Filtrera
BLACK WEEKEND - ÅRETS STÖRSTA REA!
Stäng
BLACK WEEKEND - ÅRETS STÖRSTA REA!

Jackson

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Jackson The Fish 10cm (4 pack)

The Fish från Jackson är en jigg med riktigt snygg finish och som har en förförisk sida till sida gång vid invevning. Denna jigg passar perfekt för fisket efter abborre, gös, havsöring m.m. The Fish går utmärkt att veva hem både långsamt och snabbt. Den paddlande svansen från ger starka vibrationer i vattnet. Riggas med traditionell jiggskalle eller offsetkrok. Här får du en riktigt realistisk jigg som rovfiskar kommer att ha svårt att motstå.
Lagernivå:
Från 69,00 kr

Jackson The Fish 15cm (2 pack)

The Fish från Jackson är en jigg med riktigt snygg finish och som har en förförisk sida till sida gång vid invevning. Denna jigg passar perfekt för fisket gädda eller gös. The Fish går utmärkt att veva hem både långsamt och snabbt. Den paddlande svansen från ger starka vibrationer i vattnet. Riggas med traditionell jiggskalle eller stor offsetkrok. Här får du en riktigt realistisk jigg som rovfiskar kommer att ha svårt att motstå.
Lagernivå:
Från 69,00 kr

Jackson The Trout 18cm

Jackson The Trout är en väldigt realistisk imitation av en öring och som har visat sig ruggigt effektiv på gädda. Denna jigg har en väldigt vaggande och förförisk gång i vattnet som gäddan har svårt att motstå. Dessa jiggar riggas med traditionell jiggskalle eller med shallowskruv med stinger.
Lagernivå:
Från 83,00 kr