Filtrera
Stäng

Lunker City

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Lunker City Fin-S Fish 25cm (3 pack)

Fin-S Fish är en riktig klassisker bland vertikalfiskare. Här har du en stor jigg som gösen och gäddan verkligen har svårt att hålla sig borta ifrån. Dessa jiggar fungerar utmärkt att använda när gösen eller gäddan är svårtflörtade. Levereras med en stor offset-krok (#8/0) som passar dessa jiggar. Som vanligt är jiggar från Lunker City tillverkade i slitstarkt gummi.
Lagernivå:
Från 79,00 kr

Lunker City Fin-S Fish 6,5cm (20 pack)

Fin-S Fish är en liten dropshot jigg från välkända Lunker City. Jiggen är tillverkad av väldigt slitstarkt gummi och den rör sig otroligt fint i vattnet även vid minsta rörelse på spötoppen. En riktigt favorit bland våra abborrexperter. Spana gärna in videon nedan!
Lagernivå:
Från 59,00 kr

Lunker City Grubster 5cm (15 pack)

Lunker City Grubster är en superpopulär jigg bland abborfiskare! Tack vare dess runda och "räfflade" kropp skapar den mycket vibrationer i vattnet samtidigt som paddeln rör sig förföriskt. Går utmärkt att använda med antingen traditionell jiggskalle men även som dropshot jigg!
Lagernivå:
Från 59,00 kr

Lunker City Grubster 7cm (10 pack)

Lunker City Grubster är en superpopulär jigg bland abborfiskare! Tack vare dess runda och "räfflade" kropp skapar den mycket vibrationer i vattnet samtidigt som paddeln rör sig förföriskt. Går utmärkt att använda med antingen traditionell jiggskalle men även till texas- & carolinafiske.
Lagernivå:
Från 64,00 kr