Filtrera
Stäng
RSS

Aktuellt Just Nu

Yrkesfiskare går ihop mot industrifisket! Kustfiskarna går ihop i ny förening för att få bort industrifisket på sill- och strömming, Sveriges kustfiskares intresseförening!
Värmen påverkar fisken – fiska försiktigt i våra vattendrag runt Göteborg! Den varma och torra sommaren påverkar fisken genom varmt och lågt vatten...
Återintroduktion av stör i Göta älv? Vilken spännande tanke!
Hårdare bedömning gör att regnbågsvatten blir utan regnbåge för sportfiske! Regnbågen i svenska vatten är kontroversiell, den är mycket uppskattad som sportfisk...
Yrkesfisket upprörda när WWF ger rött kort till svenska räkor! Ät inte svenska räkor säger WWF och det finns problem med övervakning, kontroll och bifångster...
Laxfiskestopp slår hårt mot Ljungans sportfiskare! Fina Ljungan med sitt unika men misshandlade laxbestånd har många beskyddare i sportfiskekretsar.
Påsklovsfiske-dagarna blev åter en succé. 183 barn har tagit första klivet in hobbyn och bland trassel, tångruskor och ”sjunkna” flöten har en och annan fisk landats.
Dumpade hajar och rockor – nu förhör polisen fiskeföretag! Skandalen med dumpade fredade hajar och rockor i Lysekil utreds a polis.
Abborrar är klimathjältar – käkar växthusgaser! Ja, kanske en sanning med modifikation, det är mer komplicerat än så...
Sportfiskarnas lovaktiviteter i Göteborg är över för det här året men det finns mycket roligt fiske att bedriva på egen hand i Göteborg just nu!