Filtrera
Stäng

Okuma

Okuma är ett japanskt fiskemärke som är otroligt stora världen runt. I deras enorma sortiment hittar du bland annat havsfiskerullar, haspelrullar, multirullar och fiskespön. Deras fiskerullar är väldigt populära och ligger ofta väldigt bra i pris om man jämför med deras konkurrenter. Här kan du alltid räkna med att få bra kvalitet för priset. 

 

Beställ dina Okuma rullar och spön av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Okuma Airframe Large Arbor

Flugrulle från Okuma som har en s.k storspole, detta medför att du snabbare kan ta hem lina och reducerar risken för tafsbrott i och med en jämnare rotation vid rusningar. Prisvärd och lätt rulle i kompositmaterial. Populär bland kust- och sjöflugfiskare.
Lagernivå:
Från 349,00 kr

Okuma Ceymar Trigger 6,6ft 10-30gr

Okuma Ceymar Trigger är ett spinnspö som passar de allra flesta fiskesituationer i Sverige, oavsett om du fiskar med jiggar, spinnare, skeddrag eller wobblers. Oavsett om du fiskar efter abborre, gös eller lättare gäddfiske kommer detta spöet vara klockrent! Byggd på kolfiberklinga med foamhandtag. Ett väldigt prisvärt fiskespö helt enkelt!
599,00 kr 349,00 kr

Okuma Cortez Black 6'6ft 30-50lbs

Cortez Black är en ny spöserie från Okuma som är tillverkat av starkt och lätt kolfiber. Detta är ett litet kraftigare havsfiskespö som lämpar sig utmärkt för vrakfiske i Sverige där du använder tyngre pilkar och andra beten. Fungerar även perfekt för Norgefisket efter stor torsk, hälleflundra m.m. Då spöet är 3-delat och har en transportlängd på endast 72cm är det perfekt att ha med sig på fiskeresan. SIC spöringar i saltvattenbeständigt material och ett rejält EVA handtag samt ett rejält rullfäste ger en robust känsla till spöt.
1.399,00 kr 899,00 kr

Okuma Helios SX HSX-30

Okuma Helios SX är en allround haspelrulle som funkar till de flesta fiskesituationer i Sverige. Den har en väldigt schysst design där material och konstruktion kommer samman för att skapa en kraftfull fiskerulle för både salt- och sötvattensfiske. Helios SX har en supermjuk invevning samt broms vilket är väldigt uppskattat. Rullen är utrustad med blandat annat ett foamhandtag för bästa grepp smat att den har hela 9 kullager. Här får du verkligen rulle för pengarna!
1.899,00 kr 1.299,00 kr

Okuma Pink Pearl - 7,1ft 5-20g

Okuma Pink Pearl grafitspö med korkhandtag och SIC-öglor designat utan smak eller för den som gillar rosa helt enkelt. Att det är ett bra haspelspö är ju bara en bonus.
699,00 kr 499,00 kr

Okuma Pink Pearl - 8,2ft 10-32g

Okuma Pink Pearl grafitspö med korkhandtag och SIC-öglor designat utan smak eller för den som gillar rosa helt enkelt. Att det är ett bra haspelspö är ju bara en bonus!
799,00 kr 549,00 kr

Okuma Rullfodral - Haspel

Okuma rullfodral är slitstark och vattenavstötande. Perfekt för dig som vill hålla dina rullar rena och fräscha samt inte få repor m.m vid transport.
Lagernivå:
Från 107,00 kr

Okuma Aria 20a

Aria är en väldigt prisvärd haspelrulle från välkända Okuma. Denna storlek passar perfekt för det lite lättare fiske i insjöar efter abborre, öring, regnbåge m.m men även för kustfisket efter havsöring och makrill. Rullen är utrustad med ett kullager och aluminium spole samt att den är korrosionsbeständig. Allt detta till ett väldigt rimligt pris.
399,00 kr 249,00 kr

Okuma Epixor Travel 11,5ft 10-35g

Okuma Epixor Travel är ett haspelspö som är fyrdelat vilket gör att det passar perfekt för dig som vill ha ett spö som är enkelt och smidigt att transportera. Spöet är byggd på en kolfiberklinga i 30/36T-grafit som gör det ultralätt, tunt och välbalanserat. Här får du en riktig kastkanon som är framförallt tänkt för kustfisket i jakten på havsöring, makrill m.m. Oavsett om du använder dig av bombarda, skeddrag, kustwobblers etc så kommer Epixor Travel vara en fröjd att fiska med. Spöet fungerar även utmärkt som ett längre spö för fisket efter regnbåge, öring, röding osv. Spöna har en blank skyddsfilm, kallad BOPP (Biaxially Oriented Polypropylene) som skyddar klingan mot skador under användning och transport.
1.999,00 kr 1.399,00 kr

Okuma Keep Net 3m

Keep net från välkända Okuma. Totallängden är 3 meter och nätet har en dimension på 50x40cm.
499,00 kr 449,00 kr

Filter by:

Nollställ filtret
Min: 107,00 kr Max: 1.399,00 kr
kr107 kr1399