Filtrera
Stäng

Nytt år, nya möjligheter och trevliga nyheter | EL-GE Agne

Mitt havsöringsår 2019 bjöd väl inte på så många överraskningar. Premiären den första april började som vanligt i norra Bohuslän. Fisket var bra och jag landade femton fiskar dom två första dagarna. Största fiskarna var 55, 52 och 47 centimeter. Under halva april, maj och början juni blev det inte mycket fiskat för min del, bara några ströpass då jag fick några fiskar i mindre storlek.I senare delen av juni när det blivit lite varmare så gjorde jag några försök att lura upp havsöring under nattetid. Fisk fick jag flera stycken dom gångerna jag var ute men inte av någon strörre size.  Resterande del av säsongen så blev det inte mycket fiske att skryta om, hade väl tre eller fyra pass i slutet av september för att stilla fiskesuget. Fick ett tjugotal fiskar under dom turerna.Nu sitter jag här i december och blickar framåt mot havsöringssäsongen 2020 och gläder mig åt att det snart är dags igen! Det kommer en del spännande nyheter under vintern/våren!

Ahrex Hooks Flexistripper - En snygg ahrexblå linbricka för dig som vill slippa fastna med linan i tången eller mellan stenar!

Guideline Coastal Evolve Float - En flytande variant på den omåttligt populära GL Coastal evolve som tidigare finns som slow intermediet och fast intermediet. Float är perfekt för dig som söker havsöringen på de grundaste platserna eller behöver en lina till sommarens nattfiske.

Scott Sector - Ny spöserie från anrika Scott Fly Rods. Sector är främst framtaget med det tropiska flugfisket i tankarna men, 9ft 6 och 9ft 7 kommer funka klockrent till vårt kustfiske. Ett grymt spö med snabb aktion och saltvattensbeständiga komponenter i ett sjukt vackert utförande!

Kustspö delux!

Skriv en kommentar