Filtrera
Stäng

Lamson Speester S och Speedster S HD | Punkar'n

Vi har redan skrivit lite om den nya modellen utav Lamson Speedster (modell S) och hur populär och bra dess föregångare Speedster varit. Nu vet vi mer om den nya rullen ifrån Waterworks Lamson! Rullen är "Made in America" och ifrån vissa håll påstås den vara upp till  20% lättare än dess föregångare! Och då kan vi konstatera att föregångaren ändå var väldigt lätt.En Norrlands guld, Ett Sage Method och en gammal Lamson Speedster storlek 4, en perfekt kombination för ett lyckat laxfiske. Speedster #4 är stor som en torktumlare, med den får du snabbt upp löslinan på rullen, grym broms och snygg design.


Nya Speedster S är nu bekräftad att den kommer finnas som vanlig modell och HD, där HD designen är Full frame/Full cage dvs med en helt ram runt spolhusets ytterkant som förhindrar tunna skjutlinor/shooting lines att glida emellan samt gör rullen något robustare och stryktåligare. Rullen kommer ha samma beprövade tätade koniska bromssystem som i sin föregångare. Enkelt att byta vevriktning och den kommer i färgerna "Midnight" och "Ember". Speedster S har formatet "super arbor" som är en Large arbor variant i extremare form, som gör att du snabbt vevar upp löslinan och ger mindre startmotstånd då fisken rusar.Speester S (Midnight & Ember) från: 4299:-
3+ WF4+50YDS 20LBS
5+ WF6+100YDS 20LBS
7+ WF8+280YDS 20LBS
9+ WF10+220YDS 30LBS

Speedster S HD - full frame/full cage (midnight) från: 4899:-
7+ WF8+280YDS 20LBS
9+ WF10+220YDS 30LBS


Man kan inte låta bli att fundera över hur en Speedster S Midnight skulle se ut på ett Thomas & Thomas zone spö, magisk färgkombination med den blåa rullen och det blåa rullfästet och klingan på ett T&T zone.

Skriv en kommentar