Filtrera
Stäng

Majs/Fake Corn/Maggots

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Maggot Röd/Vit (ca 250st)

Maggot har traditionellt används till isfiske men har fått allt större betydelse för mete under andra tider på året. Många gånger proffsens val till sommarmetet. Förvaras 1-2 grader med en hållbarhet om ca 3 veckor. Vid beställning av maggot är det viktigt att paketet hämtas ut snarast hos ombud, för att bevara maggotens kvalité.
29,00 kr 25,00 kr

Mask Large (ca 25st)

Metmask används till alla olika typer av mete. Förpackad i den klassiska gröna bruken. Förvaras 5-10 grader med en hållbarhet om minst en månad från utleveransdatum. Large storleken är rätt så stora maskar. Vid beställning av mask är det viktigt att paketet hämtas ut snarast hos ombud, för att bevara maskens kvalité.
50,00 kr 45,00 kr

Mask Medium (ca 50st)

Metmask används till alla olika typer av mete. Förpackad i den klassiska gröna bruken. Förvaras 5-10 grader med en hållbarhet om minst en månad från utleveransdatum. Medium storleken är rätt så normalt stora maskar. Vid beställning av mask är det viktigt att paketet hämtas ut snarast hos ombud, för att bevara maskens kvalité.
60,00 kr 50,00 kr

Starbaits Giant Corn 1L

Starbaits Giant Corn - stora majskorn av bästa kvalité som sitter bra på kroken i burk om 1 liter. 100% naturliga ingredienser.
289,00 kr 199,00 kr

Starbaits Sinking Fake Corn (15 pack)

Starbaits Sinking Fake Corn är som namnet antyder ett falskt majskorn som med sin väl färg fluo gul verkligen syns. Denna variant är sjunkande och du använder bland annat en boiliestopp när du tacklar.
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Wiggler Biodone Metmask

Metmask för fiske av hög kvalitet. Mask är en väldigt populär produkt för mete efter bl.a abborre, öring, regnbåge, lax m.m. Biodone från Holland är specialister på maskodling och har ca 65% av världsmarknaden på maskförsäljning. Förvaras i kylskåp när burken inte används. Välj mellan storlekarna medium, large och xl. Vid beställning av mask är det viktigt att paketet hämtas ut snarast hos ombud, för att bevara maskens kvalité.
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Wiggler Maggots Mix (ca 250st)

Maggot har traditionellt används till isfiske men har fått allt större betydelse för mete under andra tider på året. Många gånger proffsens val till sommarmetet. Här får du blandat vita och röda maggots. Förvaras 1-2 grader med en hållbarhet om ca 3 veckor. Vid beställning av maggot är det viktigt att paketet hämtas ut snarast hos ombud, för att bevara maggotens kvalité.
29,00 kr 25,00 kr

Maggots 1L

Maggots som levereras i påsar om 1 liter. Välj färg på maggots nedan. Förvaras 1-2 grader med en hållbarhet om ca 3 veckor. Vid beställning av maggot är det viktigt att paketet hämtas ut snarast hos ombud, för att bevara maggotens kvalité. Detta är beställningsvaror och har en leveranstid på 3-5 arbetsdagar.
Lagernivå:
Från 249,00 kr

Starbaits Pop Up Fake Corn (15 pack)

Starbaits Pop Up Fake Corn har såpass flytande fömåga att den lyfter ditt pop-up tackel som gör att braxen , sutare, karp eller annan art går på tricket. Används ihop med en boilie stopp och tacklas bäst som ett Hair rig tackel. Ett måste för bland annat Rögle dammars specimen fiskar.
Lagernivå:
Från 39,00 kr