Filtrera
Stäng

Nya teamfiskare till EL-GE Sportfiske | Havsfiske | www.el-ge.se

Vi välkomnar ett nytt team till oss på EL-GE Sportfiske. Dennis och Martin är två riktigt inbitna sportfiskare som lägger mycket tid på vårat hav! De är ofta ute på långturer vid Skagerak eller 10-gradaren men även närmre kustbandet i jakt på många olika arter. De har många arter i sitt register och Dennis har i skrivande stund 78 olika arter med sig i ryggsäcken. Utöver vårt fina artfiske här i Sverige reser de gärna runt och fiskar på andra destinationer, där Norge är en årlig destination. Här kommer en liten presentation av Dennis och Martin:

 

Dennis Norén

41 år och bor iFjärås med min sambo Marie och sonen Axel 7år. Till vardags är jag egenföretagare i Göteborg och arbetar med vägavstängningar, antigen med TMA Lastbilar eller Flaggvakter. Jag servar och lagar lastbilar och personbilar i våran egen verkstad. Jag utbildar även vår egen personal inom TMA och Flaggvakter. Jag fiskar så ofta jag kan och hela året. Det blir oftast i havet ifrån min egna Ryds 610. Jag fiskar mycket runt Fladen men jag trailar även till Öresund och Kosterfjorden. Jag försöker åka till 10 Gradaren så fort vädret tillåter och ute på djupet är det superspännande med varje hugg. Det kan vara ett nytt Sverige rekord eller en ny art för mig.


Jag startade året med 54 arter i svenskt vatten och jag har i skrivande stund 78 olika arter. Det kräver ett brett kontaktnät och mycket tålamod och nytänkande för att lura nya arter till hugg. Min son Axel var med i artkampen och lyckades med 15 olika arter på ett sommarlov så han placerade sig 41 i Sverige. Det var över 1000 barn som deltog. Senaste fisketuren med Martin fiskade vi utanför Lysekil på djupet och jag fångade 2 långor varav största på 5.6 kilo. Inte illa! Ni kommer se mer av mig hos EL-GE i framtiden.

Martin Molander

Martin här! 32 år och jobbar i kemiindustrin som processoperatör i Stenungsund. Fritiden spenderas med fiske och dykning. Men helst havsfiske med min Ryds big fish 610. Favoritfisket är mete på djupt vatten med hel betesfisk. En utmärkt metod för de riktigt stora fiskarna😉 Samlar även efter storfiskregistreringar där kommande års mål är att komma upp i 30 salta arter över storfiskvikt. Marulken på bilden nedan är ifrån norge de andra ifrån Skagerack. Snabeluer och håkärring. Vi hörs framöver!
-

Skriv en kommentar