Filtrera
20% RABATT PÅ UTVALDA HASPELRULLAR KLICKA HÄR
Stäng
20% RABATT PÅ UTVALDA HASPELRULLAR KLICKA HÄR

Mega Tube

MegaStrikes högkvalitetsjiggar finns i en mängd olika utföranden. Alla är behandlade med MegaStrikes doftmedel för att ta bort eventuella dofter från produktionen och samtidigt få jiggen att dofta som ett attraktivt byte.
Lagerstatus: Slut hos leverantör
Artikelnr: 206770
Leveranstid: 1-3 vardagar
69,00 kr
63,00 kr
  • Fri frakt > 300kr
  • 30 dagar öppet köp
  • Snabba leveranser
  • Grym kundservice
  • Rätt priser

Mega Tube är en räk/kräft imitation. Tentacklerna och utformningen av Mega Tube ger jiggen en mycket trovärdig presentation i vattnet. Mega Tube kan riggas på flera olika sätt, vi rekommenderar att använda ett Shake2 jigghuvud i vikterna 14g eller 21g (Krokstorlek från 2/0 till 4/0) för absolut bästa presentation. Mega Tube är 10 cm lång, finns i 7 olika färger och är förpackade 8 st per förpackning.

Detta är en mycket het och spännande allround-jigg!Mega Tube är en räk/kräft imitation. Tentacklerna och utformningen av Mega Tube ger jiggen en mycket trovärdig presentation i vattnet. Mega Tube kan riggas på flera olika sätt, vi rekommenderar att använda ett Shake2 jigghuvud i vikterna 14g eller 21g (Krokstorlek från 2/0 till 4/0) för absolut bästa presentation. Mega Tube är 10 cm lång, finns i 7 olika färger och är förpackade 8 st per förpackning.

Detta är en mycket het och spännande allround-jigg!Skriv din egen recension
*
*
Dålig
Utmärkt
*
*
*