Filtrera
Stäng

Tyvärr - Denna produkt är utgående och ej längre tillgänglig eller är slut i lager

Hurricane Net Foldable 180cm

Hurricane Net Foldable är en grymt stabil håv som är skonsam mot fisken. Alla håvar i Hurricane Net serien är hopfällbara och skaften är naturligtvis inskjutbara. Detta gör dom minimala vid transporter och förvaring. Tillverkade i Aluminium. Har ergonomiskt utformade handtag och knutlöst nät för "catch & release". Dessutom håvarna är dom ultralätta. Perfekt för gädda och gös.
Lagerstatus: Tillfälligt slut
Artikelnr: 320070
Leveranstid: 1-3 vardagar
Tillverkare: Wiggler
299,00 kr
279,00 kr
  • Fri frakt > 500kr
  • 30 dagar öppet köp
  • Snabba leveranser
  • Grym kundservice
  • Rätt priser

Totallängd: 180cm

Djup: 40cm

Ramens mått: 50x45cm

Dimension maskhål: 20mm

Vikt: 820 gram

Totallängd: 180cm

Djup: 40cm

Ramens mått: 50x45cm

Dimension maskhål: 20mm

Vikt: 820 gram

Skriv din egen recension
*
*
Dålig
Utmärkt
*
*
*
Kunder som köpte denna köpte också

Abu Garcia Max X Combo 6ft 5-20g

Max X är en haspelutrustning från välkända Abu Garcia som erbjuder sportfiskaren en lätt, modern, stark och pålitlig fiskeutrustning till ett rimligt pris. Spöet är tillverkat av en stark men lätt 24T-kolfiberklinga som är utrustad med bl.a rostfria LTS spöringar. Rullen i sin tur är utrustad med 3+1 kullager och har en mjuk gång men en stark broms. Rullen kommer påspolad med flätlina från Fireline vilket gör att det bara är att gå ut och fiska! Just denna modell av Max X haspelutrustning är perfekt för lätt insjö efter abborre, öring och regnbåge! Oavsett om du använder jiggar, spinnare, wobblers etc kommer denna fiskeutrustning göra susen!
959,00 kr 799,00 kr

Abu Garcia Cardinal Pro Combo 7ft 10-30g

Cardinal Pro Combo från välkända Abu Garcia är de vassaste modellen bland alla Cardinal Combon. Här får du en haspelrulle som är utrustad med bl.a 7+1 kullager och stark broms. Rullen är väldigt mjukt roterande när man vevar på den vilket gör att det blir en fröjd att fiska med denna haspelrulle. Spolen på rullen kommer påspolad med en åttatrådig Abulon STX 8-Braid flätlina. Spöt är byggt på en stark och känslig 24T kolfiberklinga som är utrustad med bl.a korkhandtag och rostfria LTS spöringar. Just denna modell av Cardinal Pro Combo är perfekt för blandat insjöfiske efter arter som abborre, öring, regnbåge, harr, lättare gäddfiske m.m.
1.059,00 kr 999,00 kr