Filtrera
Stäng

Nya saltvatten prylar | "Punkarn"

Nya saltvatten prylar | "Punkarn"
Vi gillar C&F design, alltid smarta lösningar, superb kvalitet & snygga grejer. Det är många år sedan jag införskaffade hela "grand slam serien" med boxar, inte för att jag behövde dem men för att jag ville ha dem! Det fina med att börja med tropiskt flugfiske är att en helt ny värld av nödvändiga och onödiga prylar öppnar sig. Det är ett fantastiskt sätt att bränna pengar på. Att gå loss fullständigt och shoppa obskyra flugmönster till tropiskt flugfiske och sedan få sitta och sortera dem i lugn och ro i sin C&F design "grand slam" box är meditativt och bra för din hälsa.

Bild på C&F Salt Water Fly Protector (CFS-30)

Att sätta sig och binda sådana här flugor är kanske ännu trevligare och ännu bättre för ditt välbefinnande. Innan jag reste till Nicaragua för många år sedan så var det just folköl+flugbindning som var min räddning i ett dystert lägenhetskomplex på hisingen som kallas "ungkarls hotellet". Det var mörkt ute, det var kallt, det var betong men det gjorde inget.

Bild på C&F Saltwater Fly Patch (CFS-20)


En välfylld C&F "Grand slam" bonefish box, samt den smidiga C&F Micro slit fly patch SW. Två prylar varje nörd behöver.


En variant på flugan Cockroach har precis knutits fast. En bra tång med "clipper" är inte fel att investera  i för att klippa linor och kroka av fisk.

Bild på Dr.Slick Typhoon Plier
Skriv en kommentar