Filtrera
Stäng

Loon Ergo Bobbin Threader

Loon Ergo Bobbin Threader är en extra lång trådträdare som är kompatibel med alla trådhållare vi stött på inklusive de större.
Lagerstatus: Beställningsvara (3-10 dagar*)
Artikelnr: 110409
Leveranstid: 1-3 vardagar
Tillverkare: Loon
129,00 kr
  • Fri frakt > 300kr
  • 30 dagar öppet köp
  • Snabba leveranser
  • Grym kundservice
  • Rätt priser

 

 

Skriv din egen recension
*
*
Dålig
Utmärkt
*
*
*
Kunder som köpte denna köpte också

Guideline Rullväska

Guideline Rullväskan är tillverkad i ett väderbeständigt 600D/300D/400g TPE-material. Den har en styv- och stötsäker ram som skyddar dina värdesaker på ett bra sätt. Insidan är ordentligt fodrad med ett mjukt material och har gott om justerbara innerväggar. Allt för att den skall kunna anpassas efter dina specifika behov. På insidan av locket hittar man fyra stora nätfickor med dragkedja. Bakom dessa finns ytterligare en stor förvaringsficka för mer tillbehör eller en liten bärbar dator.
899,00 kr 849,00 kr

RIO Coastal Seatrout (Hoover) WF5

RIO Coastal Seatrout är en kustlina som RIO tagit fram i samrbete med Danmarks bästa kustfiskare. Den är i grunden baserad på RIO Seatrout Shootinghead så för dig som fiskat med den kommer den här linan kännas bekant, med den uppenbara skillnaden att den här är integrerad med en runningline. Coastal Seatrout har en något snällare framtapering än RIO Outbound och inte fullt lika brutal i sitt skjut vilket gör den mer allround. Den hanterar stora flugor på ett bra sätt och så även i vind, observera att den ligger ca 1 gram över många andra tillverkares linor vilket gör att den upplevs som väldigt lättkastad.
949,00 kr 854,00 kr