Filtrera
Stäng

Korkers

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Korkers Darkhorse Boot

Korkers Darkhorse vadarskon ger med OmniTrax® Utbytbart sulsystem perfekt grepp på de flesta underlag. M2 Boa® systemet gör det enkelt att komma i och ur skon samtidigt som det ger en skön passform till foten. Man har gummiförstärkningar på slitningskänsliga områden och infällda sömmar för minimal slitage risk.
Lagernivå:
Från 2.699,00 kr

Korkers Buckskin Vadarkänga

Korkers Buck Skin är en kombination av hög komfort och prestanda till ett förmånligt pris. Kling-On gummisula samt traditionell filtsula är inkluderad.
Lagernivå:
Från 1.899,00 kr

Korkers Buckskin Mary Boot

Korkers Buckskin Mary Boot är specialdesignad för kvinnor i passformen. Tillverkade i snabbtorkande, lätta material som dessutom förstärkts med gummi på slitage känsliga områden. Kängan har OmniTrax® utbytbara sulor som passar de flesta underlag.
Lagernivå:
Från 2.089,00 kr

Korkers Hatchback Boot

Korkers Hatchback Boot är givetvis utrustad med OmniTrax™ Interchangeable Outsole System vilket gör att du enkelt kan skifta sula mellan filt och gummi beroende på underlaget. Hatchback har dessutom en BOA snörning som gör den busenkel att hoppa i och ur. Skon har en passform som gör att tårna fortsatt är fria vilket är ljuvligt på ett par vadarskor. Kängan är förstärkt på slitningskänsliga partier och har Korkers dräneringssystem som får bort vattnet ur kängan utan att släppa in sand och grus.
Lagernivå:
Från 2.799,00 kr

Korkers Wraptr Boot

Korkers Wraptr Boot är sammansvetsad med en enda söm som löper över hela kängan för ökad hållbarhet på sömmar. Tillverkad i ett extremt lätt och vattenavstötande material som dessutom förstärkts för att stå emot allt tänkbart slitage.
Lagernivå:
Från 2.559,00 kr