Filtrera
Stäng

Guideline Nyheter 2016

Guideline Nyheter 2016

Jag och Oskar var häromdagen hos Guideline för att titta på 2016 års nyheter, pimpla kaffe och käka frukost. Andreas Johansson som är säljare på Guideline skötte sina kort rätt och hade redan dukat upp frukost och finputsat demo rummet innan vår ankomst. Då vi kom in så kom alla fram och hälsade och artighetsfraser övergick snabbt i fiskesnack. Vi kommer efter en stund på att vi är där för att kika på grejer för att kunna sätta ett bra sortiment inte dra rövarhistorier. Då vi tittar på provdockorna och i spöställen står det snabbt klart att det kommer bli en hel del riktigt bra nyheter. Själv trodde jag inte det skulle vara så mycket nytt 2016 men började misstänka att det nog ändå skulle bli det då vi för ett tag sedan fick medelandet att populära Fario och Lpxe rs v2 utgick, något måste ju ersätta!

Konfektionen ser ut att ha en hel del godbitar inför nästa år, tre nya jackor! Där den ena är en uppaterad variant utav Experience jackan.Klicka på bilden ovan

Experience - uppdaterad

En ganska typisk vadarjacka med smarta funktioner som även funkar att nyttja utan vadare då den är något längre. Retractors, Rymliga bröstfickor och bra rörlighet. Den tidigare varianten har varit en utav våra storsäljare.

Klicka på bilden ovan

Laxa - Nyhet 2016

Ytterliggare något längre än Experience och kommer bli given för den som fiskar mycket båt/klippor och landfiske där vadare inte förekommer men du ändå vill ha en jacka som har finesserna och fickor som en vadarjacka. Självfallet kan denna jacka användas vid vadning med, det kommer bli lite blött nedtill, men det rinner fort av då ju jackan endast är ett skal och med laminerad insida så det kommer inte vara något som blir långvarit blött.


Klicka på bilden ovan

Alta Loft - Nyhet 2016

Mest spännande är Guidelines nya jacka som heter Alta Loft, den görs i ett material som har samma egenskaper som Primaloft dvs är mycket lätt, vindtätt, värmer då det är blött, andas bra och är mycket lätt. Det som är unikt med Alta loft är att underarmarna har ett helt vattentätt material, så det gör inte så mycket om du doppar ner armbågarna  då du står djupt utvadad i älven eller tailar fisk, Två vertikala fickor där du slänger i en flugbox och tafsspole, rymligare än vad de ser ut. Som ett stort fan utav Prima Loft, så tror jag mycket på denna jacka, Oskar lär upplåta en plats för denna jacka i sin garderob om jag tolkade han rätt. Både Laxa och Alta loft jackan kommer finnas tillgängliga i två färger!
Text: Martin "Punkarn" Karlsson
Bild: Guideline & Martin "Punkarn" Karlsson