Filtrera
Stäng

Megabite

Megabite är ett Sydkoreanskt företag som specialiserat sig på att ta fram högkvalitativa beten för fisket efter predatorer som abborre, gädda och gös.

Beställ dina beten från Megabite av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Megabite Sardine 110SP 11cm 13,7g

Sardine 110SP från Megabite är en wobbler med riktigt snygg finish och som skall imitera en mindre betesfisk! Dessa beten fungerar utmärkt för att stå ifrån land och kasta med men även för att dra bakom båten. Megabite Sardine simmar ner på ca 1 meters djup och varje bete är utrustat med kastsystem som gör att du får väldigt goda kastlängder trots dess relativt låga vikt. Vi invevning så rekommenderar vi att du gör små knyck med spötoppen, då simmar Megabite Sardine 110SP brett ut åt sidorna och därmed får en otroligt förförisk gång i vattnet. Detta är en riktigt effektiv wobbler vid fiske efter abborre, gös och gädda på grundare vatten. Varje bete är utrustat med tre stycken sylvassa trekrokar.
Lagernivå:
Från 129,00 kr

Megabite Fatty Minnow 70SP 10g

Megabite Fatty Minnow är en mångsidig wobbler som är väldigt mångsidig för fisket efter arter som abborre, gös och gädda. Du kan fiska hem Fatty Minnow statiskt, jerka, twitcha.. Ja, den går att fiska hem på väldigt många olika vis! Om man rycker hem Fatty Minnow sticker den ut åt sidorna medans om man vevar hem den mer statiskt så får den en vickande/slingrande gång i vattnet. Båda dessa simrörelser har rovfiskar väldigt svårt att motstå. Vid vevstopp får wobblern ett utmärkt häng i vattnet och den är perfekt balanserad. Detta är ett perfekt "sökbete" när man vill fiska av större ytor snabbt. Varje bete kommer utrustat med två sylvassa trekrokar.
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Megabite LB Vib 7,5cm 21g

LB Vib från Megabite är ett vibrationsbete på 7,5cm och som är perfekt som sökbete i jakten på rovfiskar som gös, gädda och stor abborre. Varje bete är utrustat med rasselkulor som skapar vibrationer och ljud i vattnet som fisken snabbt lägger märke till. Vid vevstopp sjunker LB Vib hårt vibrerande nedåt vilket ofta resulterar i hugg! Megabite LB Vib har en riktigt snygg finish och varje bete är utrustat med två sylvassa trekrokar.
Lagernivå:
Från 119,00 kr
Visar 3 av 3 produkter