Filtrera
Stäng

Noike

Japanska Noike är specialiserade på att tillverka jiggar och tillbehör för ditt predatorfiske. I deras stora sortiment hittar du bl.a högkvalitativa jiggar som är tillverkade av oerhört slitstarkt gummi. Noike är väldigt populära bland tävlingsfiskare världen över som är på jakt efter rovfiskar som abborre, bass, gädda m.m. Här hittar du modeller som wobble shad, smokin swimmer, machobee, donkey boo, smokin dad m.m.

Beställ dina jiggar från Noike av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Noike Machobee 9,2cm 3,5g (10 pack)

Machobee från Japanska Noike är en högkvalitativ och slitstark maskliknande jigg som visat sig oerhört effektiv för fisket efter bl.a abborre. Tack vare den ribbade/räfflade bakre delen på buken så skapar Machobee vibrationer i vattnet när den simmar fram vilket gör att rovfiskar snabbt lägger märke till jiggen. Machobee är en väldigt mångsidig jigg som går att rigga på många vis. Oavsett om du använder jiggskalle, offsetkrok, dropshot eller någon annan typ av riggning kommer Machobee fungera alldeles utmärkt! Jiggarna är behandlade med ett doftmedel som luktar räka och fisk vilket ökar attraktionen hos rovfiskar ännu mer. Dessutom är Noike gjutit in salt i gummit. Salt sjunker fortare vilket gör att Machobee sjunker med buken före och får en mer stabil gång i vattnet. Vid val av traditionellt jigghuvud rekommenderar vi krokstorlek 1 eller 2 och vid val av offsetkrok rekommenderar vi storlek 1 eller 1/0. Samtliga jiggar från Noike är designade och tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Noike Wobble Shad 3" 7,5cm 2,5g (9 pack)

Wobble Shad från Japanska Noike är en högkvalitativ och slitstark jigg som visat sig oerhört effektiv för fisket efter bl.a abborre. Tack vare den ribbade/räfflade kroppen så skapar Wobble Shad vibrationer i vattnet när den simmar fram vilket gör att rovfiskar snabbt lägger märke till jiggen. Wobble Shad har även en hårt och aggressiv simmande gång tack vare dess stora paddel. Jiggarna är behandlade med ett doftmedel som luktar räka och fisk vilket ökar attraktionen hos rovfiskar ännu mer. Dessutom är Noike gjutit in salt i gummit. Salt sjunker fortare vilket gör att Wobble Shad sjunker med buken före och får en mer stabil gång i vattnet. Vi rekommenderar att man använder traditionell jiggskalle med krokstorlek 1 eller 2 eller att du använder Wobble Shad 3" för dropshotfiske. Dock går det alldeles utmärkt att använda offsetkrok tack vare att dessa jiggar har en skåra på ryggen som döljer kroken om man t.ex vill fiska texas eller carolina. Välj även då storlek 1 på offsetkrok. Samtliga jiggar från Noike är designade och tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Noike Wobble Shad 4" 10cm 5g (6 pack)

Wobble Shad från Japanska Noike är en högkvalitativ och slitstark jigg som visat sig oerhört effektiv för fisket efter bl.a abborre och gös. Tack vare den ribbade/räfflade kroppen så skapar Wobble Shad vibrationer i vattnet när den simmar fram vilket gör att rovfiskar snabbt lägger märke till jiggen. Wobble Shad har även en hårt och aggressiv simmande gång tack vare dess stora paddel. Jiggarna är behandlade med ett doftmedel som luktar räka och fisk vilket ökar attraktionen hos rovfiskar ännu mer. Dessutom är Noike gjutit in salt i gummit. Salt sjunker fortare vilket gör att Wobble Shad sjunker med buken före och får en mer stabil gång i vattnet. Vi rekommenderar att man använder traditionell jiggskalle med krokstorlek 2/0 eller 3/0. Dock går det alldeles utmärkt att använda offsetkrok tack vare att dessa jiggar har en skåra på ryggen som döljer kroken om man t.ex vill fiska texas eller carolina. Välj även då storlek 2/0 eller 3/0 på offsetkrok. Samtliga jiggar från Noike är designade och tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 119,00 kr
Visar 3 av 3 produkter