Filtrera
Stäng

Neoprenehandskar

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Simms Kispiox Glove

Simms Kispiox Glove är tillverkad i neopren med strategiskt placerad fleece fodring invändigt så att handen hålls varm med rörligheten bibehålls. Framtagen för steelheadfisket i svinkalla förhållanden där händerna dessutom riskerar att bli blöta. Med andra ord - handskar för tuffa tag!
Lagernivå:
Från 599,00 kr

Abu Garcia Stretch Professional

Stretch Glove Professional är av hög kvalité från ABU Garcia/Ambassadeur. Översidan av neopren och handflata av gummi för bästa möjliga grepp. Kardborreband vid handled. De fre "fria" fingrarna gör att du slipper ta av dig handsken hela tiden. Levereras en vänster samt en höger handske i varje förpackning.
Lagernivå:
Från 209,00 kr

BFT Atlantic Fishing Glove

BFT Atlantic Glove är en 100% vattentät fiskehandske som även håller värmen bra. Fodret inuti handskarna är av fleece vilket gör att det är mjukt och varmt samtidigt. Handskarna är relativt små i storlekarna så man bör gå upp i en storlek än vad man är van vid. Det går även alldeles utmärkt att klippa av fingrarna om man skulle vilja ha dem fingerlösa vid t.ex spinnfiske.
Lagernivå:
Från 199,00 kr

Kinetic Neoprenhandske

Kinetic Neoprene Glove Grey är en varm, rejäl och smidig handske från Kinetic i 2.5mm neoprene. Den relativt tunna neoprenen värmer och hindrar inte vid fiske och rörelse. Kraftfullt kardborrespänne för att kunna sluta nästintill helt tätt. Perfekt för kalla turer på isen eller vårfisket. Grå med svarta detaljer.
Lagernivå:
Från 159,00 kr

Savage Gear Boat Gloves

Savage Gear Boat Gloves är varma och sköna neoprenehandskar som är perfekta att ha på sig under kalla fiskedagar. Handskarna har ett varmt och komfortabelt "micro fleece" polyesterfoder. Väldigt populära handskar bland havsfiskare. Neoprenet är 3,8mm tjockt.
Lagernivå:
Från 229,00 kr

Simms Skeena

Simms Skeena är en handske som är helt vattentät från fingerspetsarna till handleden. Handskarna har en räfflad textur som Simms benämner "sharkskin" som ger extremt bra grepp på glatta prylar.
Lagernivå:
Från 499,00 kr