetfishing men klarar givetvis att andra fiskesituationer också. Hard & Soft modellerna har en relativt styv klinga som är perfekt om du vill täcka av mycket vatten och har öppna ytor att fiska ifrån. En progressiv topp aktion gör spöt idealiskt för jiggar och softbaits. SIC-ringar.
1.399,00 kr 799,00 kr

Lysstavar 2-pack

Ett tvåpack lysstavar som lyser grönt. Levereras med en gummislang så du enkelt kan fästa lysstaven på din lina eller liknande. Perfekt att använda till flöten speciellt gjorda för att man skall kunna använda lysstav.
Lagernivå:
Från 10,00 kr

Oceaner Power Boat 160cm 80-220gr

Oceaner Power Boat 160cm 80-220gr är ett billigt sjysst spö för det lättare båtfisket. Hanterar upp till 220gram vertikalt.
399,00 kr 299,00 kr

Oceaner VK Boat 7ft 30lbs

Oceaner VK Baitfish är ett havsfiskespö speciellt framtaget för havsmete med tung betesfisk och sänken men går självklart bra att använda till vanligt fiske med havsfiskejiggar, pilkar m.m. Spöt har en väldigt stark klinga vilket gör att man har bra kontroll på stor fisk. Spöt är även försett med många spöringar för optimal aktionskurva. Perfekt för fisket i Norge.
2.399,00 kr 999,00 kr

Oceaner VK Boat 7ft 40lbs

Oceaner VK Baitfish är ett havsfiskespö speciellt framtaget för havsmete med tung betesfisk och sänken men går självklart bra att använda till vanligt fiske med havsfiskejiggar, pilkar med vikter mellan 350-1000g m.m. Spöt har en väldigt stark klinga vilket gör att man har bra kontroll på stor fisk. Spöt är även försett med många spöringar för optimal aktionskurva. Perfekt för fisket i Norge.
2.399,00 kr 999,00 kr

Oceaner VK Troll & Jigg 6'6ft 150-650gr

Pålitliga och tåliga spön som designats och byggts av dom bästa materialen som är tillgängliga. MI/HR Grafit klingor, Fighting butt, EVA Foam ergonomiska handtag, screw down rullfäste, SIC Ringar som lindats med dubbla lager tråd för bästa hållfasthet. Ett spö av toppkvalitet för extrema fiskar och fiskare.
1.799,00 kr 1.599,00 kr

Pezon & Michel Accessory Ask

En smidig liten betesask med flyttbara fack. Pezon & Michel Accessory är en ask som är beständig mot jiggar. Väldigt prisvärd!
84,00 kr 59,00 kr

Pezon & Michel Fluorocarbon Ice 25m

Fluorocarbon lina från Pezon & Michel av hög kvalitet. En fluorocarbonlina är det absolut bästa valet när du fiskar i klart vatten och fisken är skygg då linan är nästintill helt osynlig under vatten. Denna linan sjunker tre gånger så snabbt som en vanlig nylonlina vilket gör att du får bättre kontakt med betet eftersom det inte skapas någon båge på tafsen när den sjunker.
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Pezon & Michel Flötesstopp Silicon 45-pack

Väldigt prisvärt paket med flötesstopp från Pezon & Michel. Här får du totalt 45st flötesstopp till en rimlig peng. Perfekt vid mete med glidande flöte. Flötesstoppen är genomskinliga och ej gula som bilden visar.
Lagernivå:
Från 19,00 kr

Pezon & Michel Flötesstopp Svart 45-pack

Väldigt prisvärt paket med flötesstopp från Pezon & Michel. Här får du totalt 45st flötesstopp till en rimlig peng. Perfekt vid mete med glidande flöte.
Lagernivå:
Från 19,00 kr

Pezon & Michel Hook Out

En riktigt schysst hook out från Pezon & Michel tillverkad av rostfritt stål. En väldigt praktiskt och behändig tång vid fiske efter predatorfiskar med rejäla käftar. Perfekt för fiske efter gädda och gös eller för havsfisket.
139,00 kr 125,00 kr

