Filtrera
Stäng

NYTT EL-GE TEAM | Team EL-GE Predator

NYTT EL-GE TEAM | Team EL-GE Predator

Vi på EL-GE Sportfiske har tagit in ett nytt team till vår arsenal av teamfiskare. Detta teamet går under namnet Team EL-GE Predator och består av två killar, Leo Skårbratt och Patrik Bolwede.

Patrik och Leo brinner främst för gädd- och abborrfisket men kommer att fiska en hel del andra arter med. De är bosatta i Göteborg men har tidigare i år investerat i en ordentlig båt på kärra så de lätt kan ta sig runt och prova olika vatten även utanför Göteborg. Förutom insjö och fisket från båt står streetfisket nära till hand.

Vi är väldigt glada att få ha med killarna i vår skara av teamfiskare som ni kommer se mycket av i framtiden. Välkomna in i gänget grabbar!

Mitt namn är Leo och jag är 27 år gammal. För två år sedan började jag fiska mer seriöst och nörda ner mig i fisket. Innan dess har det varit ströfiske sedan jag var 3 år gammal, mestadels abborre och makrill. Nu är jag mest intresserad av abborre och gädda. Fiskar från båt och testar olika sjöar och tekniker, men det blir även en del streetfiske från land inne i Göteborg när man vill ta en kortare tur.

Mitt namn är Patrik Bolwede och jag är 28 år.  Jag började fiska för ungefär 2 år sedan och det är ett intresse som växer hela tiden. Jag lägger ner väldigt mycket tid på att läsa artiklar, nörda ner mig i fiskeutrustning och att testa nya beten och fiskemetoder. Jag riktar mitt fiske efter Abborre och Gädda.

Skriv en kommentar