Filtrera
Stäng

Kajak

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Point 65 Adventure Tourer GS Kajakpaddel

Point 65 Adventure Tourer GS är en slitstark kajakpaddel i Nylon förstärkt med kolfiber med glasfiber skaft. Denna paddel är väldigt lätt och är utrustad med ovalt grepp samt droppringar. Bladets form är för högre paddelföring och kraftigare paddeltag. En riktigt bra paddel till ett fantastiskt pris! Skaftet är delbart i glasfiber som kan ställas in i 3 olika vinklar 60° höger eller vänster samt 0°.
1.199,00 kr

Point 65 Tequila GTX Angler Camo Mid Section

Mittsektionen till din Point 65 Tequila GTX Angler Solo Camo som gör att man kan sitta två i kajaken. Sätts ihop snabbt och enkelt med det patenterade Snap-Tap systemet. Utrustad med spöhållare och extra däckmonteringar dit paddlaren kan fästa ytterligare utrustning.
5.999,00 kr

Point 65 Tequila GTX Angler Solo Camo

Point 65 Tequila GTX Angler Solo är den mest mångsidiga sit-on-top kajaken för fiske. En modulär fiskekajak som du kan bära med ett leende på läpparna, transportera bak i de flesta bilar samt förvara i vindsförådet, källaren eller under sängen. Tequila GTX tas isär och sätts ihop på några sekunder tack vare det patenterade Snap-Tap systemet. Kajaken är en trygg, stabil och slitstark fiskekajak. Denna nästan 3 meters kajak bär 120kg och väger 22kg, trotts sin korta längd behåller du god kurstabilitet tack vare den extra monterade fenan som förlänger köllinjen. Fraktkostnaden på kajaken ligger på 800kr. Glöm inte att komplettera med Mid Section så man kan sitta två i kajaken. Mer info nedan!
8.999,00 kr