Filtrera
Stäng

Pezon & Michel

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Avbitartång

En avbitartång från Pezon & Michel. Ergonomiskt handtag.
89,00 kr 79,00 kr

Buck Pike 20gr

Buck Pike är en riktig "killer" spinnare från Pezon & Michel. Med väldigt fina rörelser i vattnet samt hjorthår på kroken blir det svårt för gäddan att motstå att hugga.
Lagernivå:
Från 79,00 kr

Buck Pike Tandem 27gr

Buck Pike Tandem är en spinnare med två stycken skedar vilket gör att den rör sig otroligt förföriskt för fisken i vattnet. Spinnaren är även försedd med hjorthår på kroken för extra attraktion. En grym spinnare för gädda helt enkelt!
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Buck Pike Twin 28gr

Buck Pike Twin är en riktig "killer" spinnare från Pezon & Michel. Med två skedar för extra ljud och vibrationer samt hjorthår på kroken blir det svårt för gäddan att motstå att hugga.
Lagernivå:
Från 89,00 kr

Fjäderring/Multi Tång

En fjäderringstång från Pezon & Michel. Även avbitarfunktion och wireklämmor.
199,00 kr 179,00 kr

Fjäderringar (15-pack)

Starka och pålitliga fjäderringar från Pezon & Michell. Enkla att öppna men håller sig ändå stängda. Rostfria.
Lagernivå:
Från 19,00 kr

Gummipärlor XXL 10 pack

En stor gummipärla som har på 12mm med ett hål på 2mm. Användbart vid olika typer av tackel eller mellan beteslåset och spöringen för att inte göra sönder spöringen.
19,00 kr 17,00 kr

Pezon & Michel Fluorocarbon Ice 25m

Fluorocarbon lina från Pezon & Michel av hög kvalitet. En fluorocarbonlina är det absolut bästa valet när du fiskar i klart vatten och fisken är skygg då linan är nästintill helt osynlig under vatten. Denna linan sjunker tre gånger så snabbt som en vanlig nylonlina vilket gör att du får bättre kontakt med betet eftersom det inte skapas någon båge på tafsen när den sjunker.
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Pezon & Michel Flötesstopp Silicon 45-pack

Väldigt prisvärt paket med flötesstopp från Pezon & Michel. Här får du totalt 45st flötesstopp till en rimlig peng. Perfekt vid mete med glidande flöte. Flötesstoppen är genomskinliga och ej gula som bilden visar.
Lagernivå:
Från 20,00 kr

Pezon & Michel Flötesstopp Svart 45-pack

Väldigt prisvärt paket med flötesstopp från Pezon & Michel. Här får du totalt 45st flötesstopp till en rimlig peng. Perfekt vid mete med glidande flöte.
Lagernivå:
Från 20,00 kr

Pezon & Michel Hook Out

En riktigt schysst hook out från Pezon & Michel tillverkad av rostfritt stål. En väldigt praktiskt och behändig tång vid fiske efter predatorfiskar med rejäla käftar. Perfekt för fiske efter gädda och gös eller för havsfisket.
139,00 kr 125,00 kr

Pezon & Michel Krokbryne

Smidigt krokbryne från Pezon & Michel. Perfekt att han till hands när krokarna börjar bli lite slöa.
44,00 kr 39,00 kr

Pezon & Michel Lekande (10 pack)

Prisvärda lekanden från Pezon & Michel. Levereras i 10 pack.
Lagernivå:
Från 22,00 kr

Pezon & Michel Live Bait Bucket

Live Bait Bucket är en beteshink från Pezon & Michel av hög kvalitet. Bara att fylla upp med vatten, koppla in en syrepump och sen fylla hinken med betesfisk. Finns i 3 olika storlekar.
Lagernivå:
Från 149,00 kr

Pezon & Michel Master Teleskop Large

Pezon & Michel Master Teleskopisk håv är en riktigt smidig och prisvärd fiskehåv. Håven är enkel att fälla ihop vid transport och det går att bestämma hur långt du vill att skaftet skall vara. Håvnätets maskor mäter 6mm.
399,00 kr 349,00 kr

Pezon & Michel Master Teleskop Medium

Pezon & Michel Master Teleskopisk håv är en riktigt smidig och prisvärd fiskehåv. Håven är enkel att fälla ihop vid transport och det går att bestämma hur långt du vill att skaftet skall vara. Håvnätet är masket 6mm.
379,00 kr 299,00 kr

Pezon & Michel Master Teleskop Small

Pezon & Michel Master Teleskopisk håv är en riktigt smidig och prisvärd fiskehåv. Håven är enkel att fälla ihop vid transport och det går att bestämma hur långt du vill att skaftet skall vara. Håvnätet är masket 6mm.
279,00 kr 239,00 kr

