Filtrera
Stäng

Neoprenhandskar

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Hurricane Neopren Handskar

Detta är den ultimata följeslagaren för ditt fiskeäventyr när kylan är påtaglig! Dessa handskar är konstruerade för att hålla värmen och möjliggör att du bokstavligen kan doppa händerna i vatten utan att en enda droppe fukt tränger igenom. De är favoritvalet för ismetet, havsfisket och trolling under de mest extrema minusgraderna.
Lagernivå:
Från 299,00 kr

Mikado Neoprene Gloves

Mikado Neoprene Gloves är ett par perfekta handskar att använda under årets kallare årstider. Dessa handskar är tillverkade av högkvalitativt neopren som ger en perfekt kombination av mjukhet och komfort. Handflatan är av förstärkt material som även gör dessa handskar greppvänliga. Pekfinger, långfinger och tumme går att fälla bak, så man kan t.ex. göra knutar och annat utan att behöva ta av sig handskarna.
Lagernivå:
Från 135,00 kr

Mikado Gloves

Mikado Gloves är ett par perfekta handskar att använda under årets kallare årstider. Dessa handskar är tillverkade av högkvalitativt neopren som ger en perfekt kombination av mjukhet och komfort. Handskarnas ovandel är av förstärkt material. Pekfinger, långfinger och tumme går att fälla bak, så man kan t.ex. göra knutar och annat utan att behöva ta av sig handskarna.
Lagernivå:
Från 169,00 kr