Filtrera
Stäng

HMH

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

HMH Micro Jaw - Chuck

På ett bindstäd så är det just käften som är den viktigaste komponenten. HMH:s käftar är tillverkade i härdat stål och anses vara marknadsledande av många. Dessa käftar täcks in av HMH:s livstidsgaranti och är kompatibla med deras bindstäd.
712,00 kr

HMH Spartan Pedistal

Spartan är väldigt lik sin storebror Standard fast i ett enklare utförande. Funktionen och kvaliten på dessa städ är däremot hög. Huvudet kan ställas in i höjled till önskad vinkel och kan även användas som "true rotation" städ men lämpar sig bäst att användas som ett konventionellt städ. Det som skiljer Spartan ifrån Standard utseendemässigt är längden på huvudet och armen. Spartan levereras med Omni Jaw som tar krokstorlek #20 - #2/0. Ett mycket fint och stilrent städ för dig som värdesätter enkelhet och kvalite.
2.299,00 kr

HMH Standard Pedistal

Städet som verkligen utstrålar funktion och kvalitet, det bästa HMH har att erbjuda. Städet är tillverkat i ett rostfritt verktygsstål som gör det tåligt emot slitage och ålder. Städen har funnits i över 20 i år och det säger en hel del om kvaliten. De har givetvis förbättrats under sin tid och med dagens teknologi så är städen bättre och mer hållbara. Levereras med Omni Jawchuck som håller krokstrolek #20 - #2/0 med bravu.
3.499,00 kr

HMH Starter Tube Fly Tool

HMH Starter Tube Fly Tool passar i alla städ som klarar av upp till krokstorlek 2/0. Kroppen på verktyget är tillverkad i rostfritt stål och verktyget levereras med 2st rostfria tubnålar som passar alla HMH tuber.
449,00 kr 399,00 kr