Filtrera
Stäng

Neoprenehandskar

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

BFT Atlantic Fishing Glove

BFT Atlantic Glove är en 100% vattentät fiskehandske som även håller värmen bra. Fodret inuti handskarna är av fleece vilket gör att det är mjukt och varmt samtidigt. Handskarna är relativt små i storlekarna så man bör gå upp i en storlek än vad man är van vid. Det går även alldeles utmärkt att klippa av fingrarna om man skulle vilja ha dem fingerlösa vid t.ex spinnfiske.
Lagernivå:
Från 199,00 kr

Glacier Glove Perfect Curve Waterproof

Glacier Glove Perfect Curve är vattentäta neoprenhandskar där fingrarna är förböjda vilket ger ett bättre grepp och betydligt bättre komfort än andra neoprenhandskar. Handskarna är fleecefodrade för att hålla dina händer varma under de kalla årstiderna. Det justerbara kardborrebandet på handleden möjliggör att få handskarna passa väldigt bra och att det inte kommer in regn eller vind i handskarna. Tillverkade av 2mm tjockt vattentätt neopren.
Lagernivå:
Från 499,00 kr

Simms Kispiox Glove

Simms Kispiox Glove är tillverkad i neopren med strategiskt placerad fleece fodring invändigt så att handen hålls varm med rörligheten bibehålls. Framtagen för steelheadfisket i svinkalla förhållanden där händerna dessutom riskerar att bli blöta. Med andra ord - handskar för tuffa tag!
Lagernivå:
Från 599,00 kr