Filtrera
Stäng

Multitub/balaclava

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Frödin Flies Multitub

Snygga multi tubar från Frödin Flies som ger dig rätt stil och en funktionell halsvärmare i ett.
Lagernivå:
Från 149,00 kr

Geoff Anderson Otara Balaclava

Geoff Anderson Otara Balaclava är tillverkad i 1000% merinoull som håller både varm och torr. Tar extremt liten plats nedpackad och är välkommen när kylan eller vinden plötsligt smyger sig på.
199,00 kr 179,00 kr

Sunbandit Multitub Strawberry Grouper

Multitub från Sunbandit som är tillverkad av 100% polyester och är snabbtorkande. Multituben går att använda på massor av olika sätt (kolla bild nedan). Materialet kommer hålla dig sval under sommaren och varm under vintern. Multituben är kommer även skydda dig från vind, sol och uvstrålar. Sen att det är ett riktigt snyggt motiv gör ju inte saken sämre!
229,00 kr

Geoff Anderson Celsius Tube

Geoff Anderson Celsius Tube är tillverkad i Polartec® PowerDry® som håller dig både torr och varm. Det här lätta materialet fortsätter hålla dig var även om det blir blött. Man har vävt materialen i olika skikt vilket i praktiken innebär att materialet är skönt mot huden och kondensen snabbt transporteras bort.
199,00 kr 179,00 kr

Savage Gear Balaclava

Grymt cool "rånarluva" från SavageGear. Vill man känna sig lite extra cool vid fisket så är detta den ultimata prylen att använda. Den är väldigt bekväm och sitter bra!
179,00 kr 149,00 kr

Savage Gear Skull Tec-Tube

Savage Gear Skull Tec-Tube är en riktig snygg "multifunktionell halsduk" som har en döskalle som motiv. Skull Tec-Tube är tillverkad av 100% polyester som andas och är snabbtorkande. Ska man fiska, så skall man göra det med attityd!
129,00 kr 89,00 kr

Simms Guide Windblock Neck Gaiter

Simms Guide Windblock Neck Gaiter är tillverkad i Polartec® Windblock med 4-vägs stretch som håller dig varm oavsett väta och vind. Fleece klädd invändigt och små hål runt munnen gör det enkelt att andas i den. 100% vindtät!
549,00 kr

Simms SunGaiter (Hex Camo Sky Blue)

Simms SunGaiter hjälper dig att spendera mer tid vid fiskevattnet, framförallt i tropiska förhållanden där solen ställer lite mer krav. DunGaiter är tillverkad i ett lättvikts, snabbtorkande stretch material med små andningshål som ger en luftig känsla jämfört med att andas genom en balaclava. SolarFlex® material ger dig UPF50 skydd mot solen.
399,00 kr

Simms SunGaiter Cool (Tundra)

Simms SunGaiter Cool är som luftkonditionering för huvudet! Inbyggd UPF 50 i SolarFlex® tyget som gör det extremt lätt och ger det andningsfunktion. Tackvare Coolcore® teknologi så kan yttemperaturen sänkas med upp till 30% när det är blött.
499,00 kr

Westin Extreme Balaclava

Under riktigt kalla fiskepass så är det viktigt att täcka så mycket av ansiktet som möjligt. Tillverkad i 100% stretch polyester som dessutom är snabbtorkande. Kan enkelt fällas ner och ha som halsduk/halsskydd.
299,00 kr 249,00 kr

Westin Sungaitor

En mjuk lättvikts s.k Sun Gaitor med andning som skyddar nacke, ansikte och huvud mot solen.
299,00 kr 284,00 kr