Pezon & Michel Invitation Transfer Hard & Soft 6,2ft 5-25gr

Invitation Transfer Hard & Soft från Pezon & Michel är väldigt allround fiskespön som är framtagna att fungera utmärkt för både hårda och mjuka beten. Denna modell är perfekt för blandat insjöfiske efter abborre, gös, lätt gäddfiske m.m. Spöet har en lite mjukare topp vilket gör att du får väldigt god kontakt med dina beten men samtidigt har den en stadig ryggrad så du kan sätta press på större fiskar. Spöet är utrustat med SIC spöringar, kolfiberklinga och korkhandtag.
999,00 kr 899,00 kr

Pezon & Michel Invitation Transfer Hard & Soft 7ft 10-30gr

Invitation Transfer Hard & Soft från Pezon & Michel är väldigt allround fiskespön som är framtagna att fungera utmärkt för både hårda och mjuka beten. Denna modell är speciellt framtagen för blandat insjöfiske efter abborre, gös och lättare gäddfiske men fungerar även utmärkt som ett kortare spö för kusten. Spöet har en lite mjukare topp vilket gör att du får väldigt god kontakt med dina beten men samtidigt har den en stadig ryggrad så du kan sätta press på större fiskar. Spöet är utrustat med SIC spöringar, kolfiberklinga och korkhandtag.
999,00 kr 699,00 kr

Pezon & Michel Invitation Transfer Hard & Soft 8ft 10-30gr

Invitation Transfer Hard & Soft från Pezon & Michel är väldigt allround fiskespön som är framtagna att fungera utmärkt för både hårda och mjuka beten. Denna modell är perfekt för blandat fiske, både i insjö och på kusten. Spöet har en lite mjukare topp vilket gör att du får väldigt god kontakt med dina beten men samtidigt har den en stadig ryggrad så du kan sätta press på större fiskar. Spöet är utrustat med SIC spöringar, kolfiberklinga och korkhandtag.
1.099,00 kr 749,00 kr

Pezon & Michel Invitation Transfer Hard & Soft 9ft 10-30gr

Invitation Transfer Hard & Soft från Pezon & Michel är väldigt allround fiskespön som är framtagna att fungera utmärkt för både hårda och mjuka beten. Denna modell är speciellt framtagen för kustfisket efter havsöring, makrill m.m. Spöet har en lite mjukare topp vilket gör att du får väldigt god kontakt med dina beten men samtidigt har den en stadig ryggrad så du kan sätta press på större fiskar. Spöet är utrustat med SIC spöringar, kolfiberklinga och korkhandtag.
1.099,00 kr 749,00 kr

Pezon & Michel Invitation Transfer Trip 7ft 15-40gr

Invitation Transfer Trip från Pezon & Michel är så kallade "Travel spön" som är fyrdelade vilket gör dom väldigt praktiska vid transport. Här får du ett allround fiskespö med förstärkt kolfiberklinga och SIC spöringar. Fungerar lika bra i insjöar som på kusten!
1.299,00 kr 1.199,00 kr

Pezon & Michel Invitation Transfer Trip 8ft 15-40gr

Invitation Transfer Trip från Pezon & Michel är så kallade "Travel spön" som är fyrdelade vilket gör dom väldigt praktiska vid transport. Här får du ett allround fiskespö med förstärkt kolfiberklinga och SIC spöringar. Fungerar lika bra i insjöar som på kusten!
1.399,00 kr 1.299,00 kr

Pezon & Michel Krokbryne

Smidigt krokbryne från Pezon & Michel. Perfekt att han till hands när krokarna börjar bli lite slöa.
44,00 kr 39,00 kr

Pezon & Michel Lekande (10 pack)

Prisvärda lekanden från Pezon & Michel. Levereras i 10 pack.
Lagernivå:
Från 22,00 kr

Pezon & Michel Live Bait Bucket

Live Bait Bucket är en beteshink från Pezon & Michel av hög kvalitet. Bara att fylla upp med vatten, koppla in en syrepump och sen fylla hinken med betesfisk. Finns i 3 olika storlekar.
Lagernivå:
Från 149,00 kr

Pezon & Michel Master Teleskop Large

Pezon & Michel Master Teleskopisk håv är en riktigt smidig och prisvärd fiskehåv. Håven är enkel att fälla ihop vid transport och det går att bestämma hur långt du vill att skaftet skall vara. Håvnätets maskor mäter 6mm.
499,00 kr 359,00 kr

