Filtrera
PÅ GRUND AV COVID-19 KAN LÄNGRE LEVERANSTIDER FÖREKOMMA PÅ BESTÄLLNINGSVAROR. KONTAKTA OSS FÖR MER INFO!
Stäng
PÅ GRUND AV COVID-19 KAN LÄNGRE LEVERANSTIDER FÖREKOMMA PÅ BESTÄLLNINGSVAROR. KONTAKTA OSS FÖR MER INFO!

Införsäljning med Daiwa | Personalen

Införsäljning med Daiwa | Personalen

Daiwa har de senaste åren haft en spikrak utvecklingskurva uppåt och deras rullar och spön har träffat rätt hos både oss och våra kunder. Inför säsongen 2019 så ser sortimentet bättre ut än någonsin! Vi mötte upp vår säljare Anders Bengtsson i hans showroom i Göteborg och förväntningarna var på topp!Daiwa haspel & spinnrullar


Bland rullarna fanns det en hel del intressanta nyheter. En ny ninja LT rulle med grundare spole och krafyigare broms såg väldigt intressant ut. Den kommer inte att ersätta någon rulle i Ninja LT serien utan kommer att vara ett nytt tillskott. En annan nyhet som redan finns i butiken är Daiwa Legalis, försedd med ett vridstyvt chassi gör det till en av de mest prisvärda rullarna på marknaden.

Bild på Daiwa Legalis LT 2500D
Daiwa Legalis


Daiwa Prorex V är en väldigt intressant nyhet, här kommer 2500 storleken ha highspeed utväxling. Ruskigt snygg rulle som matchar snyggt med deras nyheter bland spöna. Kommer bli urläckra kombinationer!


Daiwa Prorex X LT


Daiwa Prorex V LT

Bland spinnrullarna så är dte ett par modeller som sticker ut. Daiwa Tatula HD har redan släppts i USA men kommer att komma i en unik variant för skandinavien med 6,3:1 utväxling, saltvattenslager och 20 stegs magnetbroms. Klockren för havsöringsfiskare som kör med multirulle! Finns redan i lager i butiken!Daiwa Lexa HD är en intressant nyhet som redan finns att köpa i butik och på webshop. Här får du en riktig slitvarg till ditt gäddfiske som är utrustad med bl.a en rostfri drev och 7 rostfria kullager. Dessutom har spolen en stark aluminiumram och en djup aluminiumspole. Rullen har en maxbroms på hela 10kg vilket gör att man kan sätta stopp på den allra största gäddan.Daiwa 18 Tatula tror vi kommer bli en populär rulle då den ligger i ett bra prisläge och finns i storlekar (strax under 2000 Sek) för både abborre och gädda. Storlekarna för gädda kommer att ha saltvattenslager. Den minsta storleken var fantastiskt fin och kommer bli en succé för abborrfiskaren.Vi vill pckså lyfta fram Daiwa Fuego CT, den kändes ruskigt fin och kommer ligga i pris runt 1000-lappen!!! Ett riktigt klipp för det priset....VERKLIGEN!

Daiwa Fuego CT

Daiwa Spinn & Haspelspön
På spösidan var det massor med intressanta nyheter för kommande säsong! Vi börjar med en riktig värsting, Daiwa Morethan! Den kommer ligga mellan 5190-7490 Sek och är försedd med AGS Airguide ringar (med kolfiber i ringen!), V-joint och EVA handtag. En riktigt spättig havsöringspinne som verkligen föll oss i smaken! 


Vi blev också positivt överraskade av en serie flerdelade spön som heter Daiwa Tournament, 4-delade spön som var riktigt fina i aktionen. Ny för säsongen 2019 är en 9 fotare upp till 25 gram. Given! Daiwa Luvias Seatrout spön i spinnutförande var en riktigt trevlig serie och ett måste i sortimentet för vår del. För spinnfiske efter havsöring är den här serien mitt i prick!

Daiwa Prorex kommer i mängder av utföranden och kommer att bli en given storsäljare i butiken. Bland annat kommer en prorex Classic Serie som kommer lyftas fram på den skandinaviska marknaden. Vi vet att Keskitalo är förtjust i den här modellen. Givetvis nischat mot gädda.

För oss i Göteborg kommer de nya Daiwa Tatula spöna med styva toppar bli perfekta till abborrfisket som är hetare än någonsin.


Havsfiske


Den stora nyheten är är de nya Saltiga rullarna som dessvärre inte fanns med i provkollektionen vi kikade på, så dessa hoppas vi kunna återkomma till när vi fått se dem. Vi misstänker att de kommer vara grymma så klart :)

Saltist Travel spön kommer vi satsa på, väldigt trevliga travelspön i intressanta längder och kastvikter. Även 4-delade Daiwa Kezaki imponerade stort på oss och kommer sannolikt finnas i butik till våren. Fanns ett riktigt fins spö för pillemetet i Öresund!


Daiwa Super Kenzaki Boat


Skriv en kommentar