Pezon & Michel Master Trout Net Medium

Pezon & Michel Master Trout Net är en lättviktshåv perfekt för fiske efter öring, havsöring, harr, abborre och andra lite mindre och medelstora arter. Det medföljer även en elastisk snodd med en liten hake så du kan fästa håven på jackan eller flugvästen.
299,00 kr 229,00 kr

Pezon & Michel Master Trout Net Small

Pezon & Michel Master Trout Net är en lättviktshåv perfekt för fiske efter öring, havsöring, harr, abborre och andra lite mindre arter. Det medföljer även en elastisk snodd med en liten hake så du kan fästa håven på jackan eller flugvästen.
279,00 kr 219,00 kr

Pezon & Michel Monster XXL Secure Net

Monster XXL från Pezon & Michel är håven för dig som jagar stora fiskar, så som gädda och lax! Här får du en fiskehåv av hög kvalitet med aluminiumhandtag och metalram som är teleskopisk. Håven är även försett med ett gumminät vilket är väldigt skonsamt mot fisken men samtidigt tacksamt om krokar fastnar i nätet, då det blir enkelt att trassla ut.
1.199,00 kr 979,00 kr

Pezon & Michel Oceaner ZI FV 4000

Oceaner ZI från Pezon & Michel är en riktigt läcker haspelrulle som är speciellt framtagen för kustfisket efter havsöring, makrill, torsk m.m men den fungerar även för tyngre insjöfiske efter bl.a gädda. Samtliga komponenter i rullen är noga utvalda för att få en så slittålig och stark rulle som möjligt för pengarna. Oceaner ZI är utrustad med 5 rostfria kullager, en aluminiumspole, starkt bromssystem samt att det medföljer en extraspole i aluminium. Tänk på att alltid skölja av rullen i färskvatten varje gång den använts i saltvatten.
1.099,00 kr 449,00 kr

Pezon & Michel Pike Addict Box Bag Medium

Pezon & Michel Pike Addict Box Bag är väldigt bra och smart designad fiskeväska för moderna sportfiskare. Väskan är lika funktionell som robust. Detta gör att du kan bära med dig alla nödvändigheter, så som beten och tillbehör till vattnet. Väskan är tillverkad av väldigt slitstarkt nylon 320D samt att den är extra förstärkt i botten på väskan så den inte släpper in vatten eller rivs upp mot vassa kanter. Levereras med 2st betesaskar. Kanske den bästa betesväskan på marknaden.
899,00 kr 429,00 kr

Pezon & Michel Pike Addict Box Bag Small

Pezon & Michel Pike Addict Box Bag är väldigt bra och smart designad fiskeväska för moderna sportfiskare. Väskan är lika funktionell som robust. Detta gör att du kan bära med dig alla nödvändigheter, så som beten och tillbehör till vattnet. Väskan är tillverkad av väldigt slitstarkt nylon 320D samt att den är extra förstärkt i botten på väskan så den inte släpper in vatten eller rivs upp mot vassa kanter. Levereras med 3st betesaskar. Kanske den bästa betesväskan på marknaden.
644,00 kr 579,00 kr

Pezon & Michel Redoutable Sting 6ft 2-7gr

Redoutable Sting från Pezon & Michel är ett spö framtaget för det absolut lättaste fisket efter t.ex abborre, bäcköring m.m. Ett klassiskt UL spö helt enkelt för dig som vill ha lite bättre spö med högre kvalitet. Perfekt för enhandsfattning! Inte nog med det så har spöet ett rullfäste av trä vilket är supersnyggt!
1.099,00 kr 999,00 kr

Pezon & Michel Rolling Lekande

Riktigt bra lekanden från Pezon & Michel till ett bra pris! Finns i flera storlekar och brottstyrkor för att täcka in de flesta typer av fiskesituationer.
Lagernivå:
Från 26,00 kr

Pezon & Michel Specialist Catfish (3 pack)

Pezon & Michel Specialist Catfish är en rejäl och kraftig enkelkrok som fungerar utmärkt till havsfiskemete eller att använda för att göra egna upphängare (makk och häcklor).
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Pezon & Michel Specimen Net Bank Teleskop

Specimen Net från Pezon & Michel är en teleskopisk fiskehåv som är lite större men fungerar till de allra flesta håvningssituationer från land. Skaftet är tillverkat av aluminium. Håven har även gummerat nät vilket är mer skonsamt mot fisken och lättare att trassla ur krokar ifrån.
599,00 kr 499,00 kr

