Filtrera
Stäng

Organisera din egen flughörna | EL-GE Agne

Organisera din egen flughörna | EL-GE Agne

Tidigt i vintras så tröttnade jag på min oförmåga att ha ordning bland mina flugbindningsmaterial. Till en början så hade jag alla material i olika plastlådor med lock, en för dubbing, en för flash, en stor för nackar osv. Tyckte det fungerade jättebra först men, märkte snabbt att jag hade svårt att lägga tillbaka mina dubbingpåsar där dom skulle vara. Vilket gjorde att det snabbt blev oordning och mycket flugbindningsmaterial på skrivbordet, kaos skulle man kunna säga!Har ju jobbat här på El-Ge nu i lite drygt ett år och uppskattar ordningen som är här på flugbindnigsväggarna. Så jag tänkte att, sådär skulle jag nog också kunna ha det hemma. Så jag och svärfar tog en tur ut till Bauhaus för att köpa hålad masonit och lister. Väl hemma sen så sågades det en hel kväll. Vi fäste listerna i masoniten med nubb och skruvade upp den på väggen.

Jag fick låna en del materialspjut från jobbet till att börja med, beställde även hem fler då jag har alldeles för mycket flugbindningsmaterial hemma.

Efter att masoniten blev uppsatt på väggen så blev det en sväng ut till Ikea för att köpa skrivbord och stol. Jag köpte en vit högblank skrivbordsskiva med bockben och en snurrstol i ek med filtad dyna. När allt var inköpt och ihopsatt så blev det dags att sortera och hänga upp materialen på masonitväggen. Dubbing för sig, craftfur för sig, nackar för sig osv.

När allt sedan var klart så kunde jag med stolthet blicka ut över min nya flughörna! Allt blir så mycket smidigare när man har bra överblick över sina material och slipper flugbindningskaoset! Så om ni som jag vill ha lite mer ordning bland materialen så rekommenderar jag att ny köper en skiva med hålad masonit!

Skriv en kommentar