Filtrera
Stäng

Övriga Tillbehör

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Darts Bom för bottenmete (15cm)

Bom till bottenmete för att undvika trassel.
39,00 kr 34,00 kr

Darts Gummipärlor

Används som stötdämpare vid fiske med glidande flöten, Bombardos, sänken och feeders, så att dessa inte slår sönder knuten till tafsen.
Lagernivå:
Från 26,00 kr

Darts Pärlor Lys (11-20 pack)

Darts Pärlor Lys är ovala, mjuka självlysande pärlor. Används till häcklor, pimpel och mycket annat.
Lagernivå:
Från 29,00 kr

Float Attachment

Att fiska på lång distans med stora och tunga flöten brukar ibland vålla problem då flötet är svårt att fixera och kan skada linan. Stonfo har löst dessa problem med sina Float Attatchment Maxi och Stop som sitter bergsäkert och inte skadar linan.För ett problemfritt fiske med glidande flöte rekommenderas Stonfos Glid tillsammans med glidknut.
Lagernivå:
Från 29,00 kr

Kroklossare match

Mycket bra kroklossare till spade end-krokar.
15,00 kr 12,00 kr

Lie för banksticks

Ett smidigt verktyg om du har mycket vass eller växtlighet på din fiskeplats. Passar på baksticks.
65,00 kr 59,00 kr

Lysstav Grön (2 pack)

Ett tvåpack lysstavar. Levereras med en gummislang så du enkelt kan fästa lysstaven på din lina eller liknande. Perfekt att använda till flöten speciellt gjorda för att man skall kunna använda lysstav. Måttet på lysstavarna är 3,0x25mm.
10,00 kr 9,00 kr

Pezon & Michel Self Blocking Round Guide

Self Blocking Round Guide från Pezon & Michel är små fluorescerande kulor som går att antingen använda som flytkulor vid bottenmete när du vill hjälpa ditt bete lyfta från botten. Man kan även använda dom som flötesstopp tack vare att dom har en gummislang inuti sig gör att kulan fixerar sig på din fiskelina. Levereras med sex stycken kulor per förpackning. Välj dimension nedan!
Lagernivå:
Från 20,00 kr

Ron Thompson Casting Net Kastnät

Ron Thompson Casting Net är ett kastnät som hjälper dig att på ett väldigt effektivt sätt fånga levande betesfisk. Med lite färdighet och fiskelycka kommer du fylla dina beteshinkar väldigt fort! Kastnätet levereras i en plasthink, tillsammans med instruktioner och en reperationssats. Spana gärna in videon nedan för att se hur ett kastnät används.
999,00 kr 529,00 kr

Sensas Elastic Super Fluo With Silicon 6m

Sensas Elastic Super Fluo With Silicon - en elastisk fluorescerande silikon slang så du på bästa sätt ser hur den krokade fisken beter sig. Lindad på vinda om sex meter. Välj dimension och färg nedan!
Lagernivå:
Från 69,00 kr

Sensas Feeder Moulds (2 pack)

Sensas Feeder Moulds är den form där du trycker ned våra Sensas Method Feeders för att på så vis få en perfekt kompression av mäskbollen som omsluter feedern.
47,00 kr 39,00 kr

Sensas Fighting Bung 12-25mm

Sensas Fighting Bung är ändbutten till ett speciellt pole spö där en elastisk silikon lina går inuti själva spöt. Fighting Bong kan kapas till den dimension som passar spöts nedre del. Dimension från 12 mm till 25 mm. Tar elastisk lina upp till 3,2 mm.
59,00 kr 54,00 kr