Filtrera
Stäng

Korkers

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Korkers Darkhorse Boot

Korkers Darkhorse vadarskon ger med OmniTrax® Utbytbart sulsystem perfekt grepp på de flesta underlag. M2 Boa® systemet gör det enkelt att komma i och ur skon samtidigt som det ger en skön passform till foten. Man har gummiförstärkningar på slitningskänsliga områden och infällda sömmar för minimal slitage risk.
Lagernivå:
Från 2.699,00 kr

Korkers Buckskin Vadarkänga

Korkers Buck Skin är en kombination av hög komfort och prestanda till ett förmånligt pris. Kling-On gummisula samt traditionell filtsula är inkluderad.
Lagernivå:
Från 1.899,00 kr

Korkers Buckskin Mary Boot

Korkers Buckskin Mary Boot är specialdesignad för kvinnor i passformen. Tillverkade i snabbtorkande, lätta material som dessutom förstärkts med gummi på slitage känsliga områden. Kängan har OmniTrax® utbytbara sulor som passar de flesta underlag.
Lagernivå:
Från 2.089,00 kr

Korkers Hatchback Boot

Korkers Hatchback Boot är givetvis utrustad med OmniTrax™ Interchangeable Outsole System vilket gör att du enkelt kan skifta sula mellan filt och gummi beroende på underlaget. Hatchback har dessutom en BOA snörning som gör den busenkel att hoppa i och ur. Skon har en passform som gör att tårna fortsatt är fria vilket är ljuvligt på ett par vadarskor. Kängan är förstärkt på slitningskänsliga partier och har Korkers dräneringssystem som får bort vattnet ur kängan utan att släppa in sand och grus.
Lagernivå:
Från 2.799,00 kr

Korkers Wraptr Boot

Korkers Wraptr Boot är sammansvetsad med en enda söm som löper över hela kängan för ökad hållbarhet på sömmar. Tillverkad i ett extremt lätt och vattenavstötande material som dessutom förstärkts för att stå emot allt tänkbart slitage.
Lagernivå:
Från 2.559,00 kr

Korkers OmniTrax Triple Threat Alu Hex Sole

Korkers OmniTrax Triple Threat Alu Hex Sole ger dig tre olika greppytor i en sula. Du kan själv korrigera hur du vill ha de olika greppytorna fördelade på skon efter dina preferenser.
Lagernivå:
Från 749,00 kr

Korkers OmniTrax Alumatrax Sole

Omni Trax Alumatrax Sole är en sula med tvärställda kraftiga aluminiumbalkar som ger ett ypperligt fäste på hala stenar. Under vattnet ger de mindre ljud ifrån sig än hårdmetalldubbar.
Lagernivå:
Från 749,00 kr

Korkers OmniTrax Kling-On Sole

Omni Trax Kling-On Sole är Korkers egen sula med Sticky Rubber för bra fästa på blött och halt underlag.
Lagernivå:
Från 0,00 kr

Korkers OmniTrax Plain Felt Sole

Omni Trax Plain Felt Sole - klassiska släta filtsulor som ibland är det enda som ger bra fäste på algbeklädda stenar, framför allt på kusten.
Lagernivå:
Från 399,00 kr

Korkers OmniTrax Studded Felt Sole

Omni Trax Studded Felt Sole är det perfekta valet när filtsulorna inte räcker till utan du behöver det där extra greppet.
Lagernivå:
Från 449,00 kr

Korkers OmniTrax Studded Kling-On Sole

Omni Trax Studded Kling-On Sole är gummisulor med dubbar som ger gott fäste där rena gummisulor inte räcker till.
Lagernivå:
Från 449,00 kr

OmniTrax Vibram Idrogrip

Omni Trax Vibram Idrogrip - högkvalitativ sula med äkta Vibram Idrogrip sticky rubber för maximal frikton i blöta miljöer.
Lagernivå:
Från 549,00 kr