Pezon & Michel Specimen Net Large Teleskop

Specimen Net från Pezon & Michel är en teleskopisk fiskehåv som för större fiskar, så som gädda. Håven går även att vika ner vilket gör att den har en transportlängd på bara 82cm. Skaftet är tillverkat av aluminium. Håven har även gummerat nät vilket är mer skonsamt mot fisken och lättare att trassla ur krokar ifrån.
599,00 kr 459,00 kr

Pezon & Michel Specimen Net Medium Teleskop

Specimen Net från Pezon & Michel är en teleskopisk fiskehåv som fungerar perfekt som allround håv. Håven går även att vika ner vilket gör att den har en transportlängd på bara 69cm. Skaftet är tillverkat av aluminium. Håven har även gummerat nät vilket är mer skonsamt mot fisken och lättare att trassla ur krokar ifrån.
499,00 kr 399,00 kr

Pezon & Michel Tackel Bag

En schysst tackelmapp från Pezon & Michel med totalt 10st plastfack där du enkelt kan strukturera dina tackel, utan att allt ligger i oordning. Väldigt populärt bland havs- och gäddfiskare.
229,00 kr 199,00 kr

Pezon & Michel Titan Boxing Punch 7ft 100-300

Pezon & Michel Titan Boxing Punch är i grunden ett jiggspö för mal men är perfekt till havsfiske med stora jiggar. Extremt kraftfull klinga gör att du kan hantera de största fiskarna och känslan i klingan är grym! Rekommenderas varmt!
1.699,00 kr 999,00 kr

Pezon & Michel Trippellekande (10-pack)

Trippellekande från välkända Pezon & Michel. Väldigt populära lekanden att använda vid t.ex fiske med bombarda då det minimerar chansen för trassel i kastet.
Lagernivå:
Från 26,00 kr

Redoutable Reflex 7ft 10-30gr

Reflex serien från Pezon & Michel är en bred serie med spön som ska täcka de flesta fiskesituationerna. Klingan har en något styvare aktion än många andra spön i den här prisklassen vilket vi gillar skarpt. Perfekt allround spö som är grymt trevligt för abborrfisket!
699,00 kr 349,00 kr

Redoutable Reflex 8ft 10-30gr

Reflex serien från Pezon & Michel är en bred serie med spön som ska täcka de flesta fiskesituationerna. Klingan har en något styvare aktion än många andra spön i den här prisklassen vilket vi gillar skarpt. Perfekt allround spö som är grymt trevligt för både havsöring- & abborrfisket!
699,00 kr 349,00 kr

Spécialist Beteslås Interlock

Ett bra men billigt beteslås som finns i ett flertal storlekar vilket gör det lätt för dig att hitta rätt storlek som passar ditt fiske. Dessa beteslås har bra lekanden.
Lagernivå:
Från 19,00 kr

Spécialist Beteslås Security

Spécialist Beteslås Security är ett bra men billigt beteslås som finns i ett flertal storlekar vilket gör det lätt för dig att hitta rätt storlek som passar ditt fiske. Dessa beteslås har bra lekanden.
Lagernivå:
Från 19,00 kr

Spincat 65gr

Spincat är en spinnare med en stor roterande sked som avger starka vibrationer och flyttar en hel del vatten som får de mest skygga gäddorna intresserade. Designad för att kunna kastas långt! Tillverkad i rostfritt stål och 5/0 krok.
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Spincat Twin 60gr

Spincat är en spinnare med två stora roterande skedar som avger starka vibrationer och flyttar en hel del vatten som får de mest skygga gäddorna intresserade. Designad för att kunna kastas långt! Tillverkad i rostfritt stål och 5/0 krok.
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Titan XXL Inline Round Float

Titan XXL Inline Round Float är större flöten speciellt framtaget för fiske efter mal, gädda eller vid havsfiske. Dessa flöten kan man komplettera med en lysstav (4,5x39mm) om du fiskar i mörker och vill kunna se ditt flöte. En storsäljare bland flötestrolling och hälleflundrefiskare.
Lagernivå:
Från 59,00 kr

Titan XXL Knot Tightner (Knutåtdragare)

En knutåtdragare/puller är den perfekta prylen för dig som behöver dra åt knutar ordentligt för krävande fiske. Väldigt populär produkt bland gädd- och havsfiskare som använder grova dimensioner till t.ex nylon och fluorocarbontafsar. Knutåtdragaren är liten och smidig. Mäter 4,5cm i bredd.
49,00 kr 39,00 kr

Trevägslekande (10-pack)

Billiga och bra trevägslekanden. Perfekta till "Pater Noster tacklet".
Lagernivå:
Från 29,00 kr

