Filtrera
FRIA FRAKTER PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR!
Stäng
FRIA FRAKTER PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR!
RSS

Aktuellt Just Nu

SM i Abborre 2023 avgjort! Tävlingen genomfördes på Laxsjön i Dalsland med Laxsjöns Sportfiskare som arrangör. Totalt deltog 45 lag som kvalat via Swedish Perch League och DM runt om i landet.
Den rådande värmen sätter stopp för nya fiskutsättningar i Svartedalens put-and-take-vatten. Men än kan du som gillar sjöarna och den unika naturen satsa på värmetåligare sportfiskar.
Sportfiskarna har skickat ut en enkät till medlemmarna längs Västkusten. Enkäten handlar om havsöringfisket här på...
Ålplan Ätran | FishEco -den 1 februari 2023
Vattenkraften i Ätran har tillstånd att stoppa all naturlig invandring av ålyngel till Ätran. De har också tillstånd till att döda all utvandrande blankål. Ålen i Ätran är dödsdömd...
Nästan sextusen ålar har transporterats från sjöarna Glan, Roxen och Sommen för att sedan sättas ut i havet!
Unik fångst i danska vatten – striped beakfish!
I slutet av oktober noterades ett magnifikt karprekord från Härlanda tjärn i Göteborg.
Vattudalens fisk i Jämtland lyckas gång på gång få rubriker, den här gången vill man skjuta häger som sägs äta fisk för miljoner varje år.
Sportfiskarnas streetfisketävling Göteborren är en av årets stora händelser för stadsfiskande abborrälskare. När startskottet gick stod snudd på hundra sugna sportfiskare redo att försöka lura upp Göteborgskanalernas abborrar.
Gasläckan från Nordstream påverkar havet lite säger experter! Nu har HaV uttalat sig kring de tragiska gasläckor som konstaterats i Östersjön.