Pezon & Michel Master Teleskop Medium

Pezon & Michel Master Teleskopisk håv är en riktigt smidig och prisvärd fiskehåv. Håven är enkel att fälla ihop vid transport och det går att bestämma hur långt du vill att skaftet skall vara. Håvnätet är masket 6mm.
279,00 kr 249,00 kr

Pezon & Michel Master Teleskop Small

Pezon & Michel Master Teleskopisk håv är en riktigt smidig och prisvärd fiskehåv. Håven är enkel att fälla ihop vid transport och det går att bestämma hur långt du vill att skaftet skall vara. Håvnätet är masket 6mm.
224,00 kr 199,00 kr

Pezon & Michel Master Trout Net Small

Pezon & Michel Master Trout Net är en lättviktshåv perfekt för fiske efter öring, havsöring, harr, abborre och andra lite mindre arter. Det medföljer även en elastisk snodd med en liten hake så du kan fästa håven på jackan eller flugvästen.
499,00 kr 359,00 kr

Pezon & Michel Modular Ask

Pezon & Michel Modular askarna är jiggbeständiga askar med många fack som är justerbara, vilket resulterar i att du själv kan bestämma hur stort varje fack skall vara.
Lagernivå:
Från 139,00 kr

Pezon & Michel Monster XXL Secure Net

Monster XXL från Pezon & Michel är håven för dig som jagar stora fiskar, så som gädda och lax! Här får du en fiskehåv av hög kvalitet med aluminiumhandtag och metalram som är teleskopisk. Håven är även försett med ett gumminät vilket är väldigt skonsamt mot fisken men samtidigt tacksamt om krokar fastnar i nätet, då det blir enkelt att trassla ut.
1.199,00 kr 899,00 kr

Pezon & Michel Oceaner Apollo 13'9ft 100-200gr

Pezon & Michel Oceaner Apollo är surfspö med SIC tvåbenta ringar, anti-slip handtag och ett s.k "screwdown" rullfäste. En responsiv och välbalanserad klinga gör detta till ett väldigt prisvärt spö!
799,00 kr 699,00 kr

Pezon & Michel Oceaner Density 7ft 30-250gr

Pezon & Michel Oceaner Density är designat för fiske med beten nära botten där man vill ha ett känsligt spö som ger beteskontakt och registrerar hugg. Bra kraft i klingan när du kör fisk och spöt är dessutom försett med SIC ringar.
899,00 kr 799,00 kr

Pezon & Michel Oceaner Egjig 6'5ft 30-120gr

Pezon & Michel Oceaner Egjig är ett lätt och precist spö designat för lättare jiggfisket i havet. En solid glasfibertopp ger extrem känsla vid hugg och beteskontakt. SIC ringar och MI carbon klinga.
649,00 kr 479,00 kr

Pezon & Michel Oceaner Speed 8ft 15-40gr

Pezon & Michel Oceaner Speed har en klinga med snabb aktion och lämpar sig väldigt väl för att kasta wobbler eller softbaits riktigt långt. Väldigt prisvärda spön med både känsla och kraft. Utrustat med SIC ringar.
599,00 kr 429,00 kr

Pezon & Michel Oceaner Speed 8ft 20-60gr

Pezon & Michel Oceaner Speed har en klinga med snabb aktion och lämpar sig väldigt väl för att kasta wobbler eller softbaits riktigt långt. Väldigt prisvärda spön med både känsla och kraft. Utrustat med SIC ringar.
639,00 kr 429,00 kr

Pezon & Michel Oceaner ZI FV 3000

Oceaner ZI från Pezon & Michel är en riktigt läcker haspelrulle som är speciellt framtagen för kustfisket efter havsöring, makrill, torsk m.m. Samtliga komponenter i rullen är noga utvalda för att få en så slittålig och stark rulle som möjligt för pengarna. Oceaner ZI är utrustad med 5 rostfria kullager, en aluminiumspole, starkt bromssystem samt att det medföljer en extraspole i aluminium. Tänk på att alltid skölja av rullen i färskvatten varje gång den använts i saltvatten.
999,00 kr 699,00 kr

