Filtrera
Stäng

Personalen på Tjörn | EL-GE Sportfiske

Personalen på Tjörn | EL-GE Sportfiske

Förra helgen var personalen på EL-GE Sportfiske hos Gunnar Bergh ute på tjörn för att bland annat provfiska lite nya produkter, men även för att ha teambuilding med både god egenlagad mat och dryck. Första dagen började med en grym "hotellfrukost" på morgonen ute vid vattnet. Efter det blev det fiske efter havsöring för delar av personalen som resulterade i ett gäng havsöringar och makrillar. Peter och Simon körde spinnfiske och hade många kontakter och fick upp antal fiskar och Agne körde flugfiske och även han hade många kontakter och några landade.

Gunnar var med ute vid vattnet hela dagen för att visa de bästa fiskeplatserna och för att se till att gänget inte gick hungriga. Till lunch bjöds det på panerad makrill, koktpotatis, dillsås och rårörda lingon. Mycket lyxigt! Fisket fortsatte därefter i ett med ett fantastiskt väder som sedan slog om till ett kort hageloväder till att senare bli soligt och fint igen på kvällen.

Efter en heldag ute vid vattnet gick de upp till Gunnars stuga där en 25 gradig pool och en uppvärmd bastu väntade. Resterande personal kom på kvällen för att äta middag som vi lagade ihop. Till förätt blev det bland annat kantarell- och kycklingleversnittar, olika sorters ostar, charkuterier och goda drycker. Till huvudrätt bakade vi en massa olika pizzor i Gunnars egna vedeldade pizzaugn vilket var fantastiskt spännande och framförallt väldigt gott, och till efterrätt fick vi en gudomligt god tiramisu. En riktig toppendag!

Dagen efter vaknade vi tidigt för att fortsätta fiska. Fisket var som gårdagen, många kontakter och några landade. Vi vill tacka Gunnar Bergh för den mycket trevliga vistelsen uppe på tjörn och om ni är intresserade av att ha en weekend hos honom hittar ni info om det här:

Bergh Event AB

https://www.facebook.com/berghevent/

 

Alla bilderna från helgen hittar ni i här!

 

Skriv en kommentar