Wobcat 70gr

Wobcat är att långkastande skeddrag med väldigt ettrig gång i vattnet. Den är riktigt vass på Gädda och Lax, speciellt när solen är uppe och reflekteras på betet.
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Pezon & Michel Rapide 7g

Pezon & Michel Rapide är en väldigt effektiv och prisvärd spinnare i unik design. Dessa spinnare fungerar perfekt för fiske efter abborre, regnbåge, öring, harr, havsöring... Ja, listan kan bli hur lång som helst! Här får du en spinnare som är långkastande tack vare dess kompakta design och spinnarbladet börjar snurra så fort betet slår i vattnet. Trekroken är försedd med fjädrar för extra attraktion.
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Pezon & Michel Rapide 10g

Pezon & Michel Rapide är en väldigt effektiv och prisvärd spinnare i unik design. Dessa spinnare fungerar perfekt för fiske efter abborre, regnbåge, öring, harr, havsöring... Ja, listan kan bli hur lång som helst! Här får du en spinnare som är långkastande tack vare dess kompakta design och spinnarbladet börjar snurra så fort betet slår i vattnet. Trekroken är försedd med fjädrar för extra attraktion.
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Pezon & Michel Pike Addict Box Bag Large

Pezon & Michel Pike Addict Box Bag är en rejäl fiskeväska tillverkad av slitstarkt PVC material. Väskan topp och bott är extra förstärkta och vattentäta vilket gör att den väska lämpar sig väldigt väl att använda t.ex i en båt. Inuti väskan medföljer det tre stycken transparenta betesaskar i standard storlek som har justerbara fack. Pike Addict Box Bag går antingen att bära i bärremmarna eller använda axelremmen. En superfin fiskeväska för dig som vill ha en riktigt schysst väska.
1.199,00 kr 999,00 kr

Pezon & Michel Hammered Rolling Swivel (6-15 pack)

Hammered Rolling Swivel är standard lekanden av hög kvalitet från Pezon & Michel. Välj storlek och styrka nedan!
Lagernivå:
Från 19,00 kr

Pezon & Michel Invitation Transfer Hard & Soft 7ft 10-40g

Invitation Transfer Hard & Soft från Pezon & Michel är väldigt allround fiskespön som är framtagna att fungera utmärkt för både hårda och mjuka beten. Denna modell är speciellt framtagen för blandat insjöfiske efter abborre, gös och lättare gäddfiske men fungerar även utmärkt som ett kortare spö för kusten. Spöet har en lite mjukare topp vilket gör att du får väldigt god kontakt med dina beten men samtidigt har den en stadig ryggrad så du kan sätta press på större fiskar. Spöet är utrustat med SIC spöringar, kolfiberklinga och korkhandtag.
1.299,00 kr 499,00 kr

Pezon & Michel Invitation Transfer Cast 7ft 5-18g

Pezon & Michel Invitation Transfer Cast är ett haspelspö som är speciellt designat för lättare fiske i både insjöar och på kusten. Perfekt för fiske efter t.ex abborre, regnbåge, öring m.m. Då detta är ett väldigt mångsidigt spö så funkar den till de allra flesta fisketekniker, så oavsett om du fiskar med spinnare, wobblers, jiggfiske, dropshot m.m kommer detta spöet göra susen! Spöet är byggt på en MI kolfiberklinga som är utrustat med SIC spöringar och korkhandtag.
1.199,00 kr 449,00 kr

Pezon & Michel Monster XXL Folding Net

Pezon & Michel Monster XXL Folding Net är en riktigt rejäl håv och passar perfekt för dig som fångar stora fiskarter, så som gädda och lax men även för havsfiske. Då håvnätet är hela 80cm djupt får man plats med riktigt stora fiskar i den! Delar av ramen är utrustad med flytande foam vilket gör att man enklare håvar fisk. Nätet är av gummi vilket dels är skonsammare för fisken (perfekt för catch & release) samt att krokar inte trasslar in sig på samma sätt som i tygnät.
1.299,00 kr 990,00 kr

Pezon & Michel Oceaner Elite 7ft 7-28g

Oceaner Elite från Pezon & Michel är väldigt prisvärda haspelspön och funkar till de allra flesta fiskesituationer. Ett perfekt allroundspö som fungerar lika bra i insjöar i jakten på abborre, lättare gäddfiske, gös, regnbåge m.m som på kusten efter makrill, havsöring, torsk m.m. Spöet har en progressiv toppaktion som laddas med en stark ryggrad så du kan sätta press på större fiskar. Spöna är tillverkade av MI kolfiber som är utrustat med SIC spöringar.
699,00 kr 549,00 kr

Filter by:

Nollställ filtret
Min: 0,00 kr Max: 1.299,00 kr
kr0 kr1299