Filtrera
Stäng

M-WAR

M-WAR är en leverantör som specialiserat sig på olika typer av fiskedrag och jiggar. Här hittar du populära modeller som Monkey Fry, Monkey Shad, Monkey Craw och Monkey Rib för att nämna några få. I M-Wars sortiment finner vi även fiskespön, stingers, krok och andra tillbehör till ditt fiske.

Beställ dina fiskedrag och jiggar från M-WAR av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

M-WAR Carabus 8cm (10 pack)

Carabus från M-WAR är en jigg med realistisk design och som efterliknar en livslevande kräfta, som har en aktion som får fiskarna svår att motstå. Riktigt abborrgodis! Kan riggas på massor av olika sätt för att passa olika fiskemetoder. Storlek 3/0 på kroken rekommenderar vi!
Lagernivå:
Från 79,00 kr

M-WAR Baby Lobster 8cm (10 pack)

Vad som är så speciellt med Baby Lobster från M-WAR är att den efterliknar en liten realistisk hummer! De små detaljerna är mycket genomtänkta och funktionella vilket har visat sig vara extremt effektivt för abborren. Den rör sig oerhört fint i vattnet med flera olika typer av riggar, vanlig jiggskalle, Ned head, och med den diskreta krokskåran på ryggen gifter den sig extra bra med en offsetkrok som gömmer sig helt och hållet för att undvika att fastna i strukturer så som gräs och grenar. Med de stora klorna samt de utstickande benen som ger en hel del vibrationer är Baby Lobster ett bra drag för att trigga fisken till hugg. Ett perfekt bete att ta fram de dagar då inget annat funkar och abborrarna är inaktiva och trycker längs botten. Vanligtvis är abborrens basföda småfisk så som löja eller mört, men i vissa vatten så är abborrens föda små vattendjur, kräftor eller kräftdjur, där gör sig Baby Lobster lite extra bra!
Lagernivå:
Från 79,00 kr

M-WAR Monkey Ned 7cm (12 pack)

Ned fisket har på senare tid blivit otroligt framgångsrikt i Sverige för fisket efter bl.a. abborre! Dessa jiggar är designade utav Edvin Johansson från Team Galant har utvecklat den nya Monkey Ned. Tanken bakom tekniken är att kunna presentera betet med svansen uppåt när den står på botten med hjälp av ett platt jigghuvud, vilket gör den otroligt levande och attraktiv i kallt vatten. De små detaljerna så som ribborna runt svansen gör lite extra oväsen för sig i vattnet och har visat sig vara extremt effektivt under vår och höstfisket. Monkey Ned riggas med fördel med en lite mindre krok, 1/0-2/0.
Lagernivå:
Från 79,00 kr

M-WAR Monkey Vibe 8cm (16 pack)

Vad som är speciellt med Monkey Vibe från M-WAR förutom det coola utseendet är att den kan fiskas effektivt på många olika metoder. Den rör sig oerhört fint vid statiskt dropshot fiske och vid minsta ryck med spötoppen får den en maskliknande rörelse i vattnet på grund av den ribbade kroppen på betet. När man fiskar in den genom vattnet så paddlar även den skålade stjärten vilket gör att den går lika bra att fiska på ett jigghuvud som på ett dropshot tackel! Ett perfekt bete att ta fram de dagar då inget annat funkar och abborrarna är inaktiva och svåra att lura till hugg. Vanligtvis är abborrens basföda småfisk så som löja eller mört, men i vissa vatten så är abborrens föda små vattendjur, kräftor eller maskliknande djur, där gör sig Monkey Vibe lite extra bra!
Lagernivå:
Från 79,00 kr

M-WAR Monkey Brute 7,5cm (14 pack)

Monkey Brute från M-WAR är en jigg som är framtagen till att kunna fiskas extremt långsamt och med väldigt lätta jiggskallar. Med den smala kroppen och den speciella designen på paddeln så får den en väldigt attraktiv gång i vattnet vid extremt låga så som höga hastigheter. Perfekt att fiska med dom dagar som abborren bara biter i paddeln på dom lite större betena och inte tuggar i sig hela gummibetet. En riktig fiskemagnet! Vi rekommenderar att du använder en jiggskalle med krokstorlek 3/0.
Lagernivå:
Från 79,00 kr

M-WAR Monkey Rib 9cm (10 pack)

Monkey Rib från M-WAR är en jigg som går att fiska med antingen vanlig jiggskalle (storlek 4/0 och 5/0 är perfekt) eller på en texas/carolina rig med offsetkrok. Tack vare jiggens breda profil, ribbade kropp och stora men ändå slimmade paddel får Monkey Rib en väldigt aggressiv gång i vattnet vilket ofta retar fisken till hugg. Monkey Rib är en perfekt jigg för blandat abborrfiske!
Lagernivå:
Från 79,00 kr
Visar 6 av 6 produkter