Pezon & Michel Pike Addict Box Bag Medium

Pezon & Michel Pike Addict Box Bag är väldigt bra och smart designad fiskeväska för moderna sportfiskare. Väskan är lika funktionell som robust. Detta gör att du kan bära med dig alla nödvändigheter, så som beten och tillbehör till vattnet. Väskan är tillverkad av väldigt slitstarkt nylon 320D samt att den är extra förstärkt i botten på väskan så den inte släpper in vatten eller rivs upp mot vassa kanter. Levereras med 2st betesaskar. Kanske den bästa betesväskan på marknaden.
899,00 kr 429,00 kr

Pezon & Michel Pike Addict Box Bag Small

Pezon & Michel Pike Addict Box Bag är väldigt bra och smart designad fiskeväska för moderna sportfiskare. Väskan är lika funktionell som robust. Detta gör att du kan bära med dig alla nödvändigheter, så som beten och tillbehör till vattnet. Väskan är tillverkad av väldigt slitstarkt nylon 320D samt att den är extra förstärkt i botten på väskan så den inte släpper in vatten eller rivs upp mot vassa kanter. Levereras med 3st betesaskar. Kanske den bästa betesväskan på marknaden.
644,00 kr 579,00 kr

Pezon & Michel Rafale Extra 10ft 30-80gr

Rafale Extra från Pezon & Michel är en serie teleskopspön tillverkade på en högkvalitativ kolfiberklinga som är utrustad med korkhandtag och SIC spöringar. Spö som fungerar utmärkt för gäddmete med mört, tyngre bottenmete på kusten eller som ett kraftigare allroundspö på kusten.
799,00 kr 579,00 kr

Pezon & Michel Rafale Extra 9ft 15-40gr

Rafale Extra från Pezon & Michel är en serie teleskopspön tillverkade på en högkvalitativ kolfiberklinga som är utrustad med korkhandtag och SIC spöringar. Ett perfekt spö för kustfiskaren efter makrill, torsk, havsöring m.m. Oavsett om du fiskar med fiskedrag eller flötesmetar kommer detta spö fungera superbt!
649,00 kr 549,00 kr

Pezon & Michel Rafale Genius 10ft 50-150gr

Pezon & Michel Rafale Genius är ett långt och kraftigt teleskop haspelspö för dig som vill kasta med riktigt tunga beten längst kusten. Spöet är tillverkat av högkvalitativt kolfiber och är väldigt prisvärt.
399,00 kr 359,00 kr

Pezon & Michel Redoutable CAM FD40

En väldigt prisvärd baitrunner rulle från Pezon & Michel. Denna storlek lämpar sig perfekt för gäddfisket eller när du fiskar karp samt övrigt bottenmete. Redoutable CAM FD40 har en jämn och finkalibrerad broms. Levereras med aluminiumspole. En storsäljare bland specimen metare!
999,00 kr 699,00 kr

Pezon & Michel Redoutable Sting 6ft 2-7gr

Redoutable Sting från Pezon & Michel är ett spö framtaget för det absolut lättaste fisket efter t.ex abborre, bäcköring m.m. Ett klassiskt UL spö helt enkelt för dig som vill ha lite bättre spö med högre kvalitet. Perfekt för enhandsfattning! Inte nog med det så har spöet ett rullfäste av trä vilket är supersnyggt!
1.099,00 kr 999,00 kr

Pezon & Michel Rolling Lekande

Riktigt bra lekanden från Pezon & Michel till ett bra pris! Finns i flera storlekar och brottstyrkor för att täcka in de flesta typer av fiskesituationer.
Lagernivå:
Från 26,00 kr

Pezon & Michel Specialist Catfish (3 pack)

Pezon & Michel Specialist Catfish är en rejäl och kraftig enkelkrok som fungerar utmärkt till havsfiskemete eller att använda för att göra egna upphängare (makk och häcklor).
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Pezon & Michel Specimen 3 Net Teleskop

Specimen 3 Net från Pezon & Michel är en teleskopisk fiskehåv som fungerar perfekt som allround håv. Håven går även att vika ner vilket gör att den har en transportlängd på bara 69cm. Skaftet är tillverkat av aluminium. Håven har även gummerat nät vilket är mer skonsamt mot fisken och lättare att trassla ur krokar ifrån.
499,00 kr 449,00 kr

Filter by:

Nollställ filtret
Min: 0,00 kr Max: 1.199,00 kr
kr